29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
hja biztosít 3 db-ot egy csoportnak :P légy vele boldog :D -
nem tudjatok hogy perelhetnek vkit?
Jovohet keddig kellett volna visszamennem Belgiumbe.
Sajna nem tudok es mar nem tudom ott befejezni ezt az evet.
Kit tudnek e miatt perelni vmi bevetel kieses jogcimen vagy eszmei kar
jogcimen. -
mm nemtudom ki kerdezte napközben hogy lehet e az emelt irasbelire szotarat vinni holnap. Megneztem a lapot megegyszer, es ottvan hogy szotarat lehet hasznalni, de elvileg az intézménynek kötelező biztosítani. Szal lehet is meg nem is, de vigyél :) oO
a Szobelire viszont nemlehet. Sazl kicsit elirtam delutan, remelem nem baj :) -
nem veszunk ezen ossze -
pulyka #7050 sziasztok
lesz elvileg szombaton a matek ujrairas ellen egykis "felvonulas".. mert gye mi nem tehetunk rola h kikerult... ennel fogva nem mi vagyunk a hibasak.. jonne valaki? -
hát lehet :( -
hát én pont az ellenkezőjéről tudok. Lehet, hogy két reformer is volt. -
nem ha emlekszel pont azt akarta hogy az unnepnapok hetvegere essenek!
es akkor ne legyen profitkieses multieknal.Keress ra a hirekben vhol -
OPM #7046 nagyon kiváncsi lennék, hol van most, miért nem ír azóta?
a magyar után délután rögtön szóltunk neki hogy szedje le a képet, de szinte mindenki kiröhögött itt...
most lehet hogy hülyeséget mondok, de lehet hogy az egész országban ez indította el a lavinát, ha nem került volna ki nyilvános fórumra, hanem csak emailen és msnen terjed, nem került volna a média elé és nem lenne most ekkora botrány, nem kéne újraírnunk a matekot, stb...? -
5000 -es ték 3 nap alatt
-
Amióta partyFace belinkelte "a" képet: ez a 4926 -ik hsz :DDD -
aki megakarta reformálni a gergelynaptárat pont azt akarta, hogy hétköznap legyenek az ünnepek, mert amúgy semmi értelmük :) -
Pang a topik... :) -
bálint az érettségitől függetlenül is szar miniszter. tönkrevágta a magyar oktatást. -
en megyek matekot irni.
En megmondom oszinten sajnalom balintot.
Egyetlenegy egy jo miniszter volt ebben a kormanyban szerintem
partallastol fuggetlenul.Ez tenyleg nagy kicseszes mindenkivel.
Mindannyian kovetunk el hibakat,ezt bizonyosan nem balint volt
az egyetlen az om-ben.
Nem bizots hogy mindenkinek lenyeges de:2000-es tanevben debutalt az oszi szunet nevu project,masfel hettel hamarabb kezdodott a suli mondvan sok unnepnap hetkoznapra esik(errol jutott eszembe hogy volt itt hirkent az sg-n is hogy vki a gergely naptarat akarta megreformalni azert hogy az unnepek hetvegere essenek igy minel tobb profitot hozva a multiknak,egy kis parhuzam) ala pokorni.Az milyen nagy kicseszes volt,de mi az az
erettsegi balhehoz kepest,balint bacsi miutan hatalomra kerult visszaallitotta
a -
Oldunlock #7039 Na!
Valaki válaszolhatna, hogy legalább tudja e az érettségi tételek címét, meg hogy meg van e már az angol?
-
regexer #7038 ez van -
vadaszg #7037 a tüntetésben én is benne lennék, meg még az évfolyamom is :)
de ez tényleg pofátlanság, amit itt müvelnek, mintha gumi kacsák lennénk, ugy irányitanak minket, mintha nem lenne elég stresszes ez a hét nekünk, pont kedvünk van ujra irni ezt a szart....
-
Oldunlock #7036 Tudja valaki hol vannak az érettségi tételek?
Megadom az e-mail címemet ha kell, hogy ne ide írjátok be, csak szoljatok ha valaki tudja, főleg az angolt
-
na megvan a megoldas -
vadaszg #7034 már csak mi szopunk az angol miatt, gondolom kisebb az igény erre :)
én meg még várom a nyelvvizsga eredményt, de basznak küldeni!!!!!! -
Oldunlock #7033 És melyik oldalon lehet elérni?
-
van olyan? láttál már?
Torgyán pl. jó volt? Dajcs Tomi? Ő is?
ez olyan demagóg.
valaki kiszivárogtatja, és a miniszter "moggyonle"?
-
Oldunlock #7031 Nem tudja valaki mikor érkezik meg az angol értettségi tételek?
-
OPM #7030 már 10 percce nem érkezett új hozzászólás! :o -
devilmike #7029 MDF: 101. apró lépés
Almássy Kornél, az MDF alelnöke az MTI-nek elmondta: a matematika érettségi vizsga megismétlése megerősíti azon korábbi álláspontjukat, hogy Magyar Bálintnak le kell mondania. Hozzátette: amennyiben az oktatási miniszter ezt nem teszi meg, felszólítják Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, hogy "101. apró lépésként" menessze a tárcavezetőt. Almássy Kornél kijelentette: az érettségi körül kialakult szakmai botrányért Magyar Bálintnak kell vállalnia a felelősséget.
kivételesen eggyet tudok velük érteni
-
devilmike #7028 Ha már ilyen sokan gyültünk ma itt össze szervezzünk sztrájkot
-
mert a diakok 80% anak volt annyi agya, hogy megszerezte a kozepfoku nyelvvizsgat elotte ami emelt 5-st er -
OPM #7026 !!! -
szevasztok
most néztem a hiradót, és azt mondták hogy az "sg.hu portálról szivárogtak ki az éretségi tételek" és valami internetügynökség turkál a neten, hogy honnan szivárgott ki.
ennyit tudok -
ja,kieg: várom az FBI tagokat :DDD -
OPM #7023 még jó... vajon miért...? -
nos,én elgondolkodtam...
hiába pártháboru,és egymásra mutogatás az egész,mind1ik pártot ki kéne cserélni tagrol tagra, ezek már jol megszegték magukat,lejáratták egymást,és hajnali fél8kor már kaptam faxon a tételsort...
hát ennyit a biztonságukrol... SE rulez ;) -
devilmike #7021 Egy dolgot azért nem felejtek el: Magyar Bálint a matek elött kijelentette ,hogy a kikerült mtek tételsornak semmi köze az igazihoz.
Mindenhol ezt terjesztette. MIÉRT nem lehetett azt monddani:
-oké gyerekek hibáztunk az érettségit hogy igazságos legyen egy héttel csúsztatjuk.-
Inkább Tetézzük a bajt írjákl meg most a törit halasszuk 2 órával és a matekot írják meg újra.
HOVÁ TÜNTÉL ÉRTELEM? -
devilmike #7020 Vicces de ha visszanéz a kedves érdeklődő az eddigi hozzászolásokban egyszer sem adta meg senki hogy van e vagy hol érettségi tétel
akkor sem mikor már mindenki tudott róla. -
hadogabi #7019 http://wrgap.fw.hu/ Olvassátok el kicsit fura de van benne igazság...:D
Amúgy összesen kell 10%-ot teljesíteni az angolból hogy mehess szóbelire a kettesért összesen 20% kell ezt angol tanár mondta úgyhogy biztos meg mindenhol így van. A linket pedig küldjétek el mindenkinek
-
Télleg nincsen fenn az új angol tételsor -
Lendület !! -
devilmike #7016 Az se átlátható hogy ha képesek voltak egy éjszaka alatt kinyomtatni+ kihordani az egészet akkor mért kellett hetekkel ezelött odaadni a suliknak. -
Feladattípusonként kell 10%-ot teljesíteni.