29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Én azt írtam címnek, hogy: Marx nem így képzelte... -
régiből is meglehet állapítani simán. -
a legújabb atlaszból igen mert ott vannak újabb térképek is -
Az egyetlen jelentős magyar település, ami ukrajnában van. -
Úgynézki, hogy nekem a tesztkérdéses feladat full pontos :) Talán a kommunista címadós dolog nem lett olyan jó, de ha rendes a tanár elfogadja. Azt írtam címnek, hogy A diktatórikus kommunizmus zsákutcája. -
Sajnos a töriatlasz alapján nem lehetett egyértelműen eldönteni hogy Ungvár ma Szlovákiában vagy Ukrajnában van. -
Érdekes hogy most kezd kihalni a topik.
Igaz, hogy mostantól a választott tantárgyak jönnek amiből nem ír mindenki, de ennél fogva ezek sokkal nehezebbek is lesznek... -
na megnéztem a tesztkérdések megoldását a tegnapi törihez. Az országosnál az én sorrendem volt a jó, tehát: OMM, CZE, MO, SZU, UKR -
Vlala #7129 Tegnap néztem a híreket, Angelfire jól átvert mindenkit. Azzal kezdte az oldalt, hogy "sajnálattal közli, hogy ismét nem sikerült titokban tartani a tételeket", közben egy hamis tételsort kínáltak - smsweb alapon. Beszéltek is az egyikükkel telefonon. Ha a tévének megvan a telefonszáma, bizonyára már tudják, ki az. Elég sok embert sikerült bolonddá tennie, ráadásul fokotza a botrányt, mikor indul az eljárás ellene? -
hehe -
barackfa #7127 megállt az élet?? -
az hogy nálunk van ez a balhé most ez egy dolog, de ami a szlovákoknál...na az az igazi LOL
1. ugye kiosztották a matek kérdéseket a megoldással együtt (ezt ismeri már mindenki a hirekből)
2. (ez a legfrisebb) az egyik helyi szlovák iskolában az angol érettségire vitt hanganyag magyar és szlovák nyelvű karácsonyi éneket tartalmazott. :DD de valahonnét kerítettek egy használható angolt is :))
-
nem tudom kit kaptak el csak annyit mondtak, hogy aki a netre rakta fel maga is érettségiző, büntetése 3 év börtön lehet titok sértés miatt.
szvsz szerintem sem kap ilyen büntetést de példát akarnak statulálni meg eredményt felmutatni. lehet megússza egy kicsapással a suliból. -
Vlala #7124 inkább agyerek.akinekeladtákatételsorokat@jópézé.hu -
.hu -
Gemnon #7122 agyerekakielloptaatetelsorokat@valahol.messze.egszenbiztosnem.magyarorszagon -
kikiangel #7121 Nagyon jó! Hol találtad? -
kikiangel #7120 Nagyon jó! Hol találtad? -
Vlala #7119 Olvastátok a cikket? Kezet fognék az írójával, jól megmondta ill. megírta! -
kikiangel #7118 Nagyon jó! Hol találtad? -
kikiangel #7117 Nagyon jó! Hol találtad? -
kikiangel #7116 Nagyon jó! Hol találtad? -
milyen gyereknek? -
Vlala #7114 a lakcímére én is kíváncsi lennék, tegnap érkezett meg a megrendelt csomagom Uljanovszkból. :-) -
kikiangel #7113 ki tudja mi a gyereknek a cime aki ellopta a tetelsorokat? -
"Politikailag nem húzok egyik oldalhoz sem, de te politikailag demagóg vagy...
Én ismerem azokat akik feltörték az om szerverét." Van olyan hülye, aki lelopja om szerveréről a tételeket, majd kinyomtatja, és lefényképezi?! -
Lager #7111 CSatlakozzatok a felhíváshoz: http://wrgap.freeweb.hu/ -
nah mindjárt megyek én is!
hallottátok hogy az új töri is kinnt volt éjfél után?
szóval pár embernek az is meglett.... -
rako #7109 Hello mindenkinek!
Mielőtt elmegyek megírni az angolt gondoltam +osztom ezt veletek:
-
inkább örüljenek, hogy kiderült a rendszer egyik nagy gyengepontja. Jobb, ha titokban m,aradt volna, és mindenki 150 ponttal jelentkezik a maximális 144-ből???
-
szerintem ezzel az erővel az érettségizők 90%-át betehetjük börtönbe. Csak ahhoz új börtönt kell nyitni, mert teltház van... -
ez a srác TPF? Mert ő, ha van egy jó ügyvédje, akkor semmit sem kap, mivel bizonyíthatóan nem rakott fel a netre tételeket, csak egy részlegesen látható oldalt, amiről nem is tudta, hogy az -e az érettségi, csak a sajtó ugat, hogy így 3 év, ugy 1 év... -
nekem 32+ az 1848 eseményeit sorbarakó fealadt. Nem tom mennyi lesz, mert a sorrend nem volt jó de a városokat eltaláltam -
hát akkor asszem szunyókálok egyet... :D -
nemtom, sztem 30-35, de lehet, hogy több-kevesebb... -
basszus shit.. akkumulátor! igazad van. 
-
ha megnézted volna térképen simán rájöhettél volna... -
ha már töri: hány pontotok lesz kb. az első 45-ből, a rövid fealadatokból? -
a 3-ashoz jó Magyarország (csak én irtam magyar kirűlyságot, mivel akkor az volt az államforma)
5-ös az Ukrajna, mivel ha megnézed Ungvár az Ukrajnában van!!! -
nekem megvan a nyelvvizsgáim és nem megyek be se ma se holnap csak azért, hogy dumáljak a matek tanárral