29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Az oktatási miniszter a személyes felelősségét firtató kérdésre azt válaszolta, annyiban felelős, mint egy üzlettulajdonos, akihez betörnek.
Ha nem zárod az ajtót, és nem szereled fel az üzletet rácsokkal, akkor a biztosító a képedbe röhög, mert bizony az a te hibád. -
Akos18 #6614 legalabb te egyetertessz velem,de ez a kinais dolog nagyon lool
-
te is mindenütt összeesküvést szimatolsz -
'uzi e vagy? -
aki kinai cuccban megy be az nem azokkal az emberekkel lenne tiszteletlen, akik ott "fenn" ülnek, hanem a tanárjaival és az érettségi szellemével szemben lennének tiszteletlenek -
kormány-párti kínai-árusok felhívása? -
Sok csirigli Magyar Bálintot hibáztatja ... vagy tüntetni megy, vagy petíciót ír alá. Kééész -
"FELHÍVÁS!!
Közel 30.000 (!) diák érettségizik újra május 28-án matematikából az ellenzéki eroknek köszönhetoen. Aki logikusan átgondolja a helyzetet és nem teljesen elvakult viktátor beszédei iránt, minden bizonnyal rájön, hogy a tételek közkézre kerülése nem diákcsíny. Nincs olyan „hülyegyerek”, aki miután ellopja a feladatokat kiteszi azokat az Internetre. Ez egy aljas politikai akció aminek célja Magyar Bálint eltávolítása és a jelenlegi kormány lejáratása. Mi diákok csak feláldozható eszközök vagyunk ebben a politikai sakkjátszmában.
Aki úgy érzi, hogy jól kicsesztek vele, kérem 28.-án kínai melegítoben jelenjen meg az érettségin. Azt hiszem nem tartozunk tisztelettel egy olyan rendszernek ahol csak azért stresszelhetünk még fél hónapot, mert valakinek nem tetszik az oktatási miniszter.
Ha elegen leszünk nemtetszésünknek tüntetés formájában is hangot adhatunk. "
from http://wrgap.freeweb.hu/ -
én aláirtam -
gabi243 #6606 A kínai cucc egy nagy hülyeség.
Ki égeti magát ilyenban??????????????? -
irassak ujra a magyart is.Ha kicsesznek akkor mindenkivel' -
kíváncsi vagyok hanyan lesznek -
Akos18 #6603 Ha csak mi beszélünk róla... "egyszerű" emberek attól még nem fog jövőre megváltozni. A politikusok levonták a konzekvenciát. Már az elkövetkezendő érettségiket is aznap reggel fogják csak kipostázni. Feljődőképes ország a milyénk, csak az a gond hogy az okos ember más hibájából tanul a buta meg a sajátjából. A magyar politikusok az utóbbi kategóriába tartoznak. -
98-ban volt, de ez már azután, miután a diákok már elkezdték az érettségit, szóval akkor nem sokat ért a dolog -
http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=1484 -
gabi243 #6600 Már megint az fog szopni aki rendesen megírta.
Az érettségi átlagban benne lesz a sok jó jegy. -
http://wrgap.freeweb.hu/ -
NEkem mondták, hogy egyszer a rádióban mindták a megoldásokat is! -
samycook #6597 Nem szégyene, hanem felelőssége. Azért ő a miniszterelnök. A fokozatosság elvének itt is kellene érvényesülnie. -
Nem "kész", mert ha nem beszünk róla, jövőre is megtörténik! -
Hát ja... -
Akos18 #6594 A véleményünk nem egyezik ebben, de nem kezdek el vitazni olyan dologrol ami mar megtortent. A lényegen nem változtatna. El lett baszva.. kész.. -
Nem az iskolák hibásak, bazzeg, hanem aki kitalálta, hogy ennyi helyre kiküldeni ennyi cuccot - ráadásul ilyen korán. -
samycook #6592 Jogos. Bár azt mondta, hogy egy boltos sem felelős ha kirabolják a boltját. Úgy érzem hülyének nézik a magyar népet, hogy ilyen hasonlatokkal illetik az esetet. -

egyetértek.
Attól még, hogy a fidesz találta ki az semmit sem jelent, ugyanis a kivitelezése ennek az mszp korszakban volt... -
Lager #6590 [url]http://wrgap.fw.hu[url] Újraírjuk az érettségit, de legalább mutassuk ki elégedetlenségünket! -
508 új üzenet...2-3 órája mentem csak el... -
A rendszer hibája abban van hogy túl korán kipostázták őket. Ezért nem csak Bálint felel.
DEHOGYNEM! Pont arról van szó, hogy IDIÓTA VOLT, hogy ilyen sok helyre ilyen korán kiküldte!!!
Mellesleg az egész kétszintű érettségit a fidesz találta ki.
A világ legjobb ötletetit el lehet cseszni ha megfelelően amatör a kivitelezés. -
Akos18 #6587 Szerinted hogy hangzana értelmesen? -
tényleg?:DD -
Vagy na...
Az a hozzászólás első két mondata között, és a második két mondata között.
Az első fele között, és a második fele között.
Vágod :D -
Akos18 #6584 A rendszer hibája abban van hogy túl korán kipostázták őket. Ezért nem csak Bálint felel. Mellesleg az egész kétszintű érettségit a fidesz találta ki. -
86ban is volt már egy hasonló mulatság, csak ott az utcán árulták a tételeket -
Hűű, haver...
Ha a hozzászólásod első, és második mondata között nem fedezed fel saját magadtól az ellentmondást, akkor nagyon tudlak sajnálni... -
Deathcourier #6581 Akármennyien aláírhatják teljesen felesleges. -
Ez a beszéd.
Írom is alá :) -
kar hogy az emelt matek is kikerult,csak arrol nem beszelnek -
Akos18 #6578 Szerintem nem Magyar Bálint szégyene az ügy , hanem az iskoláké. Április vége óta ők őrizték a tételeket. 1400 iskola közül valószinűbb hogy könnyen ki tud szivárog ni valami mint egy nyomdából vagy azok közül akik összeállították a feladatsorokat.
A petíció meg nevetséges.
-
no igen. pláne amikor nem vagyok otthon, a Nagyanyós meg nem kotyvaszt ebédet. vagy olyat csinál, amit én eszek meg. vagy nincs időm ebédelni. vagy stb stb -
californiastud #6576 ismerősöm kérte, h postoljam:
Sziasztok
Nagyon-nagyon kíváncsi leszek, hogy vajon ezt a botrányt "túl élheti-e” a jelenlegi oktatásügyi miniszterünk!
Legyél akár ellenzéki vagy kormánypárti szerintem azt mindenképpen be kell látni hogy egy ilyen több tíz ezreket (végzős diákok) érintő súlyos csalást nem engedhet meg magának az Oktatásügyi Minisztérium. Ha mégis bekövetkezik, akkor viszont vállalni kell ezért a felelősséget és tudtommal az oktatásügyért jelenleg felelős ember Magyar Bálint!
Ha ezek után a posztján marad (ahogy kedden reggel nyilatkozta) akkor az az oktatásügyi alkalmazottaknak, a kormányképviselőknek és hova tovább az ország polgárainak szégyene lesz! Azoknak a polgároknak a szégyene, akik hagyják, hogy továbbra egy olyan ember irányítsa a jövő generációjának képzését, aki csúfosan megbukott elvállalt feladatának teljesítése közben.
Amennyiben szerinted is van némi kivetni való abban hogy, Magyar Bálint ezek után is meg akarja tartani az oktatásügyi tárcát, akkor kérlek látogass el a következő internetes címre:
http://www.peticio.hu?module=6&pdid=1484
Hátha mi is tehetünk valamit!
Szilárd