29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
köszi az általános 1etértést.
-
te jó ég, egyre cifrábbakat írsz. Először próbálj meg koncentrálni egy-egy hsz előtt. HÁny éves vagy12? -
Egyetértek!!!! Magyarországon már csak csalással lehet érvényesülni??? -
OLIII #6291 igen mester megértettem.......
.pfff -
Garfield #6290 Mellesleg az ilyen "tételeket előre" dologgal túl sokat kockáztat az ember, szóval tanulás kiváltására totálisan alkalmatlan, max. a hangsúlyok helyezésére. -
hat akkor aki nemakar éhenhalni az írja meg ujra a matekot. ennyi.... -
Max baráti körnek továbbadnám. De hogy sms webre vagy P2P-re nem raknám föl, az hót ziher. -
pedig érdekes -
98-as évjárat van érdekel valakit? -
Ne hari ha nincs időm visszanézni néhány ezer hozzászólást. :) -
??? -
te normális vagy-e? Mert akkor minek neked az érettségi, hiszen olyan okos vagy le tudsz úgyis érettségizni. -
De ki nem akar ma már továbbtanulni??? Ha nincs elég papírod, megdöglesz ilyen ez az ország... -
Garfield #6281 Dettó.
Különösen hogy az újraírást és az egyetemi felvételimet kockáztatom.
Ezt utóbbiakat kifejezetten ajánlom grizzly21 figyelmébe, mint szempontokat (#6237). -
(érettségi tételeket priviben, viniltől) -
Raszkolnyikov #6279 Oks. Majd mondom a többieknek. -
ezt minek? :) -
dehogy ezen az oldalon még csak 10-szer -
én sem raknám fel, de megszerezném.
hogy jön ez ide? lehetek a barátod? normális vagy te? -
Bocsi ha volt már... -
Hát majd inkább priviben a részleteket ha tényleg érdekel, bár ez a topik jó hely ennek kibeszélésére! :D -
Én mivel pártfogó felügyeletre járok és ha valami balhém lenne lecsuknának ezért nem csinálnék ilyet, hanem jelenteném a tanárnéninek :D -
Raszkolnyikov #6272 Én kosarazok, de nem valami jól. Még most. Hol van? van valami honlap? -
pontosan -
lehetek a barátod? -
LENNE EGY KÉRDÉSEM MINDENKIHEZ AHHOZ IS AKI NEM IDÉN ÉRETTSÉGIZIK! HA VALAHOGY SIKERÜLNE MEGSZEREZNED A FELADATSORT ELSŐ DOLGOD LENNE HOGY FELKÚRNÁD NETRE HOGY NEKED MID VAN? ÉN BIZTOS HOGY NEM. CSÖNDEBEN MEGOLDANÁM ESETLEG 1-2 BARÁTTAL ÉS KÉSZ -
Fiatal Reménységek Kosaras Tábora -
OLyankor az autószalon a hibás, ahol megvetted. -
piti dolog? Haverom Franciaországban él és tud róla! -
mondjad csak, mondjad csak és hátha el is hiszi mindenki -
Raszkolnyikov #6264 Milyen az a FIRNYÁKOS tábor? Azt hittem valami poén 

-
MeRLiN #6264 Úgy is feltehetnéd, h akkor ki a hibás, ha bennehagyod a slusszkulcsot a kocsiban, és valaki ellopja... Itt is megvolt a kiskapu, valaki ki is használta... -
Garfield #6263 Én elsősorban azt vettem volna elő, aki miatt újra kell írnom: azokat, akik nyilvánosságra hozták.
U.i.: Ha én szerinted magológép vagyok, mert egy évekkel ezelőtti érettségit meg tudtam írni kitűnőre... hát... ez téged minősít. Egyetem első év végén, egyetlen tárgynál annyi anyagból vizsgáztunk, mint a magyar és töri érettségi együtt. -
el próbálták lopni mindig is, azzal volt a baj, hogy felrakták a netre, amit könnyű volt feltörni, az a hibás, aki így oldotta meg -
itthonról már :D -
jocco #6260 Hát nem tudom, gyerekek mi lesz ezzel a generációval ha már egy ilyen piti dologtól is igy ki tudnak akadi.
1 az hogy saját maguk idézték elő ezt a helyzetet, met csak felbirták volna fogi, hogy ha az egész iskolának a megvan előre a feladatsor akkor azt ugy is ki fog derülni, és végül érvénytelen lesz az egész.
Puskázás az én időmbe is volt, de ott a saját eredményedet kockáztattad, s nem kurtad el ez egész ország eredményét, ha lebuktál. És érdekes mód ha lebuktál akkor tényleg annyi volt az érettséginek. De ugy látszik a kollektiv "bűnözés" mentesiti az embert a bünei alól, vagy legalább is kissebbnek érzi a lehendő következményét.
Az OM meg ott hibázott nagyon NAGYOT, hogy nem tiltotta le a matek érettségit amikor már biztossá vált hogy kiszivárgott a matek. Mondjuk olt bennük 1 jó nagyadag naivság is, de ez abszolute nem mentesiti őket a hiba alól.
Mondjuk ezt még nem tudják, de hol van ez az egész érettségi, a fősulis vizsgaidőszakhoz képest. Komolyan mondom nevetséges. Higyétel el 1 fél év mulva ettől 100x jobban fogtok szivni a fősulin (persze nem a büfészakokon).
Amikor csak azért basszák ki az évfolyam felét mert rosz napja van az oktatónak, pedig 2 hét alatt magoltál be annyi anyagot mint amit a gimiben 1 év alatt tanultál. S amikor már 3-jára basznak ki vizsgán mert nem jössz be a tanárnak, és következhet a rektori vizsga... na az már tényleg idegesitő.
De az hogy meg kell irnotok egy olyan érttségit amit még 1 "ovodás" is meg tudna irni....ne is beszélve arról hogy eddig is 2x kellet irni annak aki matékkal akart tovább tanulni csak azt központi felvételinek hivták, és az hát azért nem 1 szintü volt a mostani a középszintü értteségivel.
És érdekes mód senki nem irogatott peticiót, meg fenyegetőzött tüntettésel, hogy az értteségi után mit baszogatják az embert még ilyen központi dolgozattal,mert hogy mi lesz a kis fiatal lelkünkkel, meg idegeinkel. -
Figyi, ki lopta el a tételeket? Magyar Bálint, vagy valaki más? Szerintem utóbbi esélyesebb. Akkor miért mindenki őt hibáztatja?
Ha van egy autód és ellopják, akkor ki a hibás? Aki ellopja, vagy te, amiért vettél autót és lehetőséget adtál a tolvajnak, hogy ellopja? -
neked minden szavad ezt tükrözi -
Igen, és ha beleszámít, MERT felvételizel akkor UJRA KELL ÍRNOD.
ILyen egyszerű nemértem mit nem értessz még mindig. -
beszteszt :D