29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Garfield
    Én elsősorban azt vettem volna elő, aki miatt újra kell írnom: azokat, akik nyilvánosságra hozták.
  • Pyx #6254
    nájsz takeoverszpem :D
  • VinylToy #6253
    jössz?
  • grizzly21
    sugárzik az aláírásodról is hogy emekkora arc vagy
  • Raszkolnyikov
  • VinylToy #6250
    Ott áll mögöttük apuci és üti őket pálcával :D
  • Vlala #6249
    ezért nem haladunk. Régebbi jelszavunk Előre! volt, most meg mindenki egyet jobbra, egyet balra...
  • Raszkolnyikov
    F.I.R.N.Y.Á.K.O.S Tábor
  • OLIII
    de te most azt mondod hogy az egyetemek csak azt a két tárgyadat nézik amiből felvételizel , nade nem úgy van hogy a szerzett pontokba az összes tárgy beleszámít.... javíts ki ha tévedek
  • The Garrett
    de legalább levezetik az érettségi okozta stresszt -t, ha már gondolkodni/olvasni nemtudnak.[neminge nemveszi] :)

1 kiadós futás talán eredményesebb lenne, de ahhoz fel kell kelni a géptől.. :)
  • Garfield
    Az a hibás, aki ellopta és/vagy nyilvánosságra hozta őket.
    Érdekes módon viszont őket valahogy senki sem akarja kibelezni. Bezzeg a politizálás az megy...
  • burkusdió
    egyet értek veled, be kéne zárni, kezd elfajulni a dolog...
    jók ezek a fórumok, viszont egyetlen hátránya,hogy Magyarország internethasználóinak igen nagy hányada NINCS FELKÉSZÜLVE KULTURÁLT, ÉRTELMES "VITÁRA",BESZÉLGETÉSRE EGY ADOTT TÉMAKÖRBEN és ezt akármennyire is akarjuk, nem lehet kiküszöbölni, és ezért megy a süllyesztőbe sok topik...
  • VinylToy #6243
    nem inkább újra kellene írni az egész topikot.... ooooohhhooooooo :D
  • Vlala #6242
    rólam már ezt úgyis tudják, sazlé szólhatok éppen...
  • grizzly21
    gratulálok magológép, de attól még te sem örültél volna ha 2szer kell megírnod...
  • bb
    Én is csak azt nem értem hogy most érettsigéző ifjak mi a tökért jobb meg baloldalaznak ennyire durván. Nem mindegy ki volt a hunyó??? Ilyen korban le kéne szarni magasról a politikát.

Valaki lenyúlta a kérdéseket, kikerült, nincs mit tenni újra kell írni a „verseny” tisztasága miatt. Akinek fontos a matek és nem látta a kikerült tételeket az örülhet, mert nem ezen fog múlnia a felvételie. Akinek tök mindegy a matek annak nem kell újraírni, aki meg hülye a matekhoz és csak ennyi volt az esélye a felvételire hogy a kilopott kérdéseket beseggeli az meg szívjon.

Szóval nyugodjatok már le. Forradalmat akartok ennyi miatt? Mi lesz velünk/veletek 10, 20 év múlva amikor sokkal nagyobb gondok, igazságtalanságok miatt fogtok szenvedni? Nem mindig a másikat kell hibáztatni és főleg nem kéne mindenből politikát csinálni, főleg nem tizenévesen. Legyünk már intelligensebbek a mostani 40-50 éveseknél akik vérre menő vitákba képesek belemenni minden szar miatt, csakhogy szapulják a nem szimpi oldalt.

ÉBRESZTŐ FIATALOK!
  • The Garrett
    "Aki csak a MB védelmében tud hozzászólni, az inkább fogja be a pofáját."
  • Garfield
    Fogjad vissza magad. Nem otthon vagy.
  • grizzly21
    mekkorák vagytok. Persze a diákok hibásak, már megvan a bűnbak. Hihetetlen, egyszerűen hihetetlen. Te is lemásoltad volna, ha megtehetted volna, ne mond hogy nem. Miért nem volt eddig ilyen botrány szerinted? a kormány miatt.
  • Sadist
    Kéne szólni mod topikban, hogy zárják már be. Hétvégére meg újra kinyitni, addigra talán lehiggadna mindenki. De én nem akarok szólni, mert még azt mondják rám, hogy rohadt spicli vagyok.
  • The Garrett
    DE EZ arra vonatkozik AKINEK NEM KELL a matematika jegy, csak le szeretne má érettségizni és elmegy tötőfödőnek.
    => az egyetemek abba nem szolhatnak bele.
  • Garfield
    Gondolom te se 2szer csináltad (vagy ha igen azért meg meghúztak).

Én egyszer írtam meg, trükközések nélkül, kitűnőre.
  • burkusdió
    éljen emberek!!!!!
    itt egy igazi hazafi, aki ebből az egészből annyit fogott fel,hogy fujjondjunk ha mindenki fujjog, és szidjuk Magyar Bálint felmenőit, pedig itt korántsem erről szól a dolog

mellesleg énsem védem őt, teljesen elítélem amiatt mit léttrehozott, de ez már más tészta
  • The Garrett
    gecc most nezem azt a peticios oldalt :DDDDDDDDDD
    D:DD:D:D:D mindja aláírok vagy 10 et :D:DD Legalizálják a klórgázt XD
  • Sub
    Magyarország állapotáról egy számcím jut eszembe: "Dead Eyes See No Future"
  • VinylToy #6230
    büntipont
  • VinylToy #6229
    ezt egyszer sem kellett volna beírni, de most már mindegy. Sikerült elsőre másodszorra is fog. Ha meg meg tudod hogy az osztályodban valakinek meg voltak a tételek azt rugdosd meg, és ne Magyar Bálinttal foglalkoz!
  • Sanyix
    Mér mit nem tojnak le odafönn?? A pénzüket azt nem...
  • MeRLiN
    Nem csodálom, te már rég túl vagy rajta...
  • grizzly21
    akkor miért jössz ide? Ha leszarod az érettségit menj más topikba seggfej
  • OLIII
    teljesen világos ,én is elolvastam de van egy max szerzett pont amit el lehet érni asszem 60 és ha , az alábbiak szerint én a matek évvégimet kérem akkor az nem számít bele a szerzett pontjaimba , vagyis ha tudnék is 60 pontot szerezni , így a matek nélkül már csak kevesebb lehet.....
  • burkusdió
    ez a baj látod,hogy ilyen emberekből lettek politikusok...
    attól,hogy van véleménye és "konyít" valamit hozzá, már ne lesz politikus az ember...

a másik szenny dolog,hogy sok ember csak azért regisztrált,hogy elmondhassa közvetett formában Magyar Bálintnak,hogy *************************************************

ezért teljesen fölösleges volt ennyi embernek idetódulnia
  • Sanyix
    És erre a felsőoktatási intézmények azt mondják: elmész te a jó... ba a kért évvégi jegyeddel!
  • grizzly21
    Aki csak a MB védelmében tud hozzászólni, az inkább fogja be a pofáját.

"Mennyi kisokos jár ide, de az érettségit nem bírják újraírni, politizálni ahhoz nem kell ész igaz?"
    <-Hogy lehet ilyen faszságot összehordani? Nem bírják megírni mi? Normális az hogy 2szer kell éretsségiznie egy embernek? Gondolom te se 2szer csináltad (vagy ha igen azért meg meghúztak).

• Vlala #6221
    Az oldal komolyságára a "Forralt bort az iskolabüfékbe!" petíció a mérce, hiába írnák alá 10 millióan, hogy legyen 20 Ft a benzin és 3 millió a fizetés, le se tojnák odafönt.
  • VinylToy #6220
    nekem tetszik, jókat mosolygok :D
  • Garfield
    És gondoljatok bele: ez fog menni még minimum két hétig.

Kherály.
  • ranGer2
    sokan..-.-.--
  • The Garrett
    ha nem kell Akkor:

1. A 2005. május 10-én megtartott matematika középszintű írásbeli érettségi vizsgán a vizsgadolgozatát leadó vizsgázó választása szerint =>

1. kérheti, hogy a középiskola utolsó évfolyamának végén elért év végi osztályzatát ismerjék el középszintű matematika érettségi vizsgaeredménynek,
  • Sub
    1edül a diák (mi) meg az aggódó szülők szopnak