29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• SoDI---
    Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint Magyarország ma olyan ország, ahol nem tudnak megszervezni és lebonyolítani egy tisztességes érettségi vizsgát.

Index cikk
  • datango
    hehehehe _D micsoda hulyeség :P
  • CyberGyerek
    Örömmel tudatom h az oldalam mai látogatottsága elérte az 500-as számot :)
    - ennyi még soha nem volt ! :) -
  • Bandee1987
    igen, de most nem kezdj bele a ferrari gyalázkodó szövegbe pls, mint mások. Kész, a Ferrarinak is van rossz időszaka. Csak ilyen utoljára 6 éve volt nekik...
  • CyberGyerek
    Magyar Bálinttól ? :D
    szart ! kérjen ő.. ;]
  • Sadist
    Kérjél bocsánatot! :D
  • overdose
    Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mit jelent a logo-d?

Ferrari kiüti a Mclarent?
  • katze
    Nám... én a tiltakozást csak oly módon csináltam, h már csakazértis vmi kényelmes skárpéba mentem, abszolutelegántos csíkos zokniban. (Narancs-fekete meg ien szép kombinácókban :) )
    A következő a tele van a tököm felíratú lesz. :))
  • mitcs
    A melegitő pulcsi alá valami fegyver arzenált?!?
  • Bandee1987
    aha, jöhet. De nem lehetne vmi gépfegyveres változatot is kifejleszteni? :)
  • mitcs
    Ti is kaptatok, olyan e-mail-t, hogy gyere május 28-án szabadidő naciban???Tiltakozva a rendszer ellen.
  • CyberGyerek
    Sziasztok!

Látom megkaptátok az oldalam linkjét :) ..
    Hát igen, én csináltam a Bálintbácsit paradicsommal dobálósat, és én toltam fel netre :))
    Örülök h teccik, majd még fejlesztgetem..
    - Szeretnétek GyurcsiBácsit is megdobálni ? :) -
  • Akos18
    <- tisztára mintabalint
  • Sadist
    Annyira nem nagy gond, csak ne az legyen, mint humoros aranyosban amikor valaki belinkel egy játékot, és a következő két oldal csak arról szól, hogy kinek hány pontja lett.
  • Akos18
    Nézd.. első kétszintű érettségi volt. Várható volt a pofáraesés. A média mégjobban felfújta. Abban egyetértek hogy azok tiltakoznak akiknek meg volt a tétel, bár én is tiltakozhatnék mert 94%os matekot kár elvesziteni. Bár amilyen nehézségű volt bármikor máskor írok ugyanilyet. :)
  • stanby
    irígyelni tudlak így látatlanban annyit tudok mondani hogy neked szerintem nem voltak meg a kérdések.... ugyanis igazából azok tiltakoznak a legjobban akik csalni próbáltak nekem nem okozott nagy törést inkább csak szomorúságot és csalódottságot...
  • Akos18
    Hát én nem érzem ekkora súlyát a dolognak. Elbaszták , na és. Sokmindent szivtunk már a politikusok miatt a történelem során. De a választópolgárok mi vagyunk, elvileg demokrácia van. Én nem tartom akkor nagy dolognak az egészet. Inkább az iskolák számára blamázs.
  • stanby
    Igen szerintem varázsa van illetve lett volna mert ha majd egyszer felnőssz és talán lesz gyereked és ő is téged fog bálványozni és neki is eljön az az idő amikor le kell ülnije és meg kell irnija azt a vizsgát ami meghatározza az egész életét ami eldönti a továbbtanulását és amugy is egy mérföldkő..... akkor megkérdezi tőde : APA , ANYA milyen volt amikor te érettségiztél? és akkor mit fogsz neki mondani hogy egy f@szfej politikus miatt nagy gyűlölködés volt?.....

Ezen érdemes elgondolkodni
  • Akos18
    Na ilyen véleményt sem hallottam még... az érettséginek varázsa van :DD
    Hát nekünk így tök poénra ment az egész mert már a törit is végigröhögtük.
    Siralmas a helyzet de ezen akkor is csak röhögni lehet. Tragikomédia...
  • overdose
    Nem használtam semmit, csak jó annak akinek az osztálytársa az oldalkészítő!!!!!

Egyébként akit érdekel, tovább lesz fejlesztve az oldal, és mégjobban meg lehet adni Bábinak!!!

(Sadist:Sorry a képért!!)
  • stanby
    Emberek egyszer mindenki éretségizik aki nem hülye hozzá (és természetesen ezzel nem akarok megsérteni senkit) és minden ember örömmel gondol az érettségire a parára meg minden tőletek , tőlünk ezt elvették... az egésznek a varázsa odalett ezt most ki fogja megfizetni ugyanis pénzben nem lehet....
  • alph4
    Hát igen, van aki használja az eszét és a PhotoShop-al megszerkeszti, ahelyett hogy játszana :D
  • stanby
    Én nem Magyar Bálintot hibáztatnám ti is tudjátok hogy nem egy ember tehet erről... de poénnak nagyon jó

:)
  • Sadist
    1. Fake
    2. Uncsi. Főleg ha majd mindenki elkezdi belinkelgetni a saját eredményét.
  • stanby
    Kedves Diákok és fórumozók

Tegnap sajnos nem tudtam írni de ma leírom a véleményemet... szerintem egy politika ökörködés ellenzéki fikázás miatt nem érdemes ennyi ezer ember életében a legfontosabb legmeghatározóbb pillanatot igy elb@szni már bocsánat mindenkitől hogy csúnyán írok de ezek a politikusok nem érdemelnek többet sajnálom a diáktársaimat...

De gondoljatok arra hogy mi választottuk őket... :)

Várom véleményeteket szivesen írok én is

Stanby
  • Akos18
    £oooooooooooooooooooo£ az igen :DDDDDD
  • overdose
  • Akos18
    Neke úgy könnyű de nekem nem , mert nekem a matek felvételi tantárgy :)
    Meg amugy se mennék sokra a 2es évvégimmel =)
  • Peetyka
    Ez így király! Év végi jegy oszt csőő!
  • stanby
    szia mindenki
  • erettsegi
    http://www.peticio.hu/index.php3?module=6&pdid=H94571272561&
  • ÁjjLe BoBBi
    nah éltek még ?:))
  • parizer
    tudod erre való a felsőoktatás!
  • vadaszg
    info :)
  • katze
    Hát igen... De abból remélhetőleg nem lesznek már ekkora botrányok...
    Nektek mi a választott tárgyatok?
  • Bandee1987
    én is, bár az érettségi nem volt nehéz...majd a szóbelik lesznek azok...
  • Bandee1987
    sokba fog ez kerülni az om-nek :)
  • Bandee1987
    az jó :), akkor perelünk :)
  • katze
    Voltálám a tévében :) Gondolom láttad/tudod... csak... na. Mindegy. Kifáradtam ebben a 4 napban. :)
  • katze
    Mármint? Ja, ha nem vesznek fel *figyeliám*
    Akkoris kérem szépen a becsületesen megszerzett négyesem.

Jah, a főoldalon található cikket olvasva... NAGYON, NAGYON IGAZ.