29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
és mennyivel jobban néz ki z, hogy 100%???? Vagy nem. Meg egyébként is maximalista vagyok matekból -
csak akkor kell újraírni, ha felvételi tárgyad... nem kötelező, de télleg nem. -
minek 100%???? 90%-tól már max pont. -
Idegen számról valaki sms-eket kezdett tegnap küldözgetni, hogy tüntetés lesz MB ellen. Érdekes módon az sms-ek pont az érettségizők telefonjára érkezett. Szerencse, hogy nem politikai dologról szól az idei érettségi, mert erősen kezdenék gyanakodni. -
pulyka #7173 en akkor is azt mondom h ez nagyon el van rontva.. nagy kiszuras h ujra kell irni.. semmi kedvem hozza ennyi kesz... egyetem az mas teszta ott majd megtudjuk h mi az h tanulni -
nem is kényszerít rá senki...
hát ne írd újból :D
-
nekem nem kell nyelvelnem... leszarom a tüntetést. még örülök, hogy újra írjuk. 100%ot akarok!!! Ettől független biztos nehezebb lesz kicsivel, mert ez marha könnyű matek volt -
nyelvvel együtt 4. de a nyelvet 8-10 éve tanuljátok. -
Felsőoktatásban kb 10 olyan tantárgy van mint érettségin a mostani 3. Mindegyik tantárgyra annyit kell készülni, mint érettségin egy tantárgyra. Plusz ha megbuksz, mehetsz uv-kre. Szóval nevetséges ez a petíció! Be fogtok menni 28-án, szépen megírjátok és mivel már másodjára tanuljátok ugyanazt, ezért jobban is fog sikerülni, mint az első. Ilyen egyszerű. -
pulyka #7168 szolnek... ha tudnam ki szervezi:)
majd lesz vhogy... most itt ulok remenyvesztetten... tanulni sincs kedvem pedig meg van 3 irasbelim... söt matekkal 4.. basszameg:S
copás -
én athén, trianon, mátyás. -
én trianont írtam meg athént és dualizmust -
én gondolkoztam rajta, csak féltem, hogy nem tudok olyan sokat írni, aztán rájöttem, hogy mégis, de akkor már Athén végénél tartottam. -
akkor szóljál neki, hogy jelentse be, mert különben még agyon is veretnek a lovasrendőrökkel. -
énis bismarckékat nyomtam sokkal hálásabb téma -
pulyka #7162 nemtom h be van e jelentve.. en csak terjesztem nem en vagyok a szervezö -
dehogynem...
márha akarsz éreccségit.. -
pulyka #7160 fennvan.. trefin is elnyomtam, msn en is ez a nevem:) stb es nem csak en terjesztem... sokan en kimegyek oszttarsakkal is alairatom
dögöljenek meg... nem fogom mas hibajabol ujrairni... nem kenyszerithet ra senki -
ja nem ártana, mert ha nem jelentetitek be, akkor gumibotta verik szét a képeteket :) -
én pont a Álom és valóságot írtam(nagybetűvel)
meg a poroszokat választottam, remélem örül a töri tanárom mert mindenki
athént választotta mert az szóbeli is, és gondom mindenki megtanulta.
de nagyon kevés hely volt, mire kielemeztem a német lovagrend szellemi örökségét meg a militáns/katonai junkereket alig maradt hely.
-
Ez szép és jó! De be van már jelentve a tüntetés???
-
Hát ebből szvsz nem lesz semmi :( Lesztek kb. 5-en... jobban kéne reklámozni a cuccot. Rakd fel mindenhova, minden fórumra, stb. -
Remélem ezután nem 98%, hanem 100% lesz... De lehet, hogy akkor velem addig íratják majd újra, amíg szar nem lesz a jegyem??? -
uristen ne mondd már...
a középszinthez tanulni se kell... -
pulyka #7153 lesz tuntetes ha minden igaz
Emberek! Úgy lenne az egész. Mindenki aláíratja ezt a petíciót minden osztálytársával minden szülőjével és minden tanárával ( http://www.freeweb.hu/szlavi/1.doc ). Majd szombaton de. találkozunk és mindenki hozza magával az aláírt lapokat. Azt odaadjátok nekünk. Remélhetőleg több 10ezer aláírás jön, amit átadunk személyesen vagy a Magyar Bálintnak vagy valamelyik "segédjének". Ott ő beszélni fog és elmondja hogy nem hitelesek az aláírások stb.. Erre mi addig maradunk, amig el nem fogadják. Ha nem elég, akkor megyünk és valahol megbénítjuk a közlekedést, a lényeg, hogy odafigyeljenek ránk. Mindeki szombatra hozza magával a szülőjét barátait és az összes tanárt!!! De főleg érettségiző diákoknak és tanáraiknak és szüleiknek kéne eljönnie. Minnél többen! Ok emberek! Szombaton 11 órakkor lesz a tüntetés az Oktatási Minisztérium elött! Címe: Budapest, V. ker. Szalay u. 10-14
ezt terjesztik -
Engem csak az zavar, hogy 3 hét múlva írjuk újra, addigra kijövök abból, hogy májer vagyok. Ha írjuk, akkor még ezen a héten kellett volna... -
pulyka #7151 nem szerencsere nem:) de a töritanar erteni fogja:) -
lesz tüntetés??? -
[emelt] 
-
loholoholol
kár hogy a tanár nem érti mit akarsz:D:D:
németből éreccégizel? -
pulyka #7147 apropo
jottok tunteni? szombaton a matek ujrairas ellen -
pulyka #7146 loooohoohoooll:D tenyleg
na majd ha ujrairjuk;) :D:D -
jó hogy nem ezt írtad: The day of judgement (az ítélet napja, Terminator2) :) -
lol :D -
pulyka #7143 en azt irtam Der Untergang (a bukas) sztem majd jot röhög a tanar es megadja a 0 pontot:P
majd lesz vhogy -
na megnéztem a régi térkép alapján, és tényleg nem teljesen egyértelmű, hisz nincs is benne mai térkép, csak távoli, bár azon, ha jól megnézed meglehett állapítani, csak nehezen. -
térkép nélkül a választ -
mit tudtam? -
Ha meg lehetne akkor Ukrrajnát írtam volna...
Ne felejtsd már el hogy te tuttad! -
Az tuti jó, mert pont egy hasonló volt megadva példának: "Nem ezt akartam!"