29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
kiskenus #6134 akkor mennyél jó nagy transzparenssel rajta hogy hülye vagyok -
ne itt szmájlizz, hanem indulj -
Vlala #6132 mennyé, b+ -
xdanix #6131 Tüntetést akarunk!!! :oD -
én egy ak47-el meg a hátamon egy rpg-7-el szívesen tüntetnék a szemét banda ellen
-
barackfa #6129 tényleg menjunk. Szarják ossze magukat!!!!!!!!!!! -
M 

Menjünk Tüntetni!!! -

-
barackfa #6126 Arra vagyok kiváncsi, hogy miert ilyen mulya ez a magyar nép!!!!!!!!!?????????? Az orrunknál fogva vezetnek....És mi persze hagyjuk, mert igy tanitotak minket az 50es evektol kezdve. -
kiskenus #6125 na milyen ifjú barátom -
kiskenus #6124 BANDITIZMUS!BANDITIZMUS!BANDITIZMUS! -
kiváncsi vagy milyen belülről a nagy fekete autó? -
hogyne lenne politika ember?
A tételeket az egész szervezést szerinted ki csinálta? -
21 ember lépett eddig le. Vsz MB lesz a 22. Ilyenkor a legtöbb tisztességes helyen, ha szarul dolgoznak új választások vannak.
Az OM meg kiemelten baromságokat működött. Jövőre február-márciusban lenne (lett volna) az érettségi! Az jó lesz? Karácsonyt végigtanulni? Hogy jut el majd a jónép a tananyag végére? Annak a tananyagnak a végére, amit korábban úgy számoltak ki. Pl. történelemből? Vagy kimarad Trianon, meg a XX. század első fele??? -
barackfa #6120 össze kéne fogniuk a diákoknak. De komolyan. Attol megijednek (lsd. traktoros tuntetes...) -
hm elkezdődött a ki tud nagyobb betűkkel írni versenyM? :) -
http://www.om.hu/main.php?folderID=764&articleID=5444&ctag=articlelist&iid=1
Ezzel az a gáz hogy szerintem qrvára sokan viszik a matek jegyet --> a full ország ismételhet köztük én is -
barackfa #6117 Egy szoval: ROHADJANAK MEG!!!!!!!!!!!!!!
SZEMÉT BANDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Hol lehet levelet írni a köcsög Magyar Bálintanak????
-
kiskenus #6115 BANDITIZMUS!!!!!!!!!!!!!! -
Vlala #6114
Légyszi értsétek már meg, hogy nem baloldali, és nem is jobboldali tételeket tettek fel a netre, és nem is egyoldalú érettségit írtok!
Fejezzétek már abba a nonszimpatikus oldal sárral dobálását! Ezzel senkit nem fogtok meggyőzni, politikuspalánták!
-

SZDSZ
M.Bálint
----ennyi---------------------------------------------------------------------- -
barackfa #6112 kösz,de ha az evvegi jegyem szarabb lett, mint az erettsegim, de NEM tudtam a megoldást!??? Akkor baszhatokm????!!!
-
Drogba #6111 Olyan szempontból is rohadt jót tettek velünk, hogy most a tanárok még a szokásosnál is idegesebbek és gecibbek, de hát rajtunk kell megbosszulni, hogy nem mehet haza már délben borozni a sok "pedagógus"!
-
Miért is? Ez az igazság. 2002 óta a Lampert, Magyar és még 1-2 ember maradt meg a régi kormányból. (A felső részt meg nem vágtam le, mert akkor rakosgatni és linkelni kellett volna.) -
abonyitomz #6109 [b]nehogy ujraírjuk a matekot bazd+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![b]
Törit jól megnövelték 28 oldalra , lúzer parlamentes banda
-
ezmeg csak ötször volt -
kiskenus #6107 jó kép -
del -
Vlala #6105
Ha már linkként nem tetszett... -
Ezt nem kellett volna.... -
Basszus mondjon akkor le. Magyar Bálint is lemondhat, max. baszhatja az egész karrierjét. És? 1 év múlva sehol sem lesznek. Az a szar, hogy mindenki még békésen ki akarta bírni az egy évet, erre ...
Ha MB is lelép, sok régi arc nem marad a kormányban. -
Andyyyka #6102 hogy kell ide olyan képeket betenni? -
de azt vágjátok hogy akinek nem felvételi tárgy az az évvégi jegyét is kérheti!!!!!!!!!!!!!!!!!!! matek
-
Amúgy köszönetet mondhattok a médiának akik csak egy - két diák nyilatkozata alapján olyan kijelentéseket tettek amiket nem kellett volna. -
de azt vágjátok hogy akinek nem felvételi tárgy az az évvégi jegyét is kérheti!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
kiskenus #6098 ezt igen igen jól megmondtad barátom.te vagy ma az első értelmes ember -
legalább normális helyen lenne:
peticó címe: Warning: Supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www2/Lib.inc on line 500
Ezt inkább nem írom alá... -
Sokáig pampog majd még itt a jó nép és meglátjátok mindenki nagyobbat fog szívni. Inkább készüljetek az angolra mert várható,hogy nehezebb lesz.
JA és ISMÉTLEM! AZ ÚJRAÍRÁST TI KÉRTÉTEK AKIKNEK BELESZÁMÍT A JEGY A TOVÁBBTANULÁSBA MERT,HOGY IGAZSÁGTALANOK VELETEK SZEMBEN! Innentől kezdve már én se tudok mit mondani...örülök,hogy én maradok a sulimba tovább. Éljen az iskolám, éljek én :) -
barackfa #6095 az is jo, hogy iyg a szobelikre is kevesebb idonk marad készulni... ami szinten nagyon lenyeges lenne....