29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Jogállamban csak a jognak van jövője! Nézd meg, aki érti a paragrafusokat, mindig a maga szájíze szerint tudja forgatni a törvényeket. Ki tudja használni a kiskapukat, stb. -
és mellette születtek német, francia nyelvvizsgák is. -
hát nálunk 4 év angoltanulás után sima meg lett mindenkinek a nyelvizsgája. -
de szerinted defaultból kéne jognak lennie, és számtechnek, ami egy oltári nagy baromság. Jognak nincs jövője! -
de milyen alacsony színvonalon! -
mai iskolákban szinte mindenhol 2 nyelvet tanulsz párhuzamosan. -
Írtam, hogy aki ezek után érdeklődik középsuliban, az tanulja kiscsoportban, intenzíven. -
ehh... fasza. esélyegyenlőség -
árúld már el nekem, hogy az orvosin mi a szart kezdesz nulla fizika, kémia tudással??? -
De viszont a törivel nem csak a múltat tanulod meg, hanem a jelent, a politikát ezzel lehet megérteni. Az irodalom, hát igen az múlt. -
én mondjuk rohadtul nem szeretnék számtechet tanulni. nálam a pc csak szórakozás, semmi több. Jogot meg mégjobban rühellem. -
Majd ha elmész munkahelyet keresni, rájössz, hogy mi kell a munkaadónak: kémia vagy angolnyelvtudás, fizika vagy hogy tudd használni a gépet. Fiatalon nem tudsz belegondolni ezekbe? -
Bazeg mákosok. -
Aki állandóan a múltat nézi seggel megy a jövőbe. Ennyi erővel tényleg az irodalom és a töri is repülhetne. -
szafiii #7362 No mentem sok sikert a holnapihoz mindenkinek! Írjatok a szafiiivfreemail.hu-ra, ha vmit megtudtok a tételekről! Csá! -
Évfolyamonként az az 5-10 fiatal aki érdeklődik ezek iránt, tanulja kiscsoportban, intenzíven. A többit minek fárasztani vele? -
azt monták gyorsan hoznak valami szabályt hogy így utólag se lehessen törvénytelen megsemmisíteni
mondjuk akkor ennyi erővel a krím-félszigetet is visszafoglalhatnánk))) -
szafiii #7359 Hm! Képzeljétek, tegnap töri vizsgán, sőt vizsgán is először röhögtem könnyesre a szemem! majd lefordultam a székről! Bejön a felügyelő, arra hivatkozott hogy nagy a huzat a teremben, nem akarta hogy kitörjön az ablak, és betette az ajtót, s azt mondta: IDE SZNKI NEM JÖN VISSZA PÓTÉRETTSÉGIT ÍRNI, NEKI MEG MÁR OTTHON KÉNE LENNIE, OSZT LEDARÁLTA A MEGFEJTÉST. HOGY NE HÚZZUK AZ IDELYÉT! HI! -
Irodalmat, törit azért nem írtam, mert ez a két tantárgy viszi tovább nemzedékről-nemzedékre a magyar illetve nk-i kultúrát. Azért az nem árt. -
lol mintha magyar b. mondta volna.
Ennek semmi értelme! Nem mindenki akar egy monitor elött megöregedni, vagy törvénykönyveket magolni, jogászokból meg amúgy is túltelítettség van. Fizika, Kéme, stb ezeknek egyre nagyobb a jövőjük a növekvő kutatóigény miatt. -
Én csak 8 hónapot tanultam angolt (0-ról középig)és a 8. hónapban megcsináltam az írásbeli-magnós középfokú nyelvvizsgát 88%-ra. Maximálisan kellett koncentrálnom, mert szinte a számokat sem lehetett jól érteni, úgy darált. -
abonyitomz #7355 mi simán beszélgethettünk a magnós résznél !!!! -
Akkor az irodalmat is le lehet váltani, mert azt se lehet semmire használni, csak annak kell aki ilyen pályára készül. -
szafiii #7353 de azé' 3x-or lejátszattattátok nem? mennyire voltak engedékenyek a felügyelők nálatok? így első alkalomra? -
szafiii #7352 No akko' már megint mi a szart hoznak ki ebből is. Senki nem jut düllőre? -
Én középiskolában 3 idegennyelvet oktatnék és számtechet emelt-szinten, természetesen megfelelő gépparkkal, nem P1-kel. Aki ezekből a középiskolákból kikerülne, az tuti el lenne az életben. Fizika helyett lehetne pénzügy alapok, kémia helyett meg mondjuk számvitel vagy jog. De ha valaki imádja a kémiát vagy fizikát, annak meg lenne a lehetősége, hogy felvegye. Remélem a lényeg kiérződik az írásomból: a semmire sem használható tantárgyakat felváltanám olyanokkal, amit az életben, felnőttkorban lehetne hasznosítani. Én ezt nevezném IGAZI OKTATÁSREFORMNAK. -
fél perc alatt végigdarálta? hmm középszinten ugyanez volt, azzal a különbséggel, hogy a mondatok végét elharapták, ott is csodálkozott az osztály. Szóval asszem úszott az 5ösöm... -
most aszonta a fm88 hogy törvénytelen volt a matek érettségi megsemmisítése -
sokan vártak kint velem együtt ^^ -
szafiii #7347 Akkor te nem valami kezdő vagy ebben. -
aha kiakadni nem akadt ki szerintem senki. Mindegyik közt volt szünet, meg aki beadta a feladatsort akarmikor kimehettt pihizni.
EN pl 10-20 perceket vartam a 2 feladatsor között. -
szafiii #7345 4óra??? Nem akadtatok ki? Volt úgy mint a mateknál, hogy előbb beszedték az egyik feladatlapot? -
hat 4 feladatlap volt volt
70+50+30+90 perc. Ha jólemlékszem.
-
szafiii #7343 kössz, de szégpre kéne, oszt úgy gondoltam, ha ps1-re van már, akkor 2-re is van. -
szafiii #7342 mennyi idő állt a rendelkezésetekre angolon? -
//off:
Megvolt az emelt angol, Nem szamitottam se könnyebbre se nehezebbre, pont jó volt.
A 3. magnós feladatnal kicsit elcsodalkozott az egesz terem, mikor felperc alatt vegigdaraltaa a riporter a szöveget ^^
//on
Valaki Monnyonle+! -
bótban PS2-re (de már kipörgetve rég)
nincs működő ps2emu -
jó, megvan. az erőt előjelhelyesen írtam be, pedig a nyomatéki ábra alapján felírt egyenletben már figyelmbe vettem a forgatás irányát! -
peet69 #7338 ugorj ki az ablakon...xDDD
bár azse "megoldás" xDDDD -
hehe ki tudja, hogy lehetne a 300as I szelvény görgős támasz és az erő közötti részét megnézni lehajlás szempontjából? integrálással nem nagyon akar kijönni!