29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• yokasno1
    és mennyivel jobban néz ki z, hogy 100%???? Vagy nem. Meg egyébként is maximalista vagyok matekból
  • yokasno1
    csak akkor kell újraírni, ha felvételi tárgyad... nem kötelező, de télleg nem.
  • I.C.ram
    minek 100%???? 90%-tól már max pont.
  • torrente
    Idegen számról valaki sms-eket kezdett tegnap küldözgetni, hogy tüntetés lesz MB ellen. Érdekes módon az sms-ek pont az érettségizők telefonjára érkezett. Szerencse, hogy nem politikai dologról szól az idei érettségi, mert erősen kezdenék gyanakodni.
  • pulyka
    en akkor is azt mondom h ez nagyon el van rontva.. nagy kiszuras h ujra kell irni.. semmi kedvem hozza ennyi kesz... egyetem az mas teszta ott majd megtudjuk h mi az h tanulni
  • fifi
    nem is kényszerít rá senki...

hát ne írd újból :D

• yokasno1
    nekem nem kell nyelvelnem... leszarom a tüntetést. még örülök, hogy újra írjuk. 100%ot akarok!!! Ettől független biztos nehezebb lesz kicsivel, mert ez marha könnyű matek volt
  • torrente
    nyelvvel együtt 4. de a nyelvet 8-10 éve tanuljátok.
  • torrente
    Felsőoktatásban kb 10 olyan tantárgy van mint érettségin a mostani 3. Mindegyik tantárgyra annyit kell készülni, mint érettségin egy tantárgyra. Plusz ha megbuksz, mehetsz uv-kre. Szóval nevetséges ez a petíció! Be fogtok menni 28-án, szépen megírjátok és mivel már másodjára tanuljátok ugyanazt, ezért jobban is fog sikerülni, mint az első. Ilyen egyszerű.
  • pulyka
    szolnek... ha tudnam ki szervezi:)
    majd lesz vhogy... most itt ulok remenyvesztetten... tanulni sincs kedvem pedig meg van 3 irasbelim... söt matekkal 4.. basszameg:S
    copás
  • I.C.ram
    én athén, trianon, mátyás.
  • yokasno1
    én trianont írtam meg athént és dualizmust
  • I.C.ram
    én gondolkoztam rajta, csak féltem, hogy nem tudok olyan sokat írni, aztán rájöttem, hogy mégis, de akkor már Athén végénél tartottam.
  • I.C.ram
    akkor szóljál neki, hogy jelentse be, mert különben még agyon is veretnek a lovasrendőrökkel.
  • franco
    énis bismarckékat nyomtam sokkal hálásabb téma
  • pulyka
    nemtom h be van e jelentve.. en csak terjesztem nem en vagyok a szervezö
  • franco
    dehogynem...
    márha akarsz éreccségit..
  • pulyka
    fennvan.. trefin is elnyomtam, msn en is ez a nevem:) stb es nem csak en terjesztem... sokan en kimegyek oszttarsakkal is alairatom
    dögöljenek meg... nem fogom mas hibajabol ujrairni... nem kenyszerithet ra senki
  • I.C.ram
    ja nem ártana, mert ha nem jelentetitek be, akkor gumibotta verik szét a képeteket :)
  • villar
    én pont a Álom és valóságot írtam(nagybetűvel)
    meg a poroszokat választottam, remélem örül a töri tanárom mert mindenki
    athént választotta mert az szóbeli is, és gondom mindenki megtanulta.
    de nagyon kevés hely volt, mire kielemeztem a német lovagrend szellemi örökségét meg a militáns/katonai junkereket alig maradt hely.
  • yokasno1
    Ez szép és jó! De be van már jelentve a tüntetés???
  • I.C.ram
    Hát ebből szvsz nem lesz semmi :( Lesztek kb. 5-en... jobban kéne reklámozni a cuccot. Rakd fel mindenhova, minden fórumra, stb.
  • yokasno1
    Remélem ezután nem 98%, hanem 100% lesz... De lehet, hogy akkor velem addig íratják majd újra, amíg szar nem lesz a jegyem???
  • franco
    uristen ne mondd már...
    a középszinthez tanulni se kell...
  • pulyka
    lesz tuntetes ha minden igaz
    Emberek! Úgy lenne az egész. Mindenki aláíratja ezt a petíciót minden osztálytársával minden szülőjével és minden tanárával ( http://www.freeweb.hu/szlavi/1.doc ). Majd szombaton de. találkozunk és mindenki hozza magával az aláírt lapokat. Azt odaadjátok nekünk. Remélhetőleg több 10ezer aláírás jön, amit átadunk személyesen vagy a Magyar Bálintnak vagy valamelyik "segédjének". Ott ő beszélni fog és elmondja hogy nem hitelesek az aláírások stb.. Erre mi addig maradunk, amig el nem fogadják. Ha nem elég, akkor megyünk és valahol megbénítjuk a közlekedést, a lényeg, hogy odafigyeljenek ránk. Mindeki szombatra hozza magával a szülőjét barátait és az összes tanárt!!! De főleg érettségiző diákoknak és tanáraiknak és szüleiknek kéne eljönnie. Minnél többen! Ok emberek! Szombaton 11 órakkor lesz a tüntetés az Oktatási Minisztérium elött! Címe: Budapest, V. ker. Szalay u. 10-14

ezt terjesztik
  • yokasno1
    Engem csak az zavar, hogy 3 hét múlva írjuk újra, addigra kijövök abból, hogy májer vagyok. Ha írjuk, akkor még ezen a héten kellett volna...
  • pulyka
    nem szerencsere nem:) de a töritanar erteni fogja:)
  • yokasno1
    lesz tüntetés???
  • franco
    [emelt]
  • franco
    loholoholol
    kár hogy a tanár nem érti mit akarsz:D:D:

németből éreccégizel?
  • pulyka
    apropo
    jottok tunteni? szombaton a matek ujrairas ellen
  • pulyka
    loooohoohoooll:D tenyleg
    na majd ha ujrairjuk;) :D:D
  • I.C.ram
    jó hogy nem ezt írtad: The day of judgement (az ítélet napja, Terminator2) :)
  • I.C.ram
    lol :D
  • pulyka
    en azt irtam Der Untergang (a bukas) sztem majd jot röhög a tanar es megadja a 0 pontot:P
    majd lesz vhogy
  • I.C.ram
    na megnéztem a régi térkép alapján, és tényleg nem teljesen egyértelmű, hisz nincs is benne mai térkép, csak távoli, bár azon, ha jól megnézed meglehett állapítani, csak nehezen.
  • franco
    térkép nélkül a választ
  • I.C.ram
    mit tudtam?
  • franco
    Ha meg lehetne akkor Ukrrajnát írtam volna...
    Ne felejtsd már el hogy te tuttad!
  • I.C.ram
    Az tuti jó, mert pont egy hasonló volt megadva példának: "Nem ezt akartam!"