29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• kiskenus
    akkor mennyél jó nagy transzparenssel rajta hogy hülye vagyok
  • Pyx #6133
    ne itt szmájlizz, hanem indulj
  • Vlala #6132
    mennyé, b+
  • xdanix
    Tüntetést akarunk!!! :oD
  • Sanyix
    én egy ak47-el meg a hátamon egy rpg-7-el szívesen tüntetnék a szemét banda ellen
  • barackfa
    tényleg menjunk. Szarják ossze magukat!!!!!!!!!!!
  • Golyo69
    M
    Menjünk Tüntetni!!!
  • ranGer2
  • barackfa
    Arra vagyok kiváncsi, hogy miert ilyen mulya ez a magyar nép!!!!!!!!!?????????? Az orrunknál fogva vezetnek....És mi persze hagyjuk, mert igy tanitotak minket az 50es evektol kezdve.
  • kiskenus
    na milyen ifjú barátom
  • kiskenus
    BANDITIZMUS!BANDITIZMUS!BANDITIZMUS!
  • Punkerwork
    kiváncsi vagy milyen belülről a nagy fekete autó?
  • grizzly21
    hogyne lenne politika ember?
    A tételeket az egész szervezést szerinted ki csinálta?
  • AnuluWork #6121
    21 ember lépett eddig le. Vsz MB lesz a 22. Ilyenkor a legtöbb tisztességes helyen, ha szarul dolgoznak új választások vannak.

Az OM meg kiemelten baromságokat működött. Jövőre február-márciusban lenne (lett volna) az érettségi! Az jó lesz? Karácsonyt végigtanulni? Hogy jut el majd a jónép a tananyag végére? Annak a tananyagnak a végére, amit korábban úgy számoltak ki. Pl. történelemből? Vagy kimarad Trianon, meg a XX. század első fele???
  • barackfa
    össze kéne fogniuk a diákoknak. De komolyan. Attol megijednek (lsd. traktoros tuntetes...)
  • The Garrett
    hm elkezdődött a ki tud nagyobb betűkkel írni versenyM? :)
  • Sub
    http://www.om.hu/main.php?folderID=764&articleID=5444&ctag=articlelist&iid=1
    Ezzel az a gáz hogy szerintem qrvára sokan viszik a matek jegyet --> a full ország ismételhet köztük én is
  • barackfa
    Egy szoval: ROHADJANAK MEG!!!!!!!!!!!!!!
    SZEMÉT BANDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Golyo69
    Hol lehet levelet írni a köcsög Magyar Bálintanak????
  • kiskenus
    BANDITIZMUS!!!!!!!!!!!!!!
  • Vlala #6114

Légyszi értsétek már meg, hogy nem baloldali, és nem is jobboldali tételeket tettek fel a netre, és nem is egyoldalú érettségit írtok!
    Fejezzétek már abba a nonszimpatikus oldal sárral dobálását! Ezzel senkit nem fogtok meggyőzni, politikuspalánták!
  • grizzly21
    SZDSZ
    M.Bálint
    ----ennyi----------------------------------------------------------------------
  • barackfa
    kösz,de ha az evvegi jegyem szarabb lett, mint az erettsegim, de NEM tudtam a megoldást!??? Akkor baszhatokm????!!!
  • Drogba
    Olyan szempontból is rohadt jót tettek velünk, hogy most a tanárok még a szokásosnál is idegesebbek és gecibbek, de hát rajtunk kell megbosszulni, hogy nem mehet haza már délben borozni a sok "pedagógus"!
  • AnuluWork #6110
    Miért is? Ez az igazság. 2002 óta a Lampert, Magyar és még 1-2 ember maradt meg a régi kormányból. (A felső részt meg nem vágtam le, mert akkor rakosgatni és linkelni kellett volna.)
  • abonyitomz
    [b]nehogy ujraírjuk a matekot bazd+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![b]

Törit jól megnövelték 28 oldalra , lúzer parlamentes banda
  • Pyx #6108
    ezmeg csak ötször volt
  • kiskenus
    jó kép
  • Pyx #6106
    del
  • Vlala #6105

Ha már linkként nem tetszett...
  • Unknow
    Ezt nem kellett volna....
  • AnuluWork #6103
    Basszus mondjon akkor le. Magyar Bálint is lemondhat, max. baszhatja az egész karrierjét. És? 1 év múlva sehol sem lesznek. Az a szar, hogy mindenki még békésen ki akarta bírni az egy évet, erre ...

Ha MB is lelép, sok régi arc nem marad a kormányban.
  • Andyyyka
    hogy kell ide olyan képeket betenni?
  • Shadowkiller
    de azt vágjátok hogy akinek nem felvételi tárgy az az évvégi jegyét is kérheti!!!!!!!!!!!!!!!!!!! matek
  • Unknow
    Amúgy köszönetet mondhattok a médiának akik csak egy - két diák nyilatkozata alapján olyan kijelentéseket tettek amiket nem kellett volna.
  • Shadowkiller
    de azt vágjátok hogy akinek nem felvételi tárgy az az évvégi jegyét is kérheti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kiskenus
    ezt igen igen jól megmondtad barátom.te vagy ma az első értelmes ember
  • Sanyix
    legalább normális helyen lenne:
    peticó címe: Warning: Supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www2/Lib.inc on line 500

Ezt inkább nem írom alá...
  • Unknow
    Sokáig pampog majd még itt a jó nép és meglátjátok mindenki nagyobbat fog szívni. Inkább készüljetek az angolra mert várható,hogy nehezebb lesz.

JA és ISMÉTLEM! AZ ÚJRAÍRÁST TI KÉRTÉTEK AKIKNEK BELESZÁMÍT A JEGY A TOVÁBBTANULÁSBA MERT,HOGY IGAZSÁGTALANOK VELETEK SZEMBEN! Innentől kezdve már én se tudok mit mondani...örülök,hogy én maradok a sulimba tovább. Éljen az iskolám, éljek én :)
  • barackfa
    az is jo, hogy iyg a szobelikre is kevesebb idonk marad készulni... ami szinten nagyon lenyeges lenne....