29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• joebacsi
    más:
    om.hu-n az emelt szintű matek megoldási útmutatójában el van rontva a kördiagrammon a százalék! BOTRÁNY!!
  • sonax
    igen adniuk kellet volna 1 példányt!!
  • Lanamaci
    Tévedés, nem Bálintra kenem, csak tünete ez is, az általa folytatott rossz oktatáspolitikának.
  • SoDI---
    jogos ez?

Mivel házkutatáshoz nem szükséges vád, hanem elég a gyanú is; sajnos jogos.
  • repro
    Ma sikerült 3 óra alatt eljuttatni mindenhova a történelem tételeket...
  • villar
    ja meg jegyzőkönyvezték a vallomásom, azt mondtam hogy igen rendeltem, de üres vagy sérült volt a lemez ezért kidobtam, aztán nem bűn ha üres lemezt kaptam??
    de a jegyzőkönyvből sem kaptam példányt, nem kellett volna egyet nekem is adniuk??
  • Akos18
    Nevetséges dolog ezt az ügyet egyetlen emberre kenni
  • sonax
    nem fogják kijavítani szerintem se
  • Sadist
    Csak aztán a humán szakosok ne óbégassonak, ha valaki csalással jutott be előttük az egyetemre...
  • repro
    ha minden igaz nem javítják ki
  • sonax
    villar igazad van!!
  • Lanamaci
    Ó, szegény, naív Bálint, úgy tönkre tette a magyar közoktatást, hogy ez a mostani érettségi-botrány, csak enyenes előjele a bekövetkező totális csődnek
  • Trade
    kerd az evvegi jegyedet ha megfelel es nem mesz tovabbtanulni vele
  • SoDI---
    Sajnos a játék rendelés, az szívás. :(

Engem szerencsére csak egy olyan ftp-vel kapcsolatban hallgattak ki, ahol filmek, meg mp3-ak voltak. (Azokat legális leszedni).
  • parizer
    baa... valaki írna nekem egy privátot, ha lezárult a politikai mocskolódás?
    köszönöm.
  • Sadist
    Amennyiben nem volt házkutatási parancsuk, akkor nem.
  • OPM
    jaja

bár én is örülök hogy jól sikerült és túl vagyok a magyaron, nem tudtam előre, sehova nem számít nekem, de mindenkivel szemben ez lenne a korrekt...
  • Trade
    imadkozzanak hogy 90% alatt legyen a matekom.
    Akkor el van felejtve es majus 28.-an megyek irni5.
    Remelem azert kijavitjak a dolgozatokat.
  • Bandee1987
    hát ez tényleg szarul jött neked...
  • Bandee1987
    Persze, hányat ismételgessenek még meg????? Haggyál már a hülyeségeddel. A matekot megírom, tiszta sor. De a magyart nem vagyok hajlandó! Hagyjanak már békén minket, akkor ennyi erővel kitalálhatnák, hogy irjuk meg a törit is újra...
  • Akos18
    Ez az egy róható fel Bálintnak. A naív bizalom. Csak az a baj hogy Magyarországon a pénz beszél...
  • sonax
    jó ötlet ez a kinai melegitős dolog
  • Trade
    kormany mellett??
    Az meg a csoda ha vki ezt teszi.Ugy csodbe vittek az orszagot hogy!
    Kiarusitottak az orszagot,kialakitottak a 2 part rendszert,tonkre tettek az oktatasi rendszert.Majd Balintot is ugy soprik mint megyot
  • villar
    na képzeljétek én meg tegnap megírtam a matekot hát mire hazamentem nem ott vártak a rendőrök??
    már így is kivoltam készülve idegileg (bár nem tom mé mert utólag ugrálhatok mert 40pontot értem el, a kisérettségin meg 19-t)
    és elvitték az összes cd-m..
    ja lehet egy kicsit OFF de itt olyan sokan vannak hátha tud valaki magyarázatot: tavaly rendeltem kétszer egy csávótol játékokat és most lebukott és mivel a postai adat engem is mutatott ki jöttek hozzám is. Az lenne a kérdésem hogy mivel csak tanuként szereplek az ügyben jogosan foglalták le a cd-jeimet és vitték el a 80gigás vincsimet, teli személyes adataimmal, többek között a mostanában irogatot regényem szövegével együtt?????
    bocs ha nem ide való a problémám de felcsesztem magam, jogos ez?
  • Bandee1987
    nem, mert az iskolákhoz bőven elég lett volna elvinni a papirokat 1-2 nappal az érettségi előtt. Ehelyett 1 héttel korábban odakerültek. Csoda, hogy 1 "véletlenül felbontódott", és a tartalma kikerült a világhálóra?
  • SoDI---
    Ja. Mind a sokezernek, hogy sehonnan se szivárogjon ki :D
    Ez nevetségesen hangzik... És ezt látni kellett volna előre...
  • parizer
    nem lehetne abba hagyni a politizálást?
  • joebacsi
    és akkor most szopjunk mi is...értem...
  • joebacsi
    sztem ez baromság...de maximum találgatás...most a haszonszerzés ugyanúgy lehetett a célja a gyereknek aki feltette...
  • Akos18
    Onnantól kezdve hogy megkapták az érettségit saját dolguk biztositani őket. Nem gondolod?
  • Sadist
    Miért? Magyar tételek is kikerültek. Az volna a legkorrektebb, ha azzal is megcsinálnák azt, amit a matekkal. Akkor nem lehetne senkinek egy szava se.
  • Trade
    ja ez a jo magyar mentalitas.
    De velem mar regen kibasztak!
  • SoDI---
    És az nem az iskola dolga lett volna?

Nem.
    Nincs olyan iskola, akik felelősséget tud vállalni több ezer másikért :D
  • joebacsi
    "ha nekem szar, legyen másnak is az!"
    ezt a mentalitás a legundorítóbb dolog, csak ezért...
  • Lanamaci
    Ez marhaság, én útálom Magyar Bálintot, mint minisztert, de azért még e kormány mellett állok!
  • Trade
    kulfoldrol jottem haza erettsegit irni!
    Ha nem tudok visszamenni jovohet keddig akkor vege a kulfoldi tanulasnak azert!
  • SoDI---
    Ja. Már a kínaiak is rájöttek, hogy mekkora szemét a Zorbán.
  • Akos18
    És az nem az iskola dolga lett volna?
  • Trade
    mert miért?
  • Bandee1987
    jaja, újra egyetértek