29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Emmegki #6894 ez az SG nem kell csodákat várni... Egyébként bye! -
Pontius #6893 hol lakott az öreglány?
Mi volt a falu/város neve?
Sárospatak? -
Drogba #6892 1. OMM
2. Magyarország
3. Csehszlovákia
4. SZU
5. Ukrajna
ja és b, válasz pedig Kárpátalja
szerintem -
hehe eföteföteföteföt -
értem. tehát a fórumon bunkónak szokás lenni, és ha elköszön valaki, hiába vagyok itt, leszarom. oké, megértettem! - amúgy sosem csetelek!
pá újra mindenkinek, jó pihenést, a kínaiak egy éves kaki termését az érettségizőknek, nekem meg hajrá a pénteki mechanikához. a kislány megy aludni! -
Emmegki #6889 (Parizer vadul nyomkodja a reloadot, hogy lássa ki mit ír neki) -
Azt hiszem orommel megyek ujra matekozni.Atneztem a dogat es bar meglenne 5 de nem lenne 90%-os.
Tavaly meg bombariado volt amikor a fizika felveteliztem akkor se ment -
OPM #6887 összekevered a chattel :D (najó tényleg hasonlít már rá)
jó éjt!
-
Emmegki #6886 Szilya lyó élyszakát! -
na jó, úgy látom elköszönni itt nemszokás, úgyhogy viszlát, válaszra várás nélkül. -
Pontius #6884 Én is arra tippeltem először, de aztán megnéztem a kismagyarország térképen is, és ott belül volt :) -
OPM #6883 Ukrajna -
Olvasd már el a főoldalon lévő cikket.. Hogy képbe legyél, mielőtt pofázol... -
Emmegki #6881 "5. magyarország" - Nem Ukrajna? (Én nem láttam a feladatot, emeltet írtam) -
Emmegki #6880 Csönd! Nem volt fent! -
history #6879 
-
Pontius #6878 jaja :)
ÉK-Magyarország
1. Monarchia
2. Csehszlovákia
3. Magyarország
4. Szovjetunió
5. Magyarország
Aszem ez a helyes sorrend, legalábbis én ezt írtam :) -
OPM #6877 aha -
gabi243 #6876 Megnyugtatlak ma is fent volt 8-tol a töri.
Csak nem mindenki tudta, hogy hol keresse.
Sajna én se, de legalább tiszta a lelkiismeretem -
history #6875 Töriben a csaj nálatok Kárpátalján élt?
-
Van nem aggódj, csak van eszük és már nem neten terjesztik, hanem jó helyen és jó pézért...
-
na jó. én mentem aludni. pénteken mechanika zéhám lesz, aztán jó lenne a házit is megcsinálni addig! baaaa... -
Emmegki #6872 Kúpos: Egyik osztálytársam megállapította, hogy az alkotó 360°-os szöget zár be az alappal...
Én a halmazoson haltam le. -
history #6871 na jó,csak vicc volt...
naná hogy nincs senkinek
Jó tanulást everybody!
-
xgrinder #6870 simán.. lassan már atavajiak is újraírják a tavajit! :-D -
RELASED! 
Csak kijött, csak ez már nem "működő" verzió! Kelle egy Crack...
-
Emmegki #6868 Álljatok már le hülyék újat akartok írni? Egész éjszaka neteztek ahelyett hogy aludnátok. -
Ha lenne is hova küldjük? :D se email se semmi kontakt info... komolyn most érettségizel? :D
-
tanulj... -
igen, a 2. válaszhatóval meg 10 pontot kaptál egy egyszerű elsőfokú egyenlet levezetéséért...ami egy ált iskolás 7-edikes is röhögve csinál meg...a másik 7 pontot meg megkaptad 2 osztás és 2 szorzás fejében :)
A kúpos sem volt nehéz. Aztán a végén a halmazost meg már meg se néztem :)
na, mostmár tényleg megyek, bye
nagy kalappal mindenkinek -
history #6864 emelt angolja van valakinek (új) kéne...aki tud küldjön lécci
-
:DDDDDD -
Emmegki #6862 Én vmi cos2x-et hoztam össze, de azt is csak függvénytáblával :) -
de igen! ha nem írsz ténybeli eltéréseket, meg olyan baromságokat, hogy kosztolányi üknagyapja petőfi volt, és cukrászként dolgozott jugoszláviában, akkor nincs baj. -
sztem nem volt nehéz, egyből látszik, hogy egy sin2x volt, amit átalakitasz 1-cos2x-é, cosx=a, és van egy egyszerű másodfokú egyenleted, aztán a-t a végén visszahelyettesited, és megadod x-et. ennyi -
Pontius #6859 Német próbaérettségim nekem is 85% lett :)
nagykalappal a holnaphoz, nekem holnap pihi :)
tsá -
na, mentem fiúk, holnaprea mindenkinek egy nagy kalappal, aki angolozni megy, valószinuleg az is ilyen könnyű lesz, amikor 1 héttel ezelőtt irtam belőle próba szintjén már akkor is 5-ös lett 85%-al, szal menni fog remélhetőleg, bye all :) -
Pontius #6857 depdig azzal a feladattal qrva sok pontott össze lehetett szedni
7 pont csak azért, hogy beirogatod az adatokat a halmazábrába, lol.... -
zOraCk #6856 vannak ám olyan idióták, akik a megszerzett tételeket elküldik 1000 embernek.. -
Nem kell... A feladatban nem azt adták ki,hogy fejtse ki a saját véleményét hanem azt,hogy az iskolában tanultakat írja le.