29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
most jut eszembe, h én nem is írtam írásbeli törit.. :D -
Pontius #6813 nekem meg az Irodalom a mumusom, annak az egynek örülök, hogy azt nem kell újraírni...
A többit meg lesz@rom
-
Hát a szerzetes rendekkel én is gondba voltam :D -
ez jó :) -
zOraCk #6810 én spec magyarral voltam úgy, hogy nem érdekel, csak teljen le a 4 óra.. -
:DDDD -
fú én de utáltam a törit! az volt az egyetlen mumusom, mindent vágtam, de az... baaa -
Quid #6807 DE nem tudjátok ki az oszt fönököm:)
-
nem adnak nehezebbet.
nam az a doguk, h most mindenkit megbuktassanak.
igaz szubjektív, h kinek mi a nehezebb -
Pontius #6805 jah felügyelő tanár akart adni de nem kértem -
zOraCk #6804 ilyen idióták miatt szar az ország..(wrgap.fw.hu) -
én sem töriórán tanultam. Hanem könyvekből, dokumentumfilmekből. Imádom a 20.századi történelmet, az első vh végétől kezdve :) -
Quid #6802 Ez király:) -
nem adnak +lapot? -
én max attól az egytől parázok, hogy nehezebb feladatokat adnak, de ezt csak a pesszimista énem mondja, ami most 5%-ban van jelen :)
Mástól nem parázok, hacsak nem attól, hogy kifogyik mind a 8 tollam, amit viszek :)))
Igazgató is mondta, hogy "mivan, felcsaptál tollkereskedőnek?":) -
Quid #6799 Nekem így is 90% nekem a pihiből vesz el -
mikor én érettségiztem a Rákosi korszakról kb annyit tanultunk, h volt. :) -
enjoy86 #6797 van itt vki aki emeltet írt? mert érdekelne az ő véleménye is -
Pontius #6796 jah én is teleírtam minden rendelkezsére álló helyet, a végén már nagyon nyomorítottam a dolgokat...
-
Aki nem tanult, az itt megtalálja a ... :) -
np :) -
én német egység+reformkor kult. élete+rákosi korszak. Rákosi korszakot szépen kidolgoztam először piszkozatlapra, utána átmásoltam, épphogy elfért amit irtam :)
német egységről összeirogattam vmit, talán 1-2 marhaságot is irtam bele, évszámokra nem emlékeztem biztosan, dehát ott volt az atlasz. A reformkor meg rizsa tétel volt, hogy igy hazafiasság, úgy habsburg-ellenesség...
-
Pontius #6792 Az újraírástól csak a tudatlanok és a csalóknak paráznak igazán...
Én pl. szívessen megírom újra, talán másodjára jobban sikerül (80%<)
-
ok... ez remélem poén, de nem értem... -
Quid #6790 Mondjuk sztem nem így kéne tüntetni ez ellen
-
sry
csak mutattam :)
nem akarok itt felháborodást kelteni :) -
Ezt láttátok? :D -
Quid #6787 Csak nincs olyan melegítőm amin kínai gyerek van:) -
+ az érettségiző társaidat -
de azért van itthon kínai melegítőm ,szal tudnék menni abba, de nem megyek :) -
Pontius #6784 Én meg a Német egységnek + Trianon + Kieggyezésnek örültem nagyon :)
A feladatokkal 30 perc alatt készvoltam, az ESZÉ-vel is kb 40-50 perc, fél 12-kor már csak az atlaszt nézegettem unalmamban :) -
ja, párszor már belinkelték ide.
1. Semmit sem érünk el vele
2. Nem sokan fogják ezt követni
3. Írtó nagy bunkóság lenne így bemenni, ezzel a tanárokat és az érettségi szellemét sértenéd meg -
Quid #6782 TUTI abban megyek:) -
ezt láttátok már? :) -
a töri volt meg igazán mindenkinek, a fél országnak :))) -
Quid #6779 És különben is nem volt meg olyan sok embernek csak azok naon hangosan mondták tovább:) -
a rákosis tételnek én is örültem, tudtam róla irni ugy, hogy még tudtam volna mit. A másik 2 tételemet is kidolgoztam valahogy. A rövid feladatok pedig nem voltak nehezek sztem...Jó, hogy az új töri atlaszt lehetett használni, a kronológia rész sokat segitett... -
enjoy86 #6777 amúgy szerintem a töri első fele nem volt annyira könnyű, legalábbis emelten nem, de az esszék tényleg jók voltak
-
Quid #6776 Nemigen....főleg ezek után ne hülyülj ezzel mert ki tudja mit csinálnak még a törivel...még akkor is ha az volt meg mi nem volt:) -
újreg