29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Nuki #6455 Jóvanna! :D
Hol van az amit kitöltöttél, melyik? (nem tudom, nem olvastam lejjebb, ez nekem túl sok!) -
polikala #6454 Figyu holnap emelt angolon használhatunk szótárat? Mert az én debil tanáraim nem tudják! :DDD -
Nuki #6453 Ja, sorry:D
Nem olvastam véégig semmit, csak úgy belinkeltem, én csak az előbb jártam ott. -
én írtam a kretén feladatsort ott lenn... én csak ezt mondtam -
Deathcourier #6451 lol -
nézd meg, hogy mire válaszolt! -
feltöltöttem a galériámba. meg lesz még egy jó fake-em azt még elkészítem ha sikerül jó képeket szereznem akkor elég vicces lesz... -
Nuki #6448 Azt mondtad írtál, erre én azt hogy hogy sikerült (amit írtál).
Vagy mit írtál???? :D -
pontosan -
mármint mi? -
szerintem arra célzott, hogy Övé a szerzemény! -
Nuki #6444 És hogy sikerült? -
ÉN ÍRTAM! :DDD -
így utólag megnézve a matekot(emelt szint) azt hittem nehezebb lesz... mindegy. -
polikala #6441 Nekem is van ilyen könyvem....de én akkor is izgulok ha vágom. -
polikala #6440 Egyébként nekem nem volt meg a matek,de kurvajót írtam! És most megint be fognak baszni valamit állati nehezet! Kész...ez a mai töri is olyan szar volt. Az esszé oké,azt kiröhögtem,de a forrásos az gány volt absolutely! -
mm nekem van ilyen emeltszintu angol erettsegire felkeszito konyv... beleneztem... nemizgulok. :P -
polikala #6438 Én is írom holanp az emelt angolt! Nagyon izgulok,Ti? Szerintem lehúzzák majd a színvonalát mert próbaérettségin mindenki gányt írt! Amúgy tudtok róla valamit? Én utánnanéztem de sehol semmi.:) -
Nuki #6437 Kreténről lett lopva, de azért sztem naon jó:D
-
kacat #6436
-
nincs kalapom, de azert thx :) -
kacat #6434 jah így már értem akkor egy kalappal -
de van , de bölcsész szakra felvetelizek, ahol nem váltja ki a nyelvvizsga. hanem meg kell írni mindenkinek az angol emeltszintűt.
(ez alapjan rangsorolnak) -
kacat #6432 garrett nincs nyelvvizsgád? -
ismerős :) -
kacat #6430 hm.. jó kinek mi -
Deathcourier #6429 jam :) -
mm en holnap írok angolbol. (egyetemi felveteli miatt)
Nagyon sok ismerosom viszont írt, és aztmondták hogy aki emelt szintet választott, mert bízott a tudásában, ( vágta az adott tantárgyat rendesen) az körberöhögte a feladatsort. -
máskor nem is írhatott, hisz' most van először! -
kacat #6426 garrett most írtál emeltszintűt? sztem azért annyira nem volt könnyű -
ugyan ugyan. lány létedre Te is előítéletes vagy! -
kacat #6424 büszkén jelenthetem hogy én emeltszintűztem a kissebséghez tartozom. -
MErt azthitték az emeltszint követelménye irreálisan magas lesz, egyrészt, másrészt pedig nem követelte meg minden egyetem/fősuli az emeltszintet, hasonló okok miatt. Nem így lett, és érvényesült az aki mer az nyer c örökbecsű közmondás. :) -
kacat #6422 hát nem tudom elég messze áll tőlem lehet pont mert lány vagyok maradok a babánál a mérnökösködést hagyom a fiukra -
Garfield #6421 (Mellesleg aki már annyira rugózni akar a kétszintű érettségin és MB-on, az arról közölhetne eszmefuttatásokat, hogy vajon miért jelentkeztek ilyen kevesen emelt szintű érettségire. A rendszerrel kapcsolatos igazi problémák ugyanis itt kezdődnek, nem ott, hogy valami barom lenyúlja és közzéteszi a tételeket.) -
mm azt. -
ugyan miért? én nagyon szeretem(bár lánynak lenni elég hátrányos, de nem baj) -
Deathcourier #6418 :) ja én Petőfit írtam.te? -
kacat #6417 nah én nem tanulnék semmi olyannak amiben szerepel a mérnök szó :) -
Garfield #6416 Ezt magyarázd a tanár szakon végzetteknek, akiknél már az is pozitívumnak számít, ha kapnak egy nevetséges fizuval járó állást.