29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• yokasno1
    Én azt írtam címnek, hogy: Marx nem így képzelte...
  • I.C.ram
    régiből is meglehet állapítani simán.
  • villar
    a legújabb atlaszból igen mert ott vannak újabb térképek is
  • I.C.ram
    Az egyetlen jelentős magyar település, ami ukrajnában van.
  • I.C.ram
    Úgynézki, hogy nekem a tesztkérdéses feladat full pontos :) Talán a kommunista címadós dolog nem lett olyan jó, de ha rendes a tanár elfogadja. Azt írtam címnek, hogy A diktatórikus kommunizmus zsákutcája.
  • franco
    Sajnos a töriatlasz alapján nem lehetett egyértelműen eldönteni hogy Ungvár ma Szlovákiában vagy Ukrajnában van.
  • franco
    Érdekes hogy most kezd kihalni a topik.
    Igaz, hogy mostantól a választott tantárgyak jönnek amiből nem ír mindenki, de ennél fogva ezek sokkal nehezebbek is lesznek...
  • I.C.ram
    na megnéztem a tesztkérdések megoldását a tegnapi törihez. Az országosnál az én sorrendem volt a jó, tehát: OMM, CZE, MO, SZU, UKR
  • Vlala #7129
    Tegnap néztem a híreket, Angelfire jól átvert mindenkit. Azzal kezdte az oldalt, hogy "sajnálattal közli, hogy ismét nem sikerült titokban tartani a tételeket", közben egy hamis tételsort kínáltak - smsweb alapon. Beszéltek is az egyikükkel telefonon. Ha a tévének megvan a telefonszáma, bizonyára már tudják, ki az. Elég sok embert sikerült bolonddá tennie, ráadásul fokotza a botrányt, mikor indul az eljárás ellene?
  • janosimatyas
    hehe
  • barackfa
    megállt az élet??
  • Dietrich
    az hogy nálunk van ez a balhé most ez egy dolog, de ami a szlovákoknál...na az az igazi LOL

1. ugye kiosztották a matek kérdéseket a megoldással együtt (ezt ismeri már mindenki a hirekből)

2. (ez a legfrisebb) az egyik helyi szlovák iskolában az angol érettségire vitt hanganyag magyar és szlovák nyelvű karácsonyi éneket tartalmazott. :DD de valahonnét kerítettek egy használható angolt is :))
  • Dietrich
    nem tudom kit kaptak el csak annyit mondtak, hogy aki a netre rakta fel maga is érettségiző, büntetése 3 év börtön lehet titok sértés miatt.
    szvsz szerintem sem kap ilyen büntetést de példát akarnak statulálni meg eredményt felmutatni. lehet megússza egy kicsapással a suliból.
  • Vlala #7124
    inkább agyerek.akinekeladtákatételsorokat@jópézé.hu
  • repro
    .hu
  • Gemnon
    agyerekakielloptaatetelsorokat@valahol.messze.egszenbiztosnem.magyarorszagon
  • kikiangel #7121
    Nagyon jó! Hol találtad?
  • kikiangel #7120
    Nagyon jó! Hol találtad?
  • Vlala #7119
    Olvastátok a cikket? Kezet fognék az írójával, jól megmondta ill. megírta!
  • kikiangel #7118
    Nagyon jó! Hol találtad?
  • kikiangel #7117
    Nagyon jó! Hol találtad?
  • kikiangel #7116
    Nagyon jó! Hol találtad?
  • repro
    milyen gyereknek?
  • Vlala #7114
    a lakcímére én is kíváncsi lennék, tegnap érkezett meg a megrendelt csomagom Uljanovszkból. :-)
  • kikiangel #7113
    ki tudja mi a gyereknek a cime aki ellopta a tetelsorokat?
  • lamase
    "Politikailag nem húzok egyik oldalhoz sem, de te politikailag demagóg vagy...
    Én ismerem azokat akik feltörték az om szerverét." Van olyan hülye, aki lelopja om szerveréről a tételeket, majd kinyomtatja, és lefényképezi?!
  • Lager
    CSatlakozzatok a felhíváshoz: http://wrgap.freeweb.hu/
  • bigfoot
    nah mindjárt megyek én is!
    hallottátok hogy az új töri is kinnt volt éjfél után?
    szóval pár embernek az is meglett....
  • rako
    Hello mindenkinek!
    Mielőtt elmegyek megírni az angolt gondoltam +osztom ezt veletek:
  • yokasno1
    inkább örüljenek, hogy kiderült a rendszer egyik nagy gyengepontja. Jobb, ha titokban m,aradt volna, és mindenki 150 ponttal jelentkezik a maximális 144-ből???
  • yokasno1
    szerintem ezzel az erővel az érettségizők 90%-át betehetjük börtönbe. Csak ahhoz új börtönt kell nyitni, mert teltház van...
  • Bandee1987
    ez a srác TPF? Mert ő, ha van egy jó ügyvédje, akkor semmit sem kap, mivel bizonyíthatóan nem rakott fel a netre tételeket, csak egy részlegesen látható oldalt, amiről nem is tudta, hogy az -e az érettségi, csak a sajtó ugat, hogy így 3 év, ugy 1 év...
  • yokasno1
    nekem 32+ az 1848 eseményeit sorbarakó fealadt. Nem tom mennyi lesz, mert a sorrend nem volt jó de a városokat eltaláltam
  • lee86
    hát akkor asszem szunyókálok egyet... :D
  • Bandee1987
    nemtom, sztem 30-35, de lehet, hogy több-kevesebb...
  • lee86
    basszus shit.. akkumulátor! igazad van.
  • Bandee1987
    ha megnézted volna térképen simán rájöhettél volna...
  • yokasno1
    ha már töri: hány pontotok lesz kb. az első 45-ből, a rövid fealadatokból?
  • Bandee1987
    a 3-ashoz jó Magyarország (csak én irtam magyar kirűlyságot, mivel akkor az volt az államforma)
    5-ös az Ukrajna, mivel ha megnézed Ungvár az Ukrajnában van!!!
  • yokasno1
    nekem megvan a nyelvvizsgáim és nem megyek be se ma se holnap csak azért, hogy dumáljak a matek tanárral