29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Nuki
    Jóvanna! :D

Hol van az amit kitöltöttél, melyik? (nem tudom, nem olvastam lejjebb, ez nekem túl sok!)
  • polikala
    Figyu holnap emelt angolon használhatunk szótárat? Mert az én debil tanáraim nem tudják! :DDD
  • Nuki
    Ja, sorry:D

Nem olvastam véégig semmit, csak úgy belinkeltem, én csak az előbb jártam ott.
  • Nh Shevits
    én írtam a kretén feladatsort ott lenn... én csak ezt mondtam
  • Deathcourier
    lol
  • parizer
    nézd meg, hogy mire válaszolt!
  • Nh Shevits
    feltöltöttem a galériámba. meg lesz még egy jó fake-em azt még elkészítem ha sikerül jó képeket szereznem akkor elég vicces lesz...
  • Nuki
    Azt mondtad írtál, erre én azt hogy hogy sikerült (amit írtál).
    Vagy mit írtál???? :D
  • Nh Shevits
    pontosan
  • Nh Shevits
    mármint mi?
  • parizer
    szerintem arra célzott, hogy Övé a szerzemény!
  • Nuki
    És hogy sikerült?
  • Nh Shevits
    ÉN ÍRTAM! :DDD
  • parizer
    így utólag megnézve a matekot(emelt szint) azt hittem nehezebb lesz... mindegy.
  • polikala
    Nekem is van ilyen könyvem....de én akkor is izgulok ha vágom.
  • polikala
    Egyébként nekem nem volt meg a matek,de kurvajót írtam! És most megint be fognak baszni valamit állati nehezet! Kész...ez a mai töri is olyan szar volt. Az esszé oké,azt kiröhögtem,de a forrásos az gány volt absolutely!
  • The Garrett
    mm nekem van ilyen emeltszintu angol erettsegire felkeszito konyv... beleneztem... nemizgulok. :P
  • polikala
    Én is írom holanp az emelt angolt! Nagyon izgulok,Ti? Szerintem lehúzzák majd a színvonalát mert próbaérettségin mindenki gányt írt! Amúgy tudtok róla valamit? Én utánnanéztem de sehol semmi.:)
  • Nuki
    Kreténről lett lopva, de azért sztem naon jó:D

• kacat
  • The Garrett
    nincs kalapom, de azert thx :)
  • kacat
    jah így már értem akkor egy kalappal
  • The Garrett
    de van , de bölcsész szakra felvetelizek, ahol nem váltja ki a nyelvvizsga. hanem meg kell írni mindenkinek az angol emeltszintűt.

(ez alapjan rangsorolnak)
  • kacat
    garrett nincs nyelvvizsgád?
  • joebacsi
    ismerős :)
  • kacat
    hm.. jó kinek mi
  • Deathcourier
    jam :)
  • The Garrett
    mm en holnap írok angolbol. (egyetemi felveteli miatt)

Nagyon sok ismerosom viszont írt, és aztmondták hogy aki emelt szintet választott, mert bízott a tudásában, ( vágta az adott tantárgyat rendesen) az körberöhögte a feladatsort.
  • parizer
    máskor nem is írhatott, hisz' most van először!
  • kacat
    garrett most írtál emeltszintűt? sztem azért annyira nem volt könnyű
  • parizer
    ugyan ugyan. lány létedre Te is előítéletes vagy!
  • kacat
    büszkén jelenthetem hogy én emeltszintűztem a kissebséghez tartozom.
  • The Garrett
    MErt azthitték az emeltszint követelménye irreálisan magas lesz, egyrészt, másrészt pedig nem követelte meg minden egyetem/fősuli az emeltszintet, hasonló okok miatt. Nem így lett, és érvényesült az aki mer az nyer c örökbecsű közmondás. :)
  • kacat
    hát nem tudom elég messze áll tőlem lehet pont mert lány vagyok maradok a babánál a mérnökösködést hagyom a fiukra
  • Garfield
    (Mellesleg aki már annyira rugózni akar a kétszintű érettségin és MB-on, az arról közölhetne eszmefuttatásokat, hogy vajon miért jelentkeztek ilyen kevesen emelt szintű érettségire. A rendszerrel kapcsolatos igazi problémák ugyanis itt kezdődnek, nem ott, hogy valami barom lenyúlja és közzéteszi a tételeket.)
  • The Garrett
    mm azt.
  • parizer
    ugyan miért? én nagyon szeretem(bár lánynak lenni elég hátrányos, de nem baj)
  • Deathcourier
    :) ja én Petőfit írtam.te?
  • kacat
    nah én nem tanulnék semmi olyannak amiben szerepel a mérnök szó :)
  • Garfield
    Ezt magyarázd a tanár szakon végzetteknek, akiknél már az is pozitívumnak számít, ha kapnak egy nevetséges fizuval járó állást.