29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
"Botrány és lemondás Csehországban is az érettségi miatt
Lemondott hétfőn Jitka Pohanková, a cseh Centrum az Oktatási Eredmények Felmérésére igazgatója. Az intézet által létrehozott „Érettségi Feketén” program ugyanis hibákat észlelt a történelem tesztek ellenőrzése során.
Petra Buzkova Pohanková cseh oktatási miniszter szerint az igazgató ráadásul későn érzékelte a hibákat, és azokról feletteseit sem tájékoztatta. A tárca vezetője szerint a teszteket előre kitöltötték, és a kérdések is rosszul voltak feltéve, amelyeket nagy hibának tart.
Korábban Csehországban az „Érettségi Feketén” programot éppen azért hozták létre, hogy az időben feltárja az új rendszerű érettségi esetleges gyenge pontjait. Kiderült: a hibára már februárban figyelmeztettek a csehországi tanárok, akik szerint legalább húsz fordult elő a tesztben.
Csehországban is az új típusú érettségi két részből áll: egy minden iskola számára használható közös részből és egy emelt szintből – adta hírűl a ctk cseh hírügynökség."
Miért van az, hogy ha vki vhol hibázik, lemond, itthon meg ... -
Ez olyan fórumon is megteszik, ahol közel sincs ilyen forgalom (más a téma is) :)
hwsw rulz :D -
a seaunderwalker meg tengeralattjáró 
ifgood - hajó -
:DDDDDDDD -
Ááháháhááháhááá .fd.:D:::ASdas.a.sdddd -
a kékcsirkének nem is jó az íze :) -
gondolod? -
ANGOL ÉRETTSÉGIRE SEGÍTSGÉ! Küldöm osztálytársamnak aki minden bizonnyal böngészi a fórumot:) BERNADETT EZT CSAK NEKED :D
Chairwhitecastle - Székesfehérvár
Redone'shouse - Veresegyháza
Beaverfieldshoppingplace - Hódmezővásárhely
Mezőpuszta-Fieldwherenobodylives
Maszturbáció - Dick-out fighting or Vagina Massage -
xdanix #6167 kösz -
gyülekesszetek a pilFAX láváházban ... és olvassátokfel a követeléseiteket dejólecc :D -
Vlala #6165 szerintem amilyen forgalom van ebben a topicban, senki nem olvassa el a másik véleményét, csak szajkózza a magáét, ezért leírom a húsleves receptjét.
Végy egy lábast, bele 3 liter vizet, melegítsd meg, és tegyél bele egy kék csirkét. Vegyél egy csomag száraztésztát, törd kisebb szálakra, és szórd bele. Sárgarépával, zellerrel, ínyencek babérlevéllel tálalva fogyaszthatják. Jó étvágyat kívánok!
-
kiskenus #6164 óóó ez a sok lázító elem teszi tönkre a társadalmat -
Hát igen velem is kibasztak, nem lennék ilyen ideges ha énis láttam volna a feladatlapot, de így lehet írtam egy 3-ast?? Persze 3-asból egyből le lehet szűrni hogy puskáztam... De sajnos még ilyenen sem gondolkodtak (nincs is mivel) hanem jóvan gyerekek dögöljetek bele az érettségibe és szívjatok mint a torkosborz... -
barackfa #6162 azt hiszem megyek pihenni,kicsit lefáredatam
Ti meg lázadjatok!!!!!!!!!!
-
igazad van! -
kiskenus #6160 mér te jól hallasz??? -
sok lettt az ujreg errefele...
-
ne kiabálj! -
ki fog kerülni :Dddd ez 100 --> lefok esni a teherótóról... -
mi ez a szpemtopic? Close topic now -
nekem a tavalyi matekom 4 de nekem 5 KELL.
Mert ezert aldoztam fel vmit. -
Audrey #6154 semmi. -
xdanix #6153 ÉS az a egjobb az egészben, h aki szenvedett, dolgozott vele tegnap, az is írhatja. Én pl 2-es voltam évvégén, és sztem a 4-es meglett volna tegnap!
Magukra vessenek, h kiszivárogtak a tételek a szervezés felületessége miatt. És amúgy meg sztem ki lehet szűrni azokat a sulikat, ahol nagy számban tudták a tételeket.
Pi***ba az eégsszel... -
barackfa #6151 már beszerveztem a nagyapámat...
-
???Ja és mi a grancia rá hogy ha 3 hétig basszák az eget nem kerül ki újra a feladatlap??? -
áll még az az állapot hogy akinek nemlett tul jo meg nem ter el az evvegi jegyétől annak nem kel ismételnie?
-
Vlala #6148 "ki az utcára, ki a rétre,
birkát lövök ebédre"
/IHM/
-
ütyesek fatytok...
-
PartyFace-t kérdezd, hétfő délután óta eltünt :( -
Amúgy szörnyű az egész. Én mondjuk jóideje túl vagyok rajta, de röhej, hogy valaki még ebből is pénzt próbált csinálni. Vannak dolgok, amik tabuk. Pl. ilyen volt a piros gomb a hidegháborúban, és ilyennek kellett volna lennie pl. az érettséginek, mert ha vkivel ki lehet jól szúrni, akkor az a diákság, pont azért, mert kurvára kiszolgáltatott helyzetben van. Ez nem warez vagy más, ami csínytevés, és kiscsávó ha kell neki a progi pénzt ad érte, hanem pillanatnyi elmezavar, ami egy baszott nagy lavinát indított el, ami maga alá temette a 2005-ös érettségit.
Nem vagyok biztos benne, hogy csak a matekot kell majd újraírni. Remélem nem lesz igazam, mert tényleg kibaszás és időpazarlás lenne azokkal, akik tisztességesek voltak, és úgy írták meg. :( -
barackfa #6144 fifűgyeljétek az esti hirakat...benne leszek...
-
Vlala #6143 A száz lelépés programja már majdnem negyedéig kész. -
Szavazzunk meg egy indítványt, hogy szavazásra bocsáthassuk a tüntetés lehetősségét? :) -
mi a helyzet ? -
ÉS EJCSÉTEKK EL ECCERRE WOoooooohohooo :OOOO -
Vlala #6139 BANDITIZMUS!
Ugye, hogy így is el lehet olvasni? -
barackfa #6138 hA MOST AZT LÁTJÁK, HOGY IGY SZORAKOZHATNAK VELUNK, AKKOR MÉG ENNÉL SZIVATOSABB DOLGOKAT IS MEGENGEDNEK MAJD MAGUKNAK!!!!!!!! É sakkor nézhetunk és sajnálhatjuk magunkat.....
-
MAGYARORSZÁG R.I.P. világ szerencsétlensége :(((
-
ez jóóóóó
kinek van traktorja? az olyan jó félelmetes... vagy vegyetek a kezetekbe ceruzakat, attol is hogy megijdenének má'... -
Goooofy gooooooooooooberssss.sd go gogooo