29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Quid
    Itt sokan elcseszték és ennek az egésznek annyi lenne a lényege, hogy lássák, hogy azért ez nem megy ilyen könnyen!
  • joebacsi
    gratulálok, ülj le egy kicsit, öblögess, és gondold át mégegyszer, hogy mit is akartál mondani...
  • xamee
    Nem pénteken van a német?
  • Quid
    Pont ez az hogy ne higgyék már azt hogy azt csinálhatnak velünk amit akarnak.miért kell kb. 1000 barom miatt 87 000nek szívni.Ez így nem fer
  • xamee
    Csokonai.
  • parizer
    talán ha kikapcsolnád a kepsz lákkot...
  • Quid
    PÉNTEKEN NINCS SEMMI ÚGYHOGY AKKOR LEHETNE KIVONULNI AZ OM HEZ ESTLEG
  • parizer
    persze, biztosan csak azokon csattana, és nem sülne ki az ellenkezője belőle, és a végén ártatlanokat büntetnél vele. mivel Téged már büntetnek azért, amiről nem tehetsz, tudod milyen szar. miért akarod ezt másnak is?
  • Quid
    KORMÁNYT....BOCS
  • Quid
    NEM TOM MIÉRT MINKET HASZNÁL FEL AZ ELLENZÉK HOGY LEJÁRASSA A KORMÉNYT...JÁTSZON AZZAL AMI VELE EGY IDŐS....FŐLEG ORBÁN:)
  • parizer
    hm... hova jársz/jártál?
  • The Garrett
    Ha ennyire kivancsi vagy, utannaolvashattal volna már a dolgoknak és tudhatnád hogy azokat is ujraírják.
  • The Garrett
    :D thats the spirit!"
  • abonyitomz
    csak kiváncsiságból kérdezem ! az ANGOL TÉTELEK is fentvannak már a neten ??????????????????
  • Quid
    SZERVEZZÜNK TÜNTETÉST A SOK BUNKÓ POLITIKUS LEGJOBB ÖRÖMÉRE ÉS HA AKARNAK BOTRÁNYT AKKOR MEGKAPJÁK DE EZUTTAL AZOKON CSATTAN AKIK KIPROVOKÁLTÁK EZT AZ EGÉSZET!!
  • Quid
    De komolyan mondom...ez akkora kibaszás.Rendesen készülök erre a matekra írtó könnyű volt erre néhány hangos paraszt miatt
  • SoDI---
    "éjjen a szólásszabaccság" :D
  • Sadist
    Annyian nem tudták, de VOLTAK olyanok akik tudták. És ha pont egy ilyen miatt nem kerülnél be az egyetemre/főiskolára? Te mit szólnál? Biztos neked sem tetszene.
  • xamee
    A Kedvesem pesti. Az osztályomat utálom. A családom hanyagolható. Engem Ádám húz el innen, de vissza semmi.
  • BADE

Természetesen a fórum nem üzemel:)
  • parizer
    á, azért annyira nem rossz a helyzet! én szívesen megyek vissza, minden hétvégémet debrecenben töltöm! ott a volt osztályom, akiket nagyon szeretek a mái napig, ott a Szerelmem aki vár... van rendesen visszahúzó erő!
  • The Garrett
    ezaz! mondd meg nekik! :D
  • The Garrett
    Legyszives kezd az sg.hu oldal böngészését, a főoldalon található cikkel.

Kösszzzzz
  • Quid
    Hi emberek...mi lenne ha nem hagynánk ezt az egészet annyiba?Mármint nem hiszem hogy megváltoztathatnánk a döntésüket ezeknek a ***********, de legalább megmondhatnánk nekik, hogy szórakozzanak azzal ami velük egyidős
  • datango
    igaz
  • xamee
    Innen csak menekülni lehet...
  • Bandee1987
    Partyface csak egy bűnbak. Ha ő nem rakja fel azt a képet ide, akkor is kitör a botrány...
  • parizer
    heló földi! én is elmenekültem onnan...
  • Deathcourier
    én az vagyok :)
  • BADE
    No Comment!
  • xamee
    Nah, megyek is. Próbálok pihenni kicsit. További szép estét!
  • flemá
    PartyFace, ezt minek kellett? A vzsgázólkkal csesztél ki qrvára, nekik kell újat írni! ROhadt ****, hirtelen népeszerq lettél, az egész ország (világ?) téged emleget, most örülsz? :( ElQbb utóbb úgyis megtalálnak és akkor mehetsz a dutyiba... :P
  • xamee
    Dunaújvárosba kéne ám költözni...
  • joebacsi
    nézd meg mit számoltak előtte százaléknak...
  • xamee
    Igen, sajnos. De remélem már csak szeptemberig.
  • Bandee1987
    jaja, a töri atlasz nagy segítség volt a kronológia rész miatt főleg
  • parizer
    debreceni vagy?
  • Lanamaci
    Abban legalább nem érhetnek nagy meglepetések, ha rendesen tanultál
  • The Garrett
    hat ha eddig 4 évig készültél, akkor nem ebben az egy hétben fog eldőlni.
  • parizer
    igen