29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
vadaszg #7014 azért én ezt nem értem, OM ilyen felelőtlen lenne, hogy net-es gépen van az érettségi? ezért kár plusz széf a suliba meg ilyenek -
devilmike #7013 bár a liberalizmussal sem értek eggyet (MAGYARORSZÁGON) -
devilmike #7012 Ez nem a liberalizmis hibája volt. Az inkompetenci teljes megtestesülését láttuk.
sajnálom hogy megint látnom kellett (és tapasztalnom) hogy a balkánhoz húzunk inkább mint euhoz -
xdanix #7011 Nem tudjátok, hogy az angol érettségin most hogy van: Minden feladatból el kell érni 10%-t, vagy összesen kell annyi? -
Na de gondolj bele... Mi lesz, ha esetleg még egy nála is liberálisabb csóka váltja majd? 

-
devilmike #7009 Nos ahogy vége az érettséginek vége lsz Magyar Bálintnak is (remélem)
Azt mondja hogy ő nem tehet róla?? BAKKER Ő AZ OKTATÁSÜGYI MINISZTER ki más tehetne az érettségi kudarcáért Ő A FELELŐS MINDENÉRT AMI AZ OKTATÁSBAN TÖRTÉNIK EZÉRT HÍVJUK ŐT MINISZTERNEK!!!
és azt mondani ,hogy az a hibás aki terjeszti meg az aki felrakja az már totál gáz
Szerintem mert én a jó minisztereket szeretem (mindig másramutogatós, hibát soha el nem ismerős? majd helyzeten csak továbbrontós?) -
PDavid #7008 Az érettségivel kapcsolatban mindenkinek ajánlom egy kortárs zenészcsapat, a LogaRitmus új számait, főleg a természettudományok kedvelőinek :) A két szám és azok dalszövege a LogaRitmus honlapján érhető el... Mindenkinek nagyoooon ajánlom!
-
ezeket a peldasorokat ugy allitjak ossze hogy minimalis lexikalis tudassal mar meg lehet oket irni egy 3-asra -
igen 180 fok az tuti
de korcikk terulete alapjan: i=(pi*r*alfa)/180 fok ebbol i*180/(r*pi) -
Mi van pangás van??!
-
Hát így nekem is annyi jött ki :DDDDDDDDDDD -
hidd el, hogy nem :) 180 fok ez tuti. -
Ja és ez egyenlő az ívhosszal. -
ja :) -
Így is lehet... Én felírtam a 2*a*pi/360 *szög képletet -
Ha a kúp palástjának szöge 360° akkor az már körlemez :) -
Én is hülye vagyok töriből csak én kettest remélek... -
-
arányszámmal kell számolni. Fel kell írni, hogy úgy aránylik a kúp alaplapjának kerülete a 360°-hoz, mint a palást körívének hossza a középponti szöghöz. -
Hülye vaok töriből, sztem ez sikerült a legrosszabbul :) azért 4est remélek :) -
A sors ezt rendelte :D -
De igen.A kiterített kúp egy körcikk, hozzá egy 2r(5)*pi-hoszzúságú ív tartozik, a sugár a kúp alkotója(10), innen pedig már alapvető... :DDDDDDDD -
360°-os körcikk nincs, illetve van, de az már maga a kör :) 180°volt a jó, ez tuti. -
Csonter #6991 Ezzel próbáltam ellensúlyozni az érettségi szenvedéseit!Jah egyébként én is idén nyomom!Ez van! -
lol :D -
ja igen. Egyik osztálytárs Loyalisták rendjét irta :))))) -
a 16-os matek feladatban nem a korcikkhez tartozo kozepponti szoget kellett
kiszamolni?
Mert ha i=2rpi akkor (i*18)/(pi*r) ami 360 fok. A megoldasban meg 180 fok van de mas keplettel. -
Csonter #6987 teccik?:))) -
Jesszusúristen! -
Loyolai Szent Ignác, a jezsuita vallás alapítója. -
:DDD Hehhe.Király -
hát elég kamu szaga van :D -
Csonter #6982 http://fek.az/linkek-v2/1115721724-hapciiiik.JPG -
milyen Ignác is volt? :) -
eleg nagy meretu
6 db doc file?:) -
na megnéztem újra a térképen: evangélikus=lutheránus, református=kálvinista, antitrinitárius=unitárius. jezsuita meg jezsuita :) -
nehogy elhidd, nem latod h szivatja a barmot?:) -
biztos?
mire alapozod? :) -
Drogba #6976 én azt rontottam el, hogy a reformátust Lutherhez társítottam, az evangélikust meg Kálvinhoz........hát nem vagyok egy nagy vallásszakértő, meg amúgy is a református vallást eredetileg Luther tanaihoz kötik -
Nem, mert ebben legalább el lehet igazodni.