29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Quid #6734 Itt sokan elcseszték és ennek az egésznek annyi lenne a lényege, hogy lássák, hogy azért ez nem megy ilyen könnyen!
-
gratulálok, ülj le egy kicsit, öblögess, és gondold át mégegyszer, hogy mit is akartál mondani... -
xamee #6732 Nem pénteken van a német? -
Quid #6731 Pont ez az hogy ne higgyék már azt hogy azt csinálhatnak velünk amit akarnak.miért kell kb. 1000 barom miatt 87 000nek szívni.Ez így nem fer -
xamee #6730 Csokonai. -
talán ha kikapcsolnád a kepsz lákkot... -
Quid #6728 PÉNTEKEN NINCS SEMMI ÚGYHOGY AKKOR LEHETNE KIVONULNI AZ OM HEZ ESTLEG -
persze, biztosan csak azokon csattana, és nem sülne ki az ellenkezője belőle, és a végén ártatlanokat büntetnél vele. mivel Téged már büntetnek azért, amiről nem tehetsz, tudod milyen szar. miért akarod ezt másnak is? -
Quid #6726 KORMÁNYT....BOCS -
Quid #6725 NEM TOM MIÉRT MINKET HASZNÁL FEL AZ ELLENZÉK HOGY LEJÁRASSA A KORMÉNYT...JÁTSZON AZZAL AMI VELE EGY IDŐS....FŐLEG ORBÁN:) -
hm... hova jársz/jártál? -
Ha ennyire kivancsi vagy, utannaolvashattal volna már a dolgoknak és tudhatnád hogy azokat is ujraírják. -
:D thats the spirit!" -
abonyitomz #6721 csak kiváncsiságból kérdezem ! az ANGOL TÉTELEK is fentvannak már a neten ?????????????????? -
Quid #6720 SZERVEZZÜNK TÜNTETÉST A SOK BUNKÓ POLITIKUS LEGJOBB ÖRÖMÉRE ÉS HA AKARNAK BOTRÁNYT AKKOR MEGKAPJÁK DE EZUTTAL AZOKON CSATTAN AKIK KIPROVOKÁLTÁK EZT AZ EGÉSZET!! -
Quid #6719 De komolyan mondom...ez akkora kibaszás.Rendesen készülök erre a matekra írtó könnyű volt erre néhány hangos paraszt miatt -
"éjjen a szólásszabaccság" :D -
Annyian nem tudták, de VOLTAK olyanok akik tudták. És ha pont egy ilyen miatt nem kerülnél be az egyetemre/főiskolára? Te mit szólnál? Biztos neked sem tetszene. -
xamee #6716 A Kedvesem pesti. Az osztályomat utálom. A családom hanyagolható. Engem Ádám húz el innen, de vissza semmi. -
Természetesen a fórum nem üzemel:) -
á, azért annyira nem rossz a helyzet! én szívesen megyek vissza, minden hétvégémet debrecenben töltöm! ott a volt osztályom, akiket nagyon szeretek a mái napig, ott a Szerelmem aki vár... van rendesen visszahúzó erő! -
ezaz! mondd meg nekik! :D -
Legyszives kezd az sg.hu oldal böngészését, a főoldalon található cikkel.
Kösszzzzz -
Quid #6711 Hi emberek...mi lenne ha nem hagynánk ezt az egészet annyiba?Mármint nem hiszem hogy megváltoztathatnánk a döntésüket ezeknek a ***********, de legalább megmondhatnánk nekik, hogy szórakozzanak azzal ami velük egyidős -
igaz
-
xamee #6709 Innen csak menekülni lehet... -
Partyface csak egy bűnbak. Ha ő nem rakja fel azt a képet ide, akkor is kitör a botrány... -
heló földi! én is elmenekültem onnan... -
Deathcourier #6706 én az vagyok :) -
No Comment! -
xamee #6704 Nah, megyek is. Próbálok pihenni kicsit. További szép estét!
-
flemá #6703 PartyFace, ezt minek kellett? A vzsgázólkkal csesztél ki qrvára, nekik kell újat írni! ROhadt ****, hirtelen népeszerq lettél, az egész ország (világ?) téged emleget, most örülsz? :( ElQbb utóbb úgyis megtalálnak és akkor mehetsz a dutyiba... :P -
xamee #6702 Dunaújvárosba kéne ám költözni...
-
nézd meg mit számoltak előtte százaléknak... -
xamee #6700 Igen, sajnos. De remélem már csak szeptemberig. -
jaja, a töri atlasz nagy segítség volt a kronológia rész miatt főleg -
debreceni vagy? -
Abban legalább nem érhetnek nagy meglepetések, ha rendesen tanultál
-
hat ha eddig 4 évig készültél, akkor nem ebben az egy hétben fog eldőlni. -
igen