29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• VinylToy #6215
    Jó itt megbeszélni ilyen dolgokat :D
  • VinylToy #6214
    Bocsi a múltkoriért, azért nem bírlak jobban :DDD
  • VinylToy #6213
    hello
  • Garfield
    #6188:

Mennyi kisokos jár ide, de az érettségit nem bírják újraírni, politizálni ahhoz nem kell ész igaz? :DDD
  • burkusdió
    még ennyi újreget!!!!
  • Vlala #6210
    mit gondolsz, én miért irkálok ún. faxságokat, amit máskor sms-ben intézek?
    Sok embernél elszabadultak a lovak, lengetik a f...ukat rendesen :-) olyan iramban haladt a topic, hogy mire visszatértem a főmenühöz, újabb 5-10 üzenet került ide! és a legtöbb lázítás, pocskondiázás, vádaskodás és szpem!
  • The Garrett
    nem politikus, az kéne még :)

Es nem is vedem öket.
  • Sanyix
    Csak itt a bibi, az hogy a matek érettségi eljuttott a diákokhoz, arról sincs bizonyíték, ugyanis azt se várták meg míg kijavítják a feladatokat, tehát gondolt egyet az egyik észlény, és aszondta, jóvan basszuk ki az egészet a kukába.
  • OLIII
    de nekem nem kell a matek a felvételimhez sehova ,de hogy ha nem veszik figyelembe akkor nekem a szerzett pontjaim összességében kevesek lesznek nem igaz?
  • Garfield
    Azért vicces, hogy két, ellentétes petíció is indult érettségi-ügyben.
  • Golyo69
    De én nem ülök ott és nem csinálom ezt a szart amit ők csinálnak!!
    szerintem azért véded őket mert neked apuci is biztos "politikus" és bevagy tanítva hogy védjed őket!!
  • Sadist
    Csak mert a sok szpem, fikázás, pocskondiázás, sárdobálás és hőbörgés között elvész az értelmes komment. Elég szánalmas lett a topik. Már rég be kellett volna zárni.
  • The Garrett
    jah soz. Ha kell a matek a felvetelidhez, mindenkeppen ujra kell irnod.
  • Sub
    szal ha neked kell a matek a szerzett pontba akkor mindenképp újra kell írni
  • OLIII
    A középiskola utolsó évfolyamának végén elért év végi osztályzat alapján megállapított középszintű matematika érettségi vizsga eredménye a felsőoktatási intézmények felvételi eljárásánál, a szerzett pontszámok megállapításánál nem vehető figyelembe.

Pont nem
  • VinylToy #6200
    csinálod helyettük?
  • The Garrett
    Hat hivatalosan még neked sincs több... sazl ezzel most magadat minőssítetted
  • OLIII
    köszi... már olvasom is
  • Unknow
    Most nem érek rá...bocs :D
  • Golyo69
    ezeknek a politikusoknak szerinted van esze????
    Szerintem jó ha egy párna kmegvan a nyolcáltalánosa!!!
  • The Garrett
    MIért lenne kiesés?

Az évvégi matek jegyedet számolják 2x...
  • Vlala #6194
    a magyarra nincs bizonyíték, időben eltüntették. egyébként meg, egy ilyen ügyben a "magyar" szónak már nem sok jelentősége van.

Nem tudjátok, mennyibe kerül a teszkóban a szilvalekvár?
    Anyu, adj enni a kutyának, estefelé viszem futni!
  • Unknow
    "politizálni ahhoz nem kell ész igaz?"

Ebben van valami :DDDDDDDDDDDD
  • Sub
    http://www.om.hu/main.php?folderID=764&articleID=5444&ctag=articlelist&iid=1
  • The Garrett
    XDDDDDD
  • The Garrett
    csak meg ne bukj évvégén.
  • OLIII
    csak azt nem értem ha én a évvégi matekjegyemet viszem akkor nekem a szerzett pontjaim között kiesés lesz, ezt hogy pótolják..........????,
  • VinylToy #6188
    Mennyi kisokos jár ide, de az érettségit nem bírják újraírni, politizálni ahhoz nem kell ész igaz? :DDD
  • DZSÍNÓ
    azt mondták a tv-ben h csak annak kell újra megírni akinek továbbtanuláshoz kell nekem meg pont a matek nem kell :D :D
  • Sub
    1etértek.
  • The Garrett
  • Vlala #6184
    le sem marháztak. :-)
    Mondom, itt már mindenről lehet beszélni.

Kicsim, ha ezt olvasod, lejöhetnél elém a suli elé, és elmehetnénk moziba. Szeretlek!
  • AnuluWork #6183
    Szerintem a mieink azt is pénzért vették, ezért a néma tekintet.
  • Golyo69
    miért csak a matekkal baszakodnak???????
    A magyart is fenn volt bassza meg!!!!!!
    Csak azért nem akarnak semmit kezdeni vele mert nincs még rá bűnbak majd ha lesz akkor azt is újkra íratják!!!
    Amúgy ezt nagyon bírom hogy már tudták vasárnap hogy fenn van a MATEK A TÖRI ÉS A MAGYAR, akkor miért nem léptek valamit!!
    Biztos azt hizzék hog nem fog sok ember kezébe eljutni!!!
    De pedig eljutott!!!Ezt beszopták!!!És szerintem a 3 hét múlva megirandó matek is kifog szívárogni mert valakik azért is kifogják szivárogtatni!!!Mert ugyebár ezek a mai "POLITIKUSNAK" nem mondható valakik olyan jóban vannak!!!

• VinylToy #6181
    vicces topik még mindig
  • Vlala #6180
    ott van annyi gerinc, hogy lemond. A magyarok már eladták a gerincüket.
  • Unknow
    A Penge meg Daywalker :D
  • Speedyy
    Ez nem igazságos a felvételizőkkel szemben.!!!!! Sztrájkoljunk.
    Pont azok nézték meg jobban akik olyan gyökerek, akik nem képesek egy nyamvadt 2-est összeszedni!!!!Sztrájk!!!!!!!!!!!
  • Vlala #6177
    tape at war you one a fan?
  • xdanix
    :DDDDD ez yóó