29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
más:
om.hu-n az emelt szintű matek megoldási útmutatójában el van rontva a kördiagrammon a százalék! BOTRÁNY!!
-
sonax #6653 igen adniuk kellet volna 1 példányt!! -
Tévedés, nem Bálintra kenem, csak tünete ez is, az általa folytatott rossz oktatáspolitikának. -
jogos ez?
Mivel házkutatáshoz nem szükséges vád, hanem elég a gyanú is; sajnos jogos.
-
Ma sikerült 3 óra alatt eljuttatni mindenhova a történelem tételeket... -
ja meg jegyzőkönyvezték a vallomásom, azt mondtam hogy igen rendeltem, de üres vagy sérült volt a lemez ezért kidobtam, aztán nem bűn ha üres lemezt kaptam??
de a jegyzőkönyvből sem kaptam példányt, nem kellett volna egyet nekem is adniuk?? -
Akos18 #6648 Nevetséges dolog ezt az ügyet egyetlen emberre kenni -
sonax #6647 nem fogják kijavítani szerintem se -
Csak aztán a humán szakosok ne óbégassonak, ha valaki csalással jutott be előttük az egyetemre... -
ha minden igaz nem javítják ki -
sonax #6644 villar igazad van!! -
Ó, szegény, naív Bálint, úgy tönkre tette a magyar közoktatást, hogy ez a mostani érettségi-botrány, csak enyenes előjele a bekövetkező totális csődnek
-
kerd az evvegi jegyedet ha megfelel es nem mesz tovabbtanulni vele -
Sajnos a játék rendelés, az szívás. :(
Engem szerencsére csak egy olyan ftp-vel kapcsolatban hallgattak ki, ahol filmek, meg mp3-ak voltak. (Azokat legális leszedni). -
baa... valaki írna nekem egy privátot, ha lezárult a politikai mocskolódás?
köszönöm. -
Amennyiben nem volt házkutatási parancsuk, akkor nem. -
OPM #6638 jaja 
bár én is örülök hogy jól sikerült és túl vagyok a magyaron, nem tudtam előre, sehova nem számít nekem, de mindenkivel szemben ez lenne a korrekt... -
imadkozzanak hogy 90% alatt legyen a matekom.
Akkor el van felejtve es majus 28.-an megyek irni5.
Remelem azert kijavitjak a dolgozatokat. -
hát ez tényleg szarul jött neked... -
Persze, hányat ismételgessenek még meg????? Haggyál már a hülyeségeddel. A matekot megírom, tiszta sor. De a magyart nem vagyok hajlandó! Hagyjanak már békén minket, akkor ennyi erővel kitalálhatnák, hogy irjuk meg a törit is újra... -
Akos18 #6634 Ez az egy róható fel Bálintnak. A naív bizalom. Csak az a baj hogy Magyarországon a pénz beszél... -
sonax #6633 jó ötlet ez a kinai melegitős dolog 
-
kormany mellett??
Az meg a csoda ha vki ezt teszi.Ugy csodbe vittek az orszagot hogy!
Kiarusitottak az orszagot,kialakitottak a 2 part rendszert,tonkre tettek az oktatasi rendszert.Majd Balintot is ugy soprik mint megyot -
na képzeljétek én meg tegnap megírtam a matekot hát mire hazamentem nem ott vártak a rendőrök??
már így is kivoltam készülve idegileg (bár nem tom mé mert utólag ugrálhatok mert 40pontot értem el, a kisérettségin meg 19-t)
és elvitték az összes cd-m..
ja lehet egy kicsit OFF de itt olyan sokan vannak hátha tud valaki magyarázatot: tavaly rendeltem kétszer egy csávótol játékokat és most lebukott és mivel a postai adat engem is mutatott ki jöttek hozzám is. Az lenne a kérdésem hogy mivel csak tanuként szereplek az ügyben jogosan foglalták le a cd-jeimet és vitték el a 80gigás vincsimet, teli személyes adataimmal, többek között a mostanában irogatot regényem szövegével együtt?????
bocs ha nem ide való a problémám de felcsesztem magam, jogos ez? -
nem, mert az iskolákhoz bőven elég lett volna elvinni a papirokat 1-2 nappal az érettségi előtt. Ehelyett 1 héttel korábban odakerültek. Csoda, hogy 1 "véletlenül felbontódott", és a tartalma kikerült a világhálóra? -
Ja. Mind a sokezernek, hogy sehonnan se szivárogjon ki :D
Ez nevetségesen hangzik... És ezt látni kellett volna előre... -
nem lehetne abba hagyni a politizálást? -
és akkor most szopjunk mi is...értem... -
sztem ez baromság...de maximum találgatás...most a haszonszerzés ugyanúgy lehetett a célja a gyereknek aki feltette... -
Akos18 #6626 Onnantól kezdve hogy megkapták az érettségit saját dolguk biztositani őket. Nem gondolod? -
Miért? Magyar tételek is kikerültek. Az volna a legkorrektebb, ha azzal is megcsinálnák azt, amit a matekkal. Akkor nem lehetne senkinek egy szava se. -
ja ez a jo magyar mentalitas.
De velem mar regen kibasztak! -
És az nem az iskola dolga lett volna?
Nem.
Nincs olyan iskola, akik felelősséget tud vállalni több ezer másikért :D -
"ha nekem szar, legyen másnak is az!"
ezt a mentalitás a legundorítóbb dolog, csak ezért... -
Ez marhaság, én útálom Magyar Bálintot, mint minisztert, de azért még e kormány mellett állok!
-
kulfoldrol jottem haza erettsegit irni!
Ha nem tudok visszamenni jovohet keddig akkor vege a kulfoldi tanulasnak azert! -
Ja. Már a kínaiak is rájöttek, hogy mekkora szemét a Zorbán. -
Akos18 #6618 És az nem az iskola dolga lett volna? -
mert miért? -
jaja, újra egyetértek