29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Pontius #6774 Itt nem az a kérdés, hogy nekem meg-e volt, hanem az, hogy kinek nem?
-
reméljük -
ránézésre aszittem hogyaz enyém ! 
nyugtalan éjszakád lesz, szvsz ! -
Quid #6771 Honnan tod?Megvoltak az eredetik:)
-
Quid #6770 Még akkor se..de így lenne korrekt.Viszont ha nehezebb mi ugathatunk a világvégéig...ránk se fognak hederíteni
-
még mindig poén-szintű a topic :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
enjoy86 #6768 Állítólag nem lesz szivatás,mert mindig vannak póttételek már előre kidolgozva (a mai töri is ilyen volt) és ezek egyforma nehézségűek, úgyh a matek is +van már, nem fognak nehezebbet kidolgozni.
-
Pontius #6767 törit sem nehezítették...
Sőt szerintem könyebb volt, főleg az ESZÉ kérdéseknek nagyon örültem
Reméllem 80% fölött leszek
-
Quid #6766 Jó
amúgy amblokk.....cask meghallgat vki:) -
Pontosan. Ha már ujra kell érettségiznünk, akkor legyenek ugyanilyen könnyű feladatok, és akkor megbékélek az om-el (egy időre) -
Quid #6764 Legalább ezért is érdemes lenne felszólalni valahol,hogy nehogy megszivassanak minket...a szint semmivel se legyen magasabb, mint a mostani
Tulajdonképpen a típusfeladatokat se változtassák meg -
Quid #6763 nem eggyet -
reméljük az is ugyanilyen könnyű lesz. Különben Magyar Bálint egy vasrudat fog a seggében találni május 29-én reggel... -
amúgy tök jó lenne, ha néha rákattintanál a "válasz" gombra, és akkor esetleg azt is lehetne tudni, kihez beszélsz! -
Ne csodálkozz, ha épp hajnalba jut eszembe valmi :)) -
Pontius #6759 Nem is rossz ötlet, lehet befizetem egy Spam sms-re... 

(megjöttél brittanniából? nem icq-zol már? :), rég beszéltünk...) -
Quid #6758 Az enyém is simán 5ös lett volna...non egyszerü volt igyaz hogy egy hónapja erre készültem ded egyébként is.....a második meg akkora szivatás lessz mint állat -
hehe ez remelem kamuszám volt :DDD:D:DD
Szerintem most megismerheted az internet sötét oldalát ^^.. szörnyű milyen gonsz emberek járnak néha sg-re;) -
nem kéne belekeverni az ellenzéket ebbe az egészbe... -
Pontius #6755 Ezekkel a beírásokkal meg már le kellene állni!!!!!!!!!
-
pontosan, megnéztem, simán 5-ös lett volna a matekom és még jónéhány haveromnak is...kibaszás... -
polikala #6753 Akinek megvan az emelt szintű angol az küldje el nekem: [email protected] vagy csörgessen és visszahívom: 06705658369!!! Diszkréten kezelek minden infot!!!! -
igen, de nem akarnék mellette 90 ezer diákot megszivatni, mikor így is elég feszült már a hangulat... -
Quid #6751 Dee most vágod....mondom kb. 1000 csalórol van szó maximum és sztem még ez is sok csak nagy nyilvánosságot kapott.Bár az tény hogy nagy hülyeség volt fórumon tovább adni a tételeket ill. elérhetőségeket. -
Pontius #6750 szlovákoklán nagyobb botrány van :)
Ott a megoldások kerültek ki...
-
zOraCk #6749 csúnya kis botrány, de a miénk - Magyarország, a te országod. -
Ja, akkor nem szóltam :)) -
de Ő debreceni, úgyhogy jöjjön inkább a debrecenkonneksönbe! -
HAHAHAHAHHAHAA 
-
csupán csak annyi, hogy magyar érettségi előtt a felvi.hu fórumára kikerültek a tételek. -
abonyitomz #6744 erről jut eszembe már látom a jövő warez oldalait http://diakwrz.uw.hu vagy http://erettsegifbi.atw.hu || előfizetnek rá letöltik és ágya meg a jó isten , 2006_Erettsegi_matek_HUNGANCE
2007_Erettsegi_matek_RELOADED
-
hm. no igen. ott még nem hallottam senkitől, hogy szerette volna az osztályát. egy kedves barátnőm is oda járt(meg néhány volt osztályom általánosból) -
Quid #6742 A töri tanárom mondta hogy a tavajin is volt botrány cask azt nem közölte a média! -
Szia, ha dunaújvárosi vagy, akkor: DV Topic ! -
Pontius #6740 NA FASZA, délután ellenőriztem le a matek tesztemet OM.hu-s megoldások alapján
Pontok alapján 4-est írtam, de ezekszerint nem megyek vele sokra...
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
abonyitomz #6738 a mult évi érettségin mi volt a botrány ??????? -
abonyitomz #6737 Gyurcsány csak dumál a székéből
közben béka pofát vág
és lámának tünteti fel magát
, a diákok meg a netről töltik a tételt
akkor emg minek kell beleavatkoznod GYurcsány ?? hö ? nem mindegy neked hogy ki hogy oldja meg az érettségit ??? állítsunk magunkon ember ! 
-
Quid #6736 Nem PartyFace tehet róla...ennek teljesen más okai vannak!Minden érettségin volt valami balhé.Leszokhatnának már erről.De az hogy ezt az érettségit sokan fogják emlegetni az biztos
-
akarsz beszélni róla? :)
régen pszichológus akartam lenni :)))