29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Pontius #6774
    Itt nem az a kérdés, hogy nekem meg-e volt, hanem az, hogy kinek nem?
  • Bandee1987
    reméljük
  • PResident Evil
    ránézésre aszittem hogyaz enyém !

nyugtalan éjszakád lesz, szvsz !
  • Quid
    Honnan tod?Megvoltak az eredetik:)
  • Quid
    Még akkor se..de így lenne korrekt.Viszont ha nehezebb mi ugathatunk a világvégéig...ránk se fognak hederíteni
  • PResident Evil
    még mindig poén-szintű a topic :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • enjoy86
    Állítólag nem lesz szivatás,mert mindig vannak póttételek már előre kidolgozva (a mai töri is ilyen volt) és ezek egyforma nehézségűek, úgyh a matek is +van már, nem fognak nehezebbet kidolgozni.

• Pontius #6767
    törit sem nehezítették...
    Sőt szerintem könyebb volt, főleg az ESZÉ kérdéseknek nagyon örültem
    Reméllem 80% fölött leszek
  • Quid

amúgy amblokk.....cask meghallgat vki:)
  • Bandee1987
    Pontosan. Ha már ujra kell érettségiznünk, akkor legyenek ugyanilyen könnyű feladatok, és akkor megbékélek az om-el (egy időre)
  • Quid
    Legalább ezért is érdemes lenne felszólalni valahol,hogy nehogy megszivassanak minket...a szint semmivel se legyen magasabb, mint a mostani
    Tulajdonképpen a típusfeladatokat se változtassák meg
  • Quid
    nem eggyet
  • Bandee1987
    reméljük az is ugyanilyen könnyű lesz. Különben Magyar Bálint egy vasrudat fog a seggében találni május 29-én reggel...
  • parizer
    amúgy tök jó lenne, ha néha rákattintanál a "válasz" gombra, és akkor esetleg azt is lehetne tudni, kihez beszélsz!
  • Crokin
    Ne csodálkozz, ha épp hajnalba jut eszembe valmi :))
  • Pontius #6759
    Nem is rossz ötlet, lehet befizetem egy Spam sms-re...
    (megjöttél brittanniából? nem icq-zol már? :), rég beszéltünk...)
  • Quid
    Az enyém is simán 5ös lett volna...non egyszerü volt igyaz hogy egy hónapja erre készültem ded egyébként is.....a második meg akkora szivatás lessz mint állat
  • The Garrett
    hehe ez remelem kamuszám volt :DDD:D:DD

Szerintem most megismerheted az internet sötét oldalát ^^.. szörnyű milyen gonsz emberek járnak néha sg-re;)
  • Bandee1987
    nem kéne belekeverni az ellenzéket ebbe az egészbe...
  • Pontius #6755
    Ezekkel a beírásokkal meg már le kellene állni!!!!!!!!!
  • Bandee1987
    pontosan, megnéztem, simán 5-ös lett volna a matekom és még jónéhány haveromnak is...kibaszás...
  • polikala
    Akinek megvan az emelt szintű angol az küldje el nekem: [email protected] vagy csörgessen és visszahívom: 06705658369!!! Diszkréten kezelek minden infot!!!!
  • Bandee1987
    igen, de nem akarnék mellette 90 ezer diákot megszivatni, mikor így is elég feszült már a hangulat...
  • Quid
    Dee most vágod....mondom kb. 1000 csalórol van szó maximum és sztem még ez is sok csak nagy nyilvánosságot kapott.Bár az tény hogy nagy hülyeség volt fórumon tovább adni a tételeket ill. elérhetőségeket.
  • Pontius #6750
    szlovákoklán nagyobb botrány van :)
    Ott a megoldások kerültek ki...
  • zOraCk
    csúnya kis botrány, de a miénk - Magyarország, a te országod.
  • csabawarchief
    Ja, akkor nem szóltam :))
  • parizer
    de Ő debreceni, úgyhogy jöjjön inkább a debrecenkonneksönbe!
  • lamase
    HAHAHAHAHHAHAA
  • parizer
    csupán csak annyi, hogy magyar érettségi előtt a felvi.hu fórumára kikerültek a tételek.
  • abonyitomz
    erről jut eszembe már látom a jövő warez oldalait http://diakwrz.uw.hu vagy http://erettsegifbi.atw.hu || előfizetnek rá letöltik és ágya meg a jó isten , 2006_Erettsegi_matek_HUNGANCE
    2007_Erettsegi_matek_RELOADED
  • parizer
    hm. no igen. ott még nem hallottam senkitől, hogy szerette volna az osztályát. egy kedves barátnőm is oda járt(meg néhány volt osztályom általánosból)
  • Quid
    A töri tanárom mondta hogy a tavajin is volt botrány cask azt nem közölte a média!
  • csabawarchief
    Szia, ha dunaújvárosi vagy, akkor: DV Topic !
  • Pontius #6740
    NA FASZA, délután ellenőriztem le a matek tesztemet OM.hu-s megoldások alapján
    Pontok alapján 4-est írtam, de ezekszerint nem megyek vele sokra...
  • PResident Evil
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • abonyitomz
    a mult évi érettségin mi volt a botrány ???????
  • abonyitomz
    Gyurcsány csak dumál a székéből közben béka pofát vág és lámának tünteti fel magát , a diákok meg a netről töltik a tételt akkor emg minek kell beleavatkoznod GYurcsány ?? hö ? nem mindegy neked hogy ki hogy oldja meg az érettségit ??? állítsunk magunkon ember !
  • Quid
    Nem PartyFace tehet róla...ennek teljesen más okai vannak!Minden érettségin volt valami balhé.Leszokhatnának már erről.De az hogy ezt az érettségit sokan fogják emlegetni az biztos
  • The Garrett
    akarsz beszélni róla? :)
    régen pszichológus akartam lenni :)))