29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Kisferkó #6334 Tanulta a bioszt, abból sokkal jobban áll, a matekot nem tudja felfogni, sokszor én segítek neki belőle, pedig 3 évvel fiatalabb vagyok -
OLIII #6333 az már elég necces... de végülis igyis úgyis újraírja -
öööö...nneeeemmm....magyarázd el mégegyszer, vagy írd le újból :DDDD -
te nagyon hülye én BME.re felvételizek 5ös vagyok matekból Mber. Csak van akinek nem kell, ezért örül a kettesnek. Én pl bioszból vagyok 2 mert leszarom. Érted már? -
Vlala #6330 akkor sry -
OLIII #6329 mind1 , csak előre szólok hogy ne érje esetleg meglepetésként........... hogy jééé a földrajzot is...??!! -
gondolom erre több válasz is van:
szórakozott
jól érezte magát
játszott
ivott
nőzött
stb
-
hát ha neked elég a megfelelt akkor tényleg észlény vagy! -
És ha látta ő is előre a tételeket, de csak így is 2-lett, akkor is elég érett?
-
de azt nem kérdezte...:) -
Igen, ez bizony tény. Nekem csak az nem tetszett, hogy mindenki elkezdte fikázni Magyar Bálintot, az Oktatási Minisztériumot, a kormányt, az ellenzéket, mindent. Az ilyenek elmehetnének a francba. Tanuljanak meg értelmesen fórumozni! -
öreg a 2es az megfelelt ennyi, hogy jön ide hogy én milyen vagyok? -
Garfield #6322 Pfff...
Csak egy kérdésem lenne: az elmúlt 4 évben mit csinált? -
Kisferkó #6321 kaposvár v. gödöllő v. debrecen ezekben az agrár + a halászat vagy mi -
De ez direkt van így, és a pontot csak azért raktam, hogy kitöltsem a teret, egyébként egybe írjuk :DDD -
OLIII #6319 sőt a németet is fizikát is földrajzot is......... -
Vlala #6318 az F és az I, a NY és az Á, valamint a K, O, S között nem kell a pont, mert a rövidítés egyazon szavából származnak. Helyesen: FI.R.NYÁ.KOS lenne.
Csak hogy kötekedjünk már megint. :-) -
szóval te IQ betyár vagy!? -
Kisferkó #6316 nem ért a matekhoz ez van -
hova magy tovább? -
NA jo akkor leirom ujra amit ma mar 1234523r4x .
Azert irod ujra mert az a 2-3 ezer ember aki tudott a feladatokról, jobb eséllyel indul a felvételin, és lehet hogy épp a TE helyedet veszik el az egyetemről.
A holnapi angol feladatsorokat pedig már ujraírták lásd om honlapja. -
Kisferkó #6313 dehogynem, csak a biológia a fő, meg a matek kell még sajnos hozzá -
OLIII #6312 teljesen igaz :D -
2essel pont elég érett... -
Akkor a tesód nem még nem elég érett, tanuljon többet! -
2essel remélem nem tanul tovább -
mutass most már te is valamit! -
Kisferkó #6307 a tesómnak is ez a baja, épp meglett neki a 2-es, erre meg írhatja újból! és ha megbukik a következőn? sz. ez az egész ahogy van -
köszi -
ez is értelemes volt -
Vlala #6304 szóltam.
Spicli vagyok, lőjetek. -
MeRLiN #6303 Igen, ebben egyetértek, de valahol OM akkor is hibázott, de ezt párttól független... -
Nem valószínű, mert mostmár az érettségikért az igazgatóknak kell menniük minden reggel. -
Garfield #6301 Rendben
Rá tudsz mutatni, ki írta meg azalapján és ki nem?
Akkor is ez lenne a véleményed, ha egy ilyen trükkös csávó jut be helyetted az egyetemre? -
OLIII #6300 ne aggódj abból is nyomtatnak a nap folyamán másik tételsort, úgyhogy... meglátjátok (nyelvvizsga rulz) -
nem lehet 1értelműen bizonyítani hogy ki látta és ki nem. én sem láttam de fasz se hinne nekem -
Akkor is a tolvaj, mert ő követett el bűncselekményt.
Attól hogy el lehetett lopni a tételeket, még nem volt muszáj ellopni! Főleg nem feltenni netre! Inkább sunyiban terjesztette volna az illető haveri körben és most nem lenne ekkora balhé. -
nem 17, jövöre érettségizek, ez a topik a beugró feladatom. -
Raszkolnyikov #6296 Ne hari, ne hari....szerintem te rohadék vagy és a sátának dolgozol!!
ne hari ne hari

-
Ezaz, hogy miért kell annak is újraírni, aki nem látta a feladatlapot??? Én már azthittem, hogy túl vagyok rajta, de nem. Sőt lehet hogy a holnapi angolt sincs értelme megírni mert kitalálnak valamit, és azt is újrairatják.