29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
pulyka #7217 ami azt illeti... orvosira keszulok, kb az az egyetlen ami igy erdekel.. tudom baromi sokat kell tanulni, dehat anyamek is kibirtak.. en miert ne? ehhez kene a 4 eves fizika anyag+2-3000 pelda +4 biosztankönyv +3 lénard tk egykis egyeb olvasottsag.. minderre van szük egy hetem:)
away seggelni:) pápá
-
Télleg ti hova jelentkeztetek? -
a húgom meg reggeltől du-ig ott rohad az iskolájában... wáháhá -
annyira jó hogy egész nap itthon tudok rohadni... -
Nekem bekéne vágnom 3 könyvet földrajzra, mert ugye abból nincsenek témakörök, mint töriből. :/ -
szakközép 18 év felett az az ami érdekel igazán
én nyáron megyek horváto-ba 1 hétre. tök jó ballagási lóvé. meg tök illatoznak még most is a gazok a szobámba... :) -
pulyka #7211 en s inkabb szetbuliznam az agyamat.. de tanulni kell h majd ha kölkeim lesznek meg ilyenek akkor azok is tudjanak legelabb igy a gep elott napot lopni;) szal megyek megeroltetem magam, bebujok a fizika csodai köze:S
pápá:) -
tuti nem olvassák el az önéletrajzokat... meg is értem, csak akkor ne kérjék... -
hova? én legszívesebben járnám a világot, gondtalanul, de erre nincs tőkém sajna :( -
Naja. Ez olyan, mint a BCE felvételihez szükséges életrajz. Mi a szart írjon, egy 18-19 éves kölyök? Hova járt óvodába? -
bár már az az igazság, hogy semmi kedvem felsőoktba menni máshova vágyom csak anyámék baszogatnak, de ez van... -
elméletileg BGF -
haverom 14 helyen próbálkozott egyetem után. az elbeszélgetéseken az utolsó kérdés volt, hogy van-e diplomája. Tudod mit kérdeznek egy frissen kikerülttől? hány év szakmai tapasztalata van. nonszensz, hülye ország. -
pulyka #7204 kp teszt megfelel kb az emelt szintunek most.. -
hova? -
nem a nehézségről van szó, hanem a paráról, hogyha ezt elszarod, akkor lőttek a felvételinek is. -
mindenesetre van egy hely, ahova 137 pontot viszek remélem elég lesz, bár sose lehet tudni... a sok tojásfej...
-
meg gyakorlatilag ma a diploma olyan, mint pár évvel ezelött az érettségi. Tök alap a munkavállaláshoz. :( -
azt elfelejted, hogy sohasem volt ilyen elképesztően egyszerű a felvételi! Központi teszt, az az igazi! -
Van benne valami. -
Én is ezen filózom. Jövőre hétfőn reggel 7:00-ig kellene kivinni és a hétfői vizsgát 10:00-kor kezdeni. A többi nap maradhat a 8:00. -
azt elfelejted, hogy nekünk ez a felvételi is. -
hova jártok felsőokt-ba?
Szerintem nem az a gáz, hogy nehéz az érettségi, mert nem az. Csak a para, hogy a környezetedben mindenki azt várja el, hogy az elit helyekre kerüljbe és elhitetik, hogy ha nem vesznek fel akkor kukás csöves stb. leszel. Ez a probléma nem az érettségi nehézsége -
hogy ne legyenek bonyodalmak. Volt olyan iskola, ahova nem jutott már el az új töri. -
magyar 5-ös, 1 db 2 pontos helyesírási hibával
matek:4
orosz: 4
másból nem volt írásbeli
töri és földrajz szóbeli sima 5
Csak mosolygom a tantárgyak elnevezésén.
-
Vagy ha a történelem tételeket megoldották egy éjszaka alatt, minek kellett hónapokkal ezelőtt kiszállítani??? -
pulyka #7191 figy... az uj töriröl.. terjengenek hirek, h mar ejfelkor lehetett szedni... namost az igiknek reggel 6 kor osztottak ki.. ergo nem az igik a bünösek ismetcsak
mas jerdes h az elozo korben sokan lenyultak a cuccot.. -
Gondolom egy igazgatónak ez nem nagy feladat, eltusolni a dolgot. -
Nyilván nem diák lopta el, hiszen csak az igazgatók bonthatták ki. Az egyetlen megoldás az lett volna, ha hétfőn reggel átnézik az összes suliban, hogy melyik boríték van felnyitva, mert akkor egyértelmű, honnan szivárgott ki. -
megerősítem egy évi felsőoktatási részvétel alapján :))) -
pulyka #7187 torrente: en elhiszem h te tulvagy rajta.. de gondolj csak vissza te hogy elted meg az erettsegit.. fogadni mernek h pont igy... ez az elsö nagy probatetel az eletunkben.. visszanezve biztos loxarnak tünik.. de mi most eljuk at... had nyafizzunk egy kicsit:) -
Mindenki ezt mondja, mikor ,már túl van rajta. Úgy könnyű mondogatni. Aki meg már elhelyezekdett, azt mondja, hogy az egyetem se volt nagy szám. Aki túl van már rajta, az alapból ilyeneket mond. -
pulyka #7185 es mivan h ha kicsit bekemyenyitenek? es nehezebbet adnak? az is megeshet.. es onnantol megint en szivom... -
ja, gondolom. -
Higgyétek el, mivel már rég túlvagyok az érettségin és már rengeteg vizsgán a fősulin, azt kell mondanom, hogy az érettségi elképesztő nevetséges valami! -
Tavaly 2 pontot vesztettem,, ki lehetett bírni :)) -
pulyka #7181 hat.. ha nem irod ujra akkor evvegi jegyet kapsz... az nekem szar..
ez az egyik ok.. masik meg h ha valamit egyszer megirtam, azt nem nagyon szeretem ujrairni valami pöcsarcu hulyeege miatt gondolom ezt mindenki megerti -
akkor mi van ha idén nem tanulsz tovább és csak nyár után döntöd el, hogy hová tovább és kiderül hogy kell a matek?, elmész jövőre matek-érettségire? -
ettől függetlenül sincs kedvem újra megírni, de muszáj lesz... így jártunk. -
Sőt még annyira sem fogsz izgulni 28-án, mint most, mert már egyszer átélted. Tuti hogy jobban sikerül!