29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• vadaszg
    azért én ezt nem értem, OM ilyen felelőtlen lenne, hogy net-es gépen van az érettségi? ezért kár plusz széf a suliba meg ilyenek
  • devilmike
    bár a liberalizmussal sem értek eggyet (MAGYARORSZÁGON)
  • devilmike
    Ez nem a liberalizmis hibája volt. Az inkompetenci teljes megtestesülését láttuk.
    sajnálom hogy megint látnom kellett (és tapasztalnom) hogy a balkánhoz húzunk inkább mint euhoz
  • xdanix
    Nem tudjátok, hogy az angol érettségin most hogy van: Minden feladatból el kell érni 10%-t, vagy összesen kell annyi?
  • SoDI---
    Na de gondolj bele... Mi lesz, ha esetleg még egy nála is liberálisabb csóka váltja majd?
  • devilmike
    Nos ahogy vége az érettséginek vége lsz Magyar Bálintnak is (remélem)
    Azt mondja hogy ő nem tehet róla?? BAKKER Ő AZ OKTATÁSÜGYI MINISZTER ki más tehetne az érettségi kudarcáért Ő A FELELŐS MINDENÉRT AMI AZ OKTATÁSBAN TÖRTÉNIK EZÉRT HÍVJUK ŐT MINISZTERNEK!!!

és azt mondani ,hogy az a hibás aki terjeszti meg az aki felrakja az már totál gáz

Szerintem mert én a jó minisztereket szeretem (mindig másramutogatós, hibát soha el nem ismerős? majd helyzeten csak továbbrontós?)
  • PDavid
    Az érettségivel kapcsolatban mindenkinek ajánlom egy kortárs zenészcsapat, a LogaRitmus új számait, főleg a természettudományok kedvelőinek :) A két szám és azok dalszövege a LogaRitmus honlapján érhető el... Mindenkinek nagyoooon ajánlom!
  • magus
    ezeket a peldasorokat ugy allitjak ossze hogy minimalis lexikalis tudassal mar meg lehet oket irni egy 3-asra
  • Trade
    igen 180 fok az tuti
    de korcikk terulete alapjan: i=(pi*r*alfa)/180 fok ebbol i*180/(r*pi)
  • alph4
    Mi van pangás van??!
  • MiloShee
    Hát így nekem is annyi jött ki :DDDDDDDDDDD
  • I.C.ram
    hidd el, hogy nem :) 180 fok ez tuti.
  • MiloShee
    Ja és ez egyenlő az ívhosszal.
  • I.C.ram
    ja :)
  • MiloShee
    Így is lehet... Én felírtam a 2*a*pi/360 *szög képletet
  • Sadist
    Ha a kúp palástjának szöge 360° akkor az már körlemez :)
  • MiloShee
    Én is hülye vagyok töriből csak én kettest remélek...
  • alph4
  • I.C.ram
    arányszámmal kell számolni. Fel kell írni, hogy úgy aránylik a kúp alaplapjának kerülete a 360°-hoz, mint a palást körívének hossza a középponti szöghöz.
  • Aquir
    Hülye vaok töriből, sztem ez sikerült a legrosszabbul :) azért 4est remélek :)
  • MiloShee
    A sors ezt rendelte :D
  • MiloShee
    De igen.A kiterített kúp egy körcikk, hozzá egy 2r(5)*pi-hoszzúságú ív tartozik, a sugár a kúp alkotója(10), innen pedig már alapvető... :DDDDDDDD
  • I.C.ram
    360°-os körcikk nincs, illetve van, de az már maga a kör :) 180°volt a jó, ez tuti.
  • Csonter
    Ezzel próbáltam ellensúlyozni az érettségi szenvedéseit!Jah egyébként én is idén nyomom!Ez van!
  • I.C.ram
    lol :D
  • Aquir
    ja igen. Egyik osztálytárs Loyalisták rendjét irta :)))))
  • Trade
    a 16-os matek feladatban nem a korcikkhez tartozo kozepponti szoget kellett
    kiszamolni?
    Mert ha i=2rpi akkor (i*18)/(pi*r) ami 360 fok. A megoldasban meg 180 fok van de mas keplettel.
  • Csonter
    teccik?:)))
  • MiloShee
    Jesszusúristen!
  • I.C.ram
    Loyolai Szent Ignác, a jezsuita vallás alapítója.
  • MiloShee
    :DDD Hehhe.Király
  • SoDI---
    hát elég kamu szaga van :D
  • Csonter
    http://fek.az/linkek-v2/1115721724-hapciiiik.JPG
  • Aquir
    milyen Ignác is volt? :)
  • magus
    eleg nagy meretu

6 db doc file?:)
  • I.C.ram
    na megnéztem újra a térképen: evangélikus=lutheránus, református=kálvinista, antitrinitárius=unitárius. jezsuita meg jezsuita :)
  • magus
    nehogy elhidd, nem latod h szivatja a barmot?:)
  • joebacsi
    biztos?
    mire alapozod? :)
  • Drogba
    én azt rontottam el, hogy a reformátust Lutherhez társítottam, az evangélikust meg Kálvinhoz........hát nem vagyok egy nagy vallásszakértő, meg amúgy is a református vallást eredetileg Luther tanaihoz kötik
  • MiloShee
    Nem, mert ebben legalább el lehet igazodni.