29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
japán emeltet pls valaki!!!!!!
[email protected] -
schumisi #6933 ez alapján irassák újra a magyart is!nekem abból tökéletes lenne az évvégi jegy!ha csak a matekot írjuk ujra az kibaszás velem+még 30 ezer társammal!
-
discotech #6932 Milyen nyugi lett... Senki sem keres tételekt stb.. -
Drogba #6931 Figyelj már: először OMM, majd felbomlik a Monarchia--->>> lesz M.o., aztán vesztes I. VH után Trianon---->>>>Csehszlovákia része lesz -
A 26-ai pót matek érettségi kérédsei már megvannak:
1./ Ábrázolja a f(x)=1/2x-4 fgvényt [-3,3] intervallumon. 10 pont
2./ Ha egy hekker 1 nap alatt 3 érettségit tölt le,akkor:
A./ Mennyit fizettél érte? 10 pont
B./ Hány diák szív miattad? 20 pont
C./ Hány jómunkás ember szív miattad? 20 pont
D./ Magyar Bálint mikor mond le? 100 pont
Összesen 160 Pont... -
discotech #6929 Én meg leszek a mindenkori diktátor, császár, és és és Horthy rendszerét folytatva kormányzó is. -
Az OM mozgásterét is a jogszabályok írják le. -
Edeenci #6927 Köszi -
MB azért mégis OM, te meg csak egy jobbágy vagy :) -
discotech #6925 a francba ukrajnába -0.5 pont
-
Edeenci #6924 Kösz a helpet srácok -
Nem! Szlovákiáé soha sem volt. -
Drogba #6922 szerintem a SZU-hoz tartozott, majd kivált Ukrajna és most ott van -
mégis megtette...
Mától elrendelem, hogy én vagyok Magyarország királya.
Nincs rá hatásköröm, de a lényeg, hogy megtettem. -
nem is kell vágni... :D Ungvár helye idősorrendben ez volt: OMM, Csehszlovákia, Mo., SZU, Ukrajna. Más sorrend nem is jöhetne szóba. -
discotech #6919 Kis antant -
Komix #6918 10kor kezdődik az emelt is meg a közép is a kijelölt (eredeti) helyeken -
discotech #6917 Szerintem ma Szlovákia nem ? ... -
mégis megtette... ez van, ezt kell szeretni. ugyse tehetünk ellene semmit. -
ja. De azért nézz utána. -
Drogba #6914 Fejből nem vágom pontosan, hogy melyik volt a második időszak, amiben el kellett helyezni! -
Edeenci #6913 Szépen kérek vkit, aki okosabb mint a sok állat politikus,segítsen! Az emelt szintű angol is 10kor kezd holnap?
-
A lényeg:
az oktatási miniszternek nincs hatásköre arra, hogy elrendelje az írásbeli érettségi újraírását
Különösen erre a mondatra hívnám fel a figyelmet:
Olyan jogköre pedig végképp nincs, hogy elrendelje: a diák vagy újraírja az érettségit, vagy választhatja az év végi jegyét -
majd csak holnap rakják fel. -
Edeenci #6910 q -
kicsirigo777 #6909 Nem tudja valamelyikőtök, hogy hol vannak a mai töri megoldások? Ha igen légszi írjátok le a címét... köszi -
discotech #6908 :D Benne volt a térképben volt egy olyan h mit csatoltak vissza a II. világégésnél, és pont benne volt ungvár... -
Kósa Lajos: Értelmezhetetlen az oktatási miniszter döntése
2005-05-11 20:04
Államigazgatási szempontból értelmezhetetlen és jogszabályi háttér nélküli Magyar Bálintnak a matematika írásbeli érettségi megsemmisítéséről szóló döntése - közölte a véleményét az intézkedésről Debrecen fideszes polgármestere szerdán sajtótájékoztatón.
Kósa Lajos szerint az oktatási miniszternek nincs hatásköre arra, hogy elrendelje az írásbeli érettségi újraírását, csak abban az esetben, ha "jogellenesen szervezték meg a vizsgát, vagy jogellenesen állították ki a bizonyítványt".
"Olyan jogköre pedig végképp nincs, hogy elrendelje: a diák vagy újraírja az érettségit, vagy választhatja az év végi jegyét" - fűzte hozzá.
Az írásbeli érettségi körül kialakult kaotikus állapotokra utalva Kósa Lajos kijelentette: "rendkívül tragikus, hogy az oktatási kormányzat nem alkalmas arra, hogy az érettségi vizsgát problémamentesen megszervezze".
Felvetette: kérdéses ki fedezze a dupla tételjavítások összegét, az igazgatók mi alapján rendeljék el a túlórákat.
Kósa Lajos közölte: a sok tisztázatlan kérdés, az államigazgatásilag értelmezhetetlen miniszteri intézkedésből fakadó tennivalók tisztázása érdekében a debreceni önkormányzat a közigazgatási hivataltól kért állásfoglalást.
Egyúttal köszönetet mondott az iskolaigazgatóknak és a tanároknak, akik példásan helytálltak a nehéz helyzetben.
"Mindenképpen a diákok érdeke sérült, ők az ügy vesztesei, s ezért a felelősséget valakinek viselnie kell" - tette hozzá Halász D. János, a cívis város oktatásért felelős alpolgármestere.
Megítélése szerint a diákok 98 százaléka nem csalt, az intézményekből - a szigorú eljárási rend okán - nem szivárogtak ki a tételek, ebben az ügyben "a minisztérium környékén kell seperni".
"A Hajdú-Bihar megyei Közigazgatási Hivatalhoz szerdán estig még nem érkezett meg a debreceni önkormányzat beadványa" - közölte az MTI érdeklődésére Kerekes Edit hivatalvezető.
MTI - fideszfrakcio.hu
-
megcserélted a sorrendet! elöbb csehszlovákia aztán magyarország, ugye a Csehszlovákia feldarabolása miatt a II. Vh elején. -
lol oda volt írva, hogy Ungvár :D -
Emmegki #6904 OK, holnap, én is fexek, érettségi lesz, stb. By(t)e! -
majd holnap kifejtem, ah érdekel. vagy nézz be a fórumozók fényképei topikba, és lapozz párszázat vissza :P
na megyek tényleg. már be vetettem az ágyamat is, telefonálok egyet, de gép kikapcs(szakmai ártalom, hogy nehezen szakadok el a klaviaturától) -
OPM #6902 egyébként énis pont erre gondoltam, amikor olvastam a commentet :P -
OPM #6901 jaja, sg... MO legjobb fóruma! :) de ezt a topicot a napokban többtízezer ember olvasgatta, nem csoda hogy itt nem alakult ki olyan bensőséges hangulat :D -
Emmegki #6900 Na ezt nem vágom... -
Drogba #6899 Uzgorod a neve -
Drogba #6898 Dehogynem, 1913-ban ott született! Ma Ukrajnában van! -
ugyan ugyan. akik miatt én idekerültem, igencsak udvarias, és kedves emberek... bár az incidens, ami miatt megkerestek már kevésbé volt kellemes(nem szereti, ha illetéktelenek beszúrkálják a képét mindenféle fórumba, mintha ő lenne!) -
Pontius #6896 A kérdésben nem ez volt... :)
legalábbis nem ilyen néven szerepelt... -
Drogba #6895 Ungvár