29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• alph4
    Jah, küdd privibe :)
  • Emmegki
    Szívtam vele! Felírtam 3 ismeretlenes egyenletrendszerben, negyedjére sikerült kiszámolni, erre matekból zsír hülye haverom telefonba előadta, hogy csinálta meg... Vertem a fejem a falba. De legalább kijött nekem is az eredmény.
  • Bandee1987
    én azt nem csináltam meg...meg tudtam volna, de szartam rá, és már húztam el a picsába a teremből...:)
  • buda
    szevasztok kell valakinek új német érettségi?
  • Unknow
    Enikő az összes eltérést megtalálta. Bizonyítsa az állítás ellentetjét. Asszem ez volt az :))) Na mindegy..én kérem az év végén megszerzett jegyemet és megyek tovább a sulimba :) Nekem végülis olyan mindegy volt ,hogy hanyas lesz :)
  • Bandee1987
    attól függetlenül lehetett diák. Csak egy haverjának küldte át, és ő is "csak" egy haverjának, az meg "csak" 2 másik haverjának és igy tovább...az ilyenhez pár óra elég...
  • Emmegki
    Jééééé!!!!! Egy újreg! Provokátor No.1.
  • parizer
    figyelj, ha nem írsz a valóságtól eltérő dolgokat, el kell fogadnia!
  • Pontius #6846
    Én meg az ENIKŐ-s feladaton akadtam le, és röhögtem a c kérdésén egy 5 percet... :)
    Biznyítsa az állítás ellenetjét vagy mi volt 2 pontért
    (nyelvtani feladat egy matekdolgozatban...)
  • zOraCk
    a matek viszont nevetségesen egyszerű volt :)
  • Bandee1987
    lol, pedig az tényleg nem volt nehéz, bár a végét elbasztam, mert a cos 1/2-edre véletlenül pi/2-t irtam, pedig tudtam, hogy 60fok, csak vmiért elirtam, és nem pi/3at irtam, na mostmár mind1...pedig simán 5-ös lett volna..
  • Káin19
    Srácok ne a mostani rendszerre haragudjatok mert ami tény az tény,nincs az a hülye diák aki megszerzi az érettségit és kiteszi a netre hogy aztán lefujják és újat irjanak!!Gondoljátok végig kinek az érdekében állhatott valyon hogy lejárassa a mostani vezetést vajon vajon gondolkozom de csak az ellenzék jut az eszembe :>....szal 1 szó mint 100 aki elmult 18 és ugy érzi vele is kibaxtak azok tudja kire nem kell szavazni...
  • parizer
    én viszont szószerint nem tanultam, csak a történelemre(az irodalom annyi volt, hogy azt a három tételt, ami előtte nap este kiderült, elolvastam - aztán ugye nem azokat kaptuk!)
  • Emmegki
    Én azt az 1-et nem tudtam, a többit mindet megcsináltam. Na de minek... Így talán meg lett volna az 5-ös.
  • zOraCk
    igen, de nem minden javítótanár ilyen , szóval, ha nekem más üzenete van, azt nem fogja elfogadni :(
  • Unknow
    Teljesen egyet értek :) Én azon vagyok kiakadva amikor odaírják:
    "Fejtse ki EGYÉNI véleményét az iskolákban TANULTAK ALAPJÁN" :) Más szóval szarnak arra mit gondolsz csak írd le amit tanultál és a köztudatban elfogadott :D Azért jó pofa :)
  • Pontius #6838
    Melyik a Cosinusos?
    Én azt az egyet nem tudtam megcsinálni 12-ből 0 pont... :)
  • Bandee1987
    a zsuzsis volt a legviccesebb feladat, már annyira egyszerű volt(sima elsőfokú egyenlet, meg 2 db osztás, 2 db szorzás), hogy egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ilyen könnyű és 17 pont jár rá, egy 5 percig tanakodtam is rajta, hogy ez vmi átbaszás :)))
  • parizer
    hát ez relatív. nekem mindig szubjektív véleményem volt, sosem azt írtam az esszéimben, amit a tanár mondott, ráadásul teljesen egyedi a fogalmazásmódom... ezt Ő díjazta! - nem minden esetben fogadta el ugyan, de tiszteletben tartotta(nagyjából)!
  • buda
    nekem van nyelvizsgám és a magyar b.bekaphatja
  • zOraCk
    nagy IQ fighter írhatta... :S
  • Bandee1987
    az a trigonometrikus egyenlet nem volt nehéz...
  • Narcotic Syntax
    ja most nézem ebbe a forumba linkelték akkor jo h nem tettem be ujra. azt a kinai pulcsis szöveget akartam:D
  • Unknow
    Logaritmust én is hiányoltam...vajon hova mászott el?:D
  • Bandee1987
    igaz, ha jól belegondolok, eddig én sem tanultam sokat az érettségire. Legkevesebbet a matekra, az irodalomra is elég keveset, törire többet, angolra sem sokat tanultam, bár abból gyakoroltunk eleget, infóból is eleget gyakoroltunk, simán megirom ötösre az emelt szintűt
  • parizer
    hehe, ha már ott sem megy, mi lesz az egyetemen(bölcsészek ne vegyék magukra a kérdést)?
  • zOraCk
    na, én így vagyok a magyarral, sztem hülyeség tanítani...egy műnek a jelentése mindenki számára más és más..a tudományos vizsgálatuk meg sztem röhej és hasztalan..
  • Narcotic Syntax
    ahhh nem ezt akartam :DDDDDD
  • Emmegki
    Szinuszt meg logaritmust is kihagyhatnák...
  • Narcotic Syntax
  • Unknow
    Hát nekem meg nem :) Mi volt a megoldás? Nem tudod véletlen?:P
  • parizer
    irodalom? á arról mondhatsz bármit. mondjuk igazából én történelmen kívül(amiből természetesen nekünk sem volt még írásbeli) nem is tanultam semmire. abból is csak az első 10 tételt nézegettem(túl sok sajnos nem rögzült. ha valami nem érdekli az embert, megtanulni sem tudja!)
  • Bandee1987
    jaja, én is onnan néztem ki :)))
  • Pontius #6821
    Nekem a régebbi fajta volt
    Nem a keménytáblás hanem az a fostalicska butított kiadás :)
  • Bandee1987
    igaz...Koordinátageometriát ne rakjanak bele, elég volt az az egy körös feladat, azt tudtam simán, de nehezebbet ne, mert ezt a tipust nem szeretem :)))
  • zOraCk
    meg azt nem értem, miért kell az ellenzékre fogni..ha egyszer valami jól meg van szervezve, abban nem lehet hiba, a jól szervezettség ezt jelenti..minek kellett egyáltalán januárban kinyomtatni a feladatlapokat, amikor most fél nap alatt megoldották..
  • ugot2know
    sztem sem teljes egészében TPF tehet róla,nem hiszem,hogy ő lett volna,akitől elsőkézben hozzá lehetett jutni a tételekhez!Viszont a botrányhoz hozzájárult a nyilvánossággal :(
  • Quid
    És tudjátok mi lenne a poén....az hogy ezt az emelt matekosok találták ki h ne legyen riválisuk:)
  • Unknow
    Már akinek olyan atlasza van :)
  • Pontius #6815
    Atlaszban benne volt a megoldás... :)