29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Taibi
    Most akkor a holnapi angolt is megváltoztatták? Mármint a feladatsort.
  • VinylToy #6374
    a jobboldali vagy a baloldai véleményeket szeretnéd hallani válogathatsz :D
  • kacat
    parizer kijutottak a feladatok a netre és ujra kell írni a matekot..
  • The Garrett
    ++
  • Lanamaci
    Éhbérért én dolgozom, a kis cipész, akinek tök jól menő üzlete van a környékünkön, naon jól keres, de meg is érdemli, mert rendes kis manusz
  • Kisferkó
    Jó, de nem nő
  • kacat
    szerintem lehet szidni azokat akik ferakták ez már az elején el lett szúra én személy szerint annak a kevés 3000embernek vagyok a része akik emeltet írtak szerintem teljesen jogos hogy ne a középszintű csaló kerüljön be helyettem az egyetemre a max 30pontjával
  • parizer
    öö... hadd kérdezzem már meg, hoyg mi történt(nem vagyok képben sajnos - én már tavaly túlestem az érettségin)?
  • The Garrett
    SZerinted :)
  • mirrmurr
    Megírtam az emelt törit, de rohadtul nem volt nehéz! Bár szubjektív lesz a pontozás! Ha nem tetszik a kézírásom, akkor - 10 pont!:))))
  • MeRLiN
    Nem most fordul elő először a csalás, csak most kapott ekkora visszhangot, a #6341-es üzenetben leírt okok miatt...
  • Kisferkó
    Biztosat a bizonytalanért el ne hagyd, mert ez lesz belőle,ennyit az OM-ről
  • Sadist
    Vannak nagyon jól kereső kőművesek, asztalosok is. Nehogy azt hidd, hogy éhbérért dolgoznak!
  • Grusi
    Az 30 ezer újraérettségiző nevében köszönet annak a seggfejnek, aki felrakta netre a matektételeket.
    Bár engem nem érint az idei érettségi, röhejesnek és felháborítónak találom ezt az egészet - és kívánom, hogy forduljon ki a belük azoknak, akik feltöltötték a képeket az ominózus helyekre.
  • Kisferkó
    Jól van lehet, hogy 3-as is meglenne most neki, de ki tudja milyen feladatok lesznek,
  • VinylToy #6360
    inkább diplomával a kezében megy a Mekdöncibe, juhhééé
  • Garfield
    Már ne haragudj, de ez legalább olyan ostoba álláspont, mint az, hogy a móri mészárlásért az Orbán-kormány a felelős, hiszen akkor még ők voltak hatalmon.

De ha neked jólesik, ám legyen.
  • Caby
    szakadjon meg minden egyes ember (állat) aki csalt szemetek EGYTŐL EGYIG....
    Oda a tök jól sikerült matematika érettségim ...
    Köszi...
    Ilyenkor lehet mondani hogy ha ekkora májer vagy kidobsz még1 ilyen jót... De akkor is megint el lesz baszva egy napunk emgint az a szájb@b@szot vizsgadrukk...
    Kerüljenek a kezeim közé azok akik csaltak... VÁÁÁÁ
    És szerintem nem csak én vagyok vele így
  • grizzly21
    jaja, ez jó! sőt130001 mert én is fogok jövőre!
  • grizzly21
    persze szted manapság ki szeretne cipéz lenni, meg villanyszerelő? éhbérért dolgozni
  • MeRLiN
    Na mind1, reménykedjünk benne, hogy legalább ha már újra kell írni a matekot, ne nagyon nehezítsenek rajta
  • Taibi
    Ez abból is következik, hogy akik most érettségiznek, a legközelebbi választásokon már szavazni fognak. Szóval 130ezer ellenszavazat már most biztos.
  • grizzly21
    el: ha egyetemi végzettséggel ilyenek a kilátások, akkor szakmunkásképzővel gondolhatod milyen szarok
  • harcu
    Az a gáz, hogy a matekérettségit le lehetne tenni általános iskola után kettesre, úgy van összeállítva. Ha totálisan síkhülye idióta debil az illető, akkor is meg tudja csinálni kettesre. Ha csak felírod a tényeket, esetleg kreálsz hozzá némi egyenletet, geometriánál rajzot, akkor már bőven megvan.

Szóval aki megbukik....
  • Lanamaci
    Pont ezért, lehet cipészkedni, villanyt szerelni, asztalt készíteni, stb, nem kell mindenkinek egyetemre mennie, régen sem ment, szabad a két kezetekkel dolgozni, kérges tenyérrel keresni a pénzt, és lehet, hogy többet, mint az egyetemi diplomával.
  • Sadist
    Ezt a botrányt nem lehet egy emberre rákenni és azt mondani, hogy ő volt a hibás. Az egész nézőpont kérdése. Mindenki másra mutogat. De legnagyobb részben szerintem is azok miatt lett ekkkora balhé, akik ahol csak lehetett (akár pénzért is) terjesztették.
  • Kisferkó
    na az a lényeg nekem, hogy a jelenlegi kormány szépen megbuktatta magát a következő választás
  • Garfield
    ... amelyből ráadásul egyre kevesebb van, mert ugye valamiért nagyobb a preztízse a gimnáziumi végzettségnek.
    Aminek persze előbb utóbb az lesz a vége, hogy vajon melyik a cikibb: tisztességes , dolgozó szakmunkás vagy munkanélküli diplomás?
  • Kisferkó
    ha a matekon, infón, fizikán, kémián kívül a többiből 3-as 4-es 5-ös, akkor miért ne?
  • The Garrett
    mm elarulnad az összefüggést a szakma és a frissdiploma között ?
  • grizzly21
    hogy mondhatsz ilyet,amikor Magyarországon a felmérések szerint 5 frissdiplomásból (egyetem!) 3 munkanélküliként kezdi. szép kilátások...
  • Garfield
    Csak ezek közül valahogy egyik sem érettségi tantárgy ugyebár...

18 éves korig meg lehet szórakozni, csak azt felejtik el sokan, hogy az érettségi után lesz még rá vagy 60 éve, ezt a pár évet kibírhatná a s*ggén.

Arról nem is beszélve, hogy egy egyetemi társaság, az egyetemi buliélet szerintem nagyságrendekkel királyabb bárminél, amit középiskolában el lehet érni.
  • Lanamaci
    Akkor nem kell érettségiznie, rengeteg becsültes szakmunka van a világon.
  • The Garrett
    ezen raersz akkor agyalni.
  • MeRLiN
    Valóban nem politizálni kellene, hanem elgondolkodni, hogy miért kellett így történnie, szvsz MB is ludas, de ez más kérdés. Az a baj, hogy a botrány legnagyobb részben annak köszönhető, hogy a sok kis gyógyegér teljesen nyilvánosan, már szinte az OM épülete előtt kuncsorgott a feladatsorok után, és voltak olyanok, akik ugyanitt közzé is tették. Így nem csoda hogy lassan már a sarki kis boltban is beárazva lehet kapni az érettségi feladatsorokat.....
  • Kisferkó
    nem lehet mindenkinek jó az agya, hiába seggeli akkor se megy neki
  • Sanyix
    Tudom, hogy újraírták, de amilyen balfaszok ezek, lehet hogy az is kikerül.
  • MeRLiN
    Valóban nem politizálni kellene, hanem elgondolkodni, hogy miért kellett így történnie, szvsz MB is ludas, de ez más kérdés. Az a baj, hogy a botrány legnagyobb részben annak köszönhető, hogy a sok kis gyógyegér teljesen nyilvánosan, már szinte az OM épülete előtt kuncsorgott a feladatsorok után, és voltak olyanok, akik ugyanitt közzé is tették. Így nem csoda hogy lassan már a sarki kis boltban is beárazva lehet kapni az érettségi feladatsorokat.....
  • Lanamaci
    Magyar Bálintot én is fikázom, de nem csak az érettségi az oka, hanem az egész összezagyvált, eszement oktatáspolitikája, ezért vagyunk most itt, ahol tartunk!
  • Garfield
    Már ne haragudj, de ha már érzéke nincs hozzáa, azt egy kis s*ggeléssel lehet pótolni. Még ha nem is lesz ötös, de akkor sem kell azon paráznia, hogy megüti-e a kettes szintet.