29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Sub
    köszi az általános 1etértést.
  • grizzly21
    te jó ég, egyre cifrábbakat írsz. Először próbálj meg koncentrálni egy-egy hsz előtt. HÁny éves vagy12?
  • Lanamaci
    Egyetértek!!!! Magyarországon már csak csalással lehet érvényesülni???
  • OLIII
    igen mester megértettem.......
    .pfff
  • Garfield
    Mellesleg az ilyen "tételeket előre" dologgal túl sokat kockáztat az ember, szóval tanulás kiváltására totálisan alkalmatlan, max. a hangsúlyok helyezésére.
  • The Garrett
    hat akkor aki nemakar éhenhalni az írja meg ujra a matekot. ennyi....
  • Sadist
    Max baráti körnek továbbadnám. De hogy sms webre vagy P2P-re nem raknám föl, az hót ziher.
  • VinylToy #6287
    pedig érdekes
  • VinylToy #6286
    98-as évjárat van érdekel valakit?
  • Esrohnoil
    Ne hari ha nincs időm visszanézni néhány ezer hozzászólást. :)
  • Sub
    ???
  • VinylToy #6283
    te normális vagy-e? Mert akkor minek neked az érettségi, hiszen olyan okos vagy le tudsz úgyis érettségizni.
  • Sanyix
    De ki nem akar ma már továbbtanulni??? Ha nincs elég papírod, megdöglesz ilyen ez az ország...
  • Garfield
    Dettó.

Különösen hogy az újraírást és az egyetemi felvételimet kockáztatom.

Ezt utóbbiakat kifejezetten ajánlom grizzly21 figyelmébe, mint szempontokat (#6237).
  • Pyx #6280
    (érettségi tételeket priviben, viniltől)
  • Raszkolnyikov
    Oks. Majd mondom a többieknek.
  • The Garrett
    ezt minek? :)
  • VinylToy #6277
    dehogy ezen az oldalon még csak 10-szer
  • grizzly21
    én sem raknám fel, de megszerezném.
    hogy jön ez ide? lehetek a barátod? normális vagy te?
  • Esrohnoil
    Bocsi ha volt már...
  • VinylToy #6274
    Hát majd inkább priviben a részleteket ha tényleg érdekel, bár ez a topik jó hely ennek kibeszélésére! :D
  • VinylToy #6273
    Én mivel pártfogó felügyeletre járok és ha valami balhém lenne lecsuknának ezért nem csinálnék ilyet, hanem jelenteném a tanárnéninek :D
  • Raszkolnyikov
    Én kosarazok, de nem valami jól. Még most. Hol van? van valami honlap?
  • grizzly21
    pontosan
  • VinylToy #6270
    lehetek a barátod?
  • Sub
    LENNE EGY KÉRDÉSEM MINDENKIHEZ AHHOZ IS AKI NEM IDÉN ÉRETTSÉGIZIK! HA VALAHOGY SIKERÜLNE MEGSZEREZNED A FELADATSORT ELSŐ DOLGOD LENNE HOGY FELKÚRNÁD NETRE HOGY NEKED MID VAN? ÉN BIZTOS HOGY NEM. CSÖNDEBEN MEGOLDANÁM ESETLEG 1-2 BARÁTTAL ÉS KÉSZ
  • VinylToy #6268
    Fiatal Reménységek Kosaras Tábora
  • The Garrett
    OLyankor az autószalon a hibás, ahol megvetted.
  • grizzly21
    piti dolog? Haverom Franciaországban él és tud róla!
  • VinylToy #6265
    mondjad csak, mondjad csak és hátha el is hiszi mindenki
  • Raszkolnyikov
    Milyen az a FIRNYÁKOS tábor? Azt hittem valami poén
  • MeRLiN
    Úgy is feltehetnéd, h akkor ki a hibás, ha bennehagyod a slusszkulcsot a kocsiban, és valaki ellopja... Itt is megvolt a kiskapu, valaki ki is használta...
  • Garfield
    Én elsősorban azt vettem volna elő, aki miatt újra kell írnom: azokat, akik nyilvánosságra hozták.

U.i.: Ha én szerinted magológép vagyok, mert egy évekkel ezelőtti érettségit meg tudtam írni kitűnőre... hát... ez téged minősít. Egyetem első év végén, egyetlen tárgynál annyi anyagból vizsgáztunk, mint a magyar és töri érettségi együtt.
  • grizzly21
    el próbálták lopni mindig is, azzal volt a baj, hogy felrakták a netre, amit könnyű volt feltörni, az a hibás, aki így oldotta meg
  • VinylToy #6261
    itthonról már :D
  • jocco
    Hát nem tudom, gyerekek mi lesz ezzel a generációval ha már egy ilyen piti dologtól is igy ki tudnak akadi.
    1 az hogy saját maguk idézték elő ezt a helyzetet, met csak felbirták volna fogi, hogy ha az egész iskolának a megvan előre a feladatsor akkor azt ugy is ki fog derülni, és végül érvénytelen lesz az egész.
    Puskázás az én időmbe is volt, de ott a saját eredményedet kockáztattad, s nem kurtad el ez egész ország eredményét, ha lebuktál. És érdekes mód ha lebuktál akkor tényleg annyi volt az érettséginek. De ugy látszik a kollektiv "bűnözés" mentesiti az embert a bünei alól, vagy legalább is kissebbnek érzi a lehendő következményét.

Az OM meg ott hibázott nagyon NAGYOT, hogy nem tiltotta le a matek érettségit amikor már biztossá vált hogy kiszivárgott a matek. Mondjuk olt bennük 1 jó nagyadag naivság is, de ez abszolute nem mentesiti őket a hiba alól.

Mondjuk ezt még nem tudják, de hol van ez az egész érettségi, a fősulis vizsgaidőszakhoz képest. Komolyan mondom nevetséges. Higyétel el 1 fél év mulva ettől 100x jobban fogtok szivni a fősulin (persze nem a büfészakokon).
    Amikor csak azért basszák ki az évfolyam felét mert rosz napja van az oktatónak, pedig 2 hét alatt magoltál be annyi anyagot mint amit a gimiben 1 év alatt tanultál. S amikor már 3-jára basznak ki vizsgán mert nem jössz be a tanárnak, és következhet a rektori vizsga... na az már tényleg idegesitő.

De az hogy meg kell irnotok egy olyan érttségit amit még 1 "ovodás" is meg tudna irni....ne is beszélve arról hogy eddig is 2x kellet irni annak aki matékkal akart tovább tanulni csak azt központi felvételinek hivták, és az hát azért nem 1 szintü volt a mostani a középszintü értteségivel.
    És érdekes mód senki nem irogatott peticiót, meg fenyegetőzött tüntettésel, hogy az értteségi után mit baszogatják az embert még ilyen központi dolgozattal,mert hogy mi lesz a kis fiatal lelkünkkel, meg idegeinkel.
  • Sadist
    Figyi, ki lopta el a tételeket? Magyar Bálint, vagy valaki más? Szerintem utóbbi esélyesebb. Akkor miért mindenki őt hibáztatja?
    Ha van egy autód és ellopják, akkor ki a hibás? Aki ellopja, vagy te, amiért vettél autót és lehetőséget adtál a tolvajnak, hogy ellopja?
  • VinylToy #6258
    neked minden szavad ezt tükrözi
  • The Garrett
    Igen, és ha beleszámít, MERT felvételizel akkor UJRA KELL ÍRNOD.

ILyen egyszerű nemértem mit nem értessz még mindig.
  • Pyx #6256
    beszteszt :D