29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• DZSÍNÓ
    hja biztosít 3 db-ot egy csoportnak :P légy vele boldog :D
  • Trade
    nem tudjatok hogy perelhetnek vkit?
    Jovohet keddig kellett volna visszamennem Belgiumbe.
    Sajna nem tudok es mar nem tudom ott befejezni ezt az evet.
    Kit tudnek e miatt perelni vmi bevetel kieses jogcimen vagy eszmei kar
    jogcimen.
  • The Garrett
    mm nemtudom ki kerdezte napközben hogy lehet e az emelt irasbelire szotarat vinni holnap. Megneztem a lapot megegyszer, es ottvan hogy szotarat lehet hasznalni, de elvileg az intézménynek kötelező biztosítani. Szal lehet is meg nem is, de vigyél :) oO

a Szobelire viszont nemlehet. Sazl kicsit elirtam delutan, remelem nem baj :)
  • Trade
    nem veszunk ezen ossze
  • pulyka
    sziasztok
    lesz elvileg szombaton a matek ujrairas ellen egykis "felvonulas".. mert gye mi nem tehetunk rola h kikerult... ennel fogva nem mi vagyunk a hibasak.. jonne valaki?
  • I.C.ram
    hát lehet :(
  • I.C.ram
    hát én pont az ellenkezőjéről tudok. Lehet, hogy két reformer is volt.
  • Trade
    nem ha emlekszel pont azt akarta hogy az unnepnapok hetvegere essenek!
    es akkor ne legyen profitkieses multieknal.Keress ra a hirekben vhol
  • OPM
    nagyon kiváncsi lennék, hol van most, miért nem ír azóta?
    a magyar után délután rögtön szóltunk neki hogy szedje le a képet, de szinte mindenki kiröhögött itt...

most lehet hogy hülyeséget mondok, de lehet hogy az egész országban ez indította el a lavinát, ha nem került volna ki nyilvános fórumra, hanem csak emailen és msnen terjed, nem került volna a média elé és nem lenne most ekkora botrány, nem kéne újraírnunk a matekot, stb...?
  • Joey_The_Man
    5000 -es ték 3 nap alatt
  • Joey_The_Man
    Amióta partyFace belinkelte "a" képet: ez a 4926 -ik hsz :DDD
  • I.C.ram
    aki megakarta reformálni a gergelynaptárat pont azt akarta, hogy hétköznap legyenek az ünnepek, mert amúgy semmi értelmük :)
  • Joey_The_Man
    Pang a topik... :)
  • I.C.ram
    bálint az érettségitől függetlenül is szar miniszter. tönkrevágta a magyar oktatást.
  • Trade
    en megyek matekot irni.
    En megmondom oszinten sajnalom balintot.
    Egyetlenegy egy jo miniszter volt ebben a kormanyban szerintem
    partallastol fuggetlenul.Ez tenyleg nagy kicseszes mindenkivel.
    Mindannyian kovetunk el hibakat,ezt bizonyosan nem balint volt
    az egyetlen az om-ben.
    Nem bizots hogy mindenkinek lenyeges de:2000-es tanevben debutalt az oszi szunet nevu project,masfel hettel hamarabb kezdodott a suli mondvan sok unnepnap hetkoznapra esik(errol jutott eszembe hogy volt itt hirkent az sg-n is hogy vki a gergely naptarat akarta megreformalni azert hogy az unnepek hetvegere essenek igy minel tobb profitot hozva a multiknak,egy kis parhuzam) ala pokorni.Az milyen nagy kicseszes volt,de mi az az
    erettsegi balhehoz kepest,balint bacsi miutan hatalomra kerult visszaallitotta
    a
  • Oldunlock
    Na!
    Valaki válaszolhatna, hogy legalább tudja e az érettségi tételek címét, meg hogy meg van e már az angol?
  • regexer
    ez van
  • vadaszg
    a tüntetésben én is benne lennék, meg még az évfolyamom is :)
    de ez tényleg pofátlanság, amit itt müvelnek, mintha gumi kacsák lennénk, ugy irányitanak minket, mintha nem lenne elég stresszes ez a hét nekünk, pont kedvünk van ujra irni ezt a szart....
  • Oldunlock
    Tudja valaki hol vannak az érettségi tételek?
    Megadom az e-mail címemet ha kell, hogy ne ide írjátok be, csak szoljatok ha valaki tudja, főleg az angolt
  • Trade
    na megvan a megoldas
  • vadaszg
    már csak mi szopunk az angol miatt, gondolom kisebb az igény erre :)
    én meg még várom a nyelvvizsga eredményt, de basznak küldeni!!!!!!
  • Oldunlock
    És melyik oldalon lehet elérni?
  • Frank99
    van olyan? láttál már?

Torgyán pl. jó volt? Dajcs Tomi? Ő is?

ez olyan demagóg.
    valaki kiszivárogtatja, és a miniszter "moggyonle"?
  • Oldunlock
    Nem tudja valaki mikor érkezik meg az angol értettségi tételek?
  • OPM
    már 10 percce nem érkezett új hozzászólás! :o
  • devilmike
    MDF: 101. apró lépés

Almássy Kornél, az MDF alelnöke az MTI-nek elmondta: a matematika érettségi vizsga megismétlése megerősíti azon korábbi álláspontjukat, hogy Magyar Bálintnak le kell mondania. Hozzátette: amennyiben az oktatási miniszter ezt nem teszi meg, felszólítják Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, hogy "101. apró lépésként" menessze a tárcavezetőt. Almássy Kornél kijelentette: az érettségi körül kialakult szakmai botrányért Magyar Bálintnak kell vállalnia a felelősséget.

kivételesen eggyet tudok velük érteni
  • devilmike
    Ha már ilyen sokan gyültünk ma itt össze szervezzünk sztrájkot
  • magus
    mert a diakok 80% anak volt annyi agya, hogy megszerezte a kozepfoku nyelvvizsgat elotte ami emelt 5-st er
  • OPM
    !!!
  • LeBronjózska
    szevasztok

most néztem a hiradót, és azt mondták hogy az "sg.hu portálról szivárogtak ki az éretségi tételek" és valami internetügynökség turkál a neten, hogy honnan szivárgott ki.

ennyit tudok
  • soulhunter
    ja,kieg: várom az FBI tagokat :DDD
  • OPM
    még jó... vajon miért...?
  • soulhunter
    nos,én elgondolkodtam...
    hiába pártháboru,és egymásra mutogatás az egész,mind1ik pártot ki kéne cserélni tagrol tagra, ezek már jol megszegték magukat,lejáratták egymást,és hajnali fél8kor már kaptam faxon a tételsort...
    hát ennyit a biztonságukrol... SE rulez ;)
  • devilmike
    Egy dolgot azért nem felejtek el: Magyar Bálint a matek elött kijelentette ,hogy a kikerült mtek tételsornak semmi köze az igazihoz.
    Mindenhol ezt terjesztette. MIÉRT nem lehetett azt monddani:
    -oké gyerekek hibáztunk az érettségit hogy igazságos legyen egy héttel csúsztatjuk.-
    Inkább Tetézzük a bajt írjákl meg most a törit halasszuk 2 órával és a matekot írják meg újra.
    HOVÁ TÜNTÉL ÉRTELEM?
  • devilmike
    Vicces de ha visszanéz a kedves érdeklődő az eddigi hozzászolásokban egyszer sem adta meg senki hogy van e vagy hol érettségi tétel
    akkor sem mikor már mindenki tudott róla.
  • hadogabi
    http://wrgap.fw.hu/ Olvassátok el kicsit fura de van benne igazság...:D
    Amúgy összesen kell 10%-ot teljesíteni az angolból hogy mehess szóbelire a kettesért összesen 20% kell ezt angol tanár mondta úgyhogy biztos meg mindenhol így van. A linket pedig küldjétek el mindenkinek
  • Clava
    Télleg nincsen fenn az új angol tételsor
  • DZSÍNÓ
    Lendület !!
  • devilmike
    Az se átlátható hogy ha képesek voltak egy éjszaka alatt kinyomtatni+ kihordani az egészet akkor mért kellett hetekkel ezelött odaadni a suliknak.
  • Sadist
    Feladattípusonként kell 10%-ot teljesíteni.