29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
az lehet, de mi az emeltszintu angolrol beszeltunk. :O
olvasottszövegértelmezés2win. -
MeRLiN #6494 Én közép szinten fogom írni az angolt, és ott úgy tudom a levélírás részéhez lehet használni majd szótárat -
De azért milyen vicces már.
A nagy lendületben feltaláltuk az egyetemre nem jó, és az egyetemre jó érettségi jegyet.
Ezek után aki nem hajlandó még egyszer megírni a matekot, az a büdös életben nem mossa le magáról, hogy a lúzer csaló.
Én legalábbis ennek tekinteném őket, ha munkaerőt keresnék. -
Deathcourier #6492 Idén akinek nem jött be az éket 2x érettségizik.Fasza... -
szerintem ez korrekt. Akinek kell a jegy az irja csak meg ujra, es vegyék fel egyetemre tisztán. Akinek meg nem kell, csak le szeretne már végre érettségizni, annak nem kell fölöslegesen ujraírni. CSak vigyázni évvégén. -
hát ez hihetetlen! vazze akkor már írja meg mindenki újra! ez milyen már?! -
Én nem vagyok egy ilyen nagyon verekedős gyerek télleg , de aki kiadta az érettségi feladatsort, annak leszakitanám az egyik lábát és beleállítanám a hátába, aztán addig rugdosnám amikor már a fájdalomtól sincs már ereje kiabálni. -
mégeccer: csak azért rakta fel hogy megmutassa milyen faszagyerek. Annyit ért el vele hogy most az ajtót döngeti a SWAT és "Open the door!" kiáltásokat hall! -
az a nyelvi műveltségi első lapja volt, de semmit nem lehetett látni mert a gyerek telirakta csíkokkal. csak annyit lehetett belőle tudni hogy a gyereknek megvolt.. de nem volt netrerakva semmi... -
És az a kép mi volt, ami miatt indult az egész botrány? -
nemviccel. -
nem volt semmi konkrét csak egy csávó beírta ebbe a fórumba a saját szavaival hogy mi lesz... szerinted hitt neki valaki? ... 50-nél több ember nem tudhatott róla szerintem. -
nem lehet vinni szotarat Egyik nyelvi emeltszintű érettségire sem. -
ez nemigaz -
Nem olvastad? Mateknál így van. -
Ha neked ez örömöt okoz, akkor gratulálok! -
év végi jegyet érettségiként? ugye most viccelsz? -
Az újraíratásra visszatérve:
Az lenne a legkorrektebb, ha az irodalmat is újraíratnák úgy, mint a matekot. Aki meg kéri, megkapná az év végi jegyét érettségiként. Mindenki tudja, hogy az irodalom tétel is már kint volt a vizsga napja előtt. -
Joodeet #6477 Én beszívtam. Kellenek a szerzett pontok, meg kell írom újra. Nem örülök. Ki tudja, milyen feladatsort állítanak össze???!!! -
polikala #6476 Nem most tanulok, mayer vagyok csak jó lenne tudni hogy cipeljem-e fölöslegesen!!! -
CSÖNDEBEN MEGOLDANÁM ESETLEG 1-2 BARÁTTAL ÉS KÉSZ
Most gondolj bele... Akkor elmulasztottuk volna azt az élményt, hogy Magyar Bálintot szakmája legalján lássuk kínlódni :D -
Deathcourier #6474 :) visszaolvashatna néha-néha ha annyira édekelné.De annyira van csak esze hogy benyögjön egy "légyszi küldjétek már el a holnapi..." -
Nuki #6473 MEGVILÁGOSODTAM:DDDDDD
oké megvan, elkaptam! -
ha jól értettem, akkor az még folyamatban van. még csak most alkotja! -
SZÁNALMAS. TANULJÁ' PÜRÉFEJ! -
"ÉN ÍRTAM! :DDD" -- a feltöltött feladatlapra reagálva. ha így sem érted akkor szerintem feküdj le és estére már józan leszel! vagy egyél, az felszívja.
-
Nuki #6469 Jóvanna megint:D
akkor aztat linkejje be! mer arra is kiváncsi vagyok! -
hehe, újabb botrányt akar a csávókám! -
Köszönöm!
-
nekünk még anno lehetett... -
Nuki #6465 Szerintem én vagyok a hülye megint bocs...
az "én írtam" és az " én kitöltöttem" az nekem ugyanazt jelenti:D
najó, hagylak titeket békén inkább, az nektek is jobb lesz:D -
bushi #6464 Hello!
nem tudja valaki véletlen a német feladatokat?a péntekit?kösz link -
olyan jogon hogy a fél országnak meg volt előtte és ez sok emberrel szemben nem fair (pl akiknek nem volt meg)... -
nem töltött ki semmit. megírta a poén feladatsort, és kész. ennyi, nincs tovább.
új gondolat: most ír egy újat. nos? érthető-é? -
Miért most készülsz fel az érettségire? Nem volt rá elég a negyedik év?????
Egyébként tudtommal nem lehet használni. -
berbrig87 #6460 Ez kibaszás most néztem a matek megoldását és tudtam egy csomót, én nem akarok újat írni, elég para volt már így is. Milyen jogon akarnak velünk 2 matek érettségit írtani ? -
polikala #6459 VAlaki légyszíves! Holnapra kell szótár? -
Parizer magyarázd már el neki lécci mer én hozzá kevés vagyok! Tényleg mingyár összeállítok egy másikot most ihletem one! -
"Hol van az amit kitöltöttél, melyik? (nem tudom, nem olvastam lejjebb, ez nekem túl sok!)"
MIVAN??? -
Nuki #6456 De mit szólnátok ahhoz, ha TÉNLYEG ez lenne a teszt??? :DDDDDD