29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint Magyarország ma olyan ország, ahol nem tudnak megszervezni és lebonyolítani egy tisztességes érettségi vizsgát.
Index cikk -
hehehehe _D micsoda hulyeség :P -
CyberGyerek #7534 Örömmel tudatom h az oldalam mai látogatottsága elérte az 500-as számot :)
- ennyi még soha nem volt ! :) - -
igen, de most nem kezdj bele a ferrari gyalázkodó szövegbe pls, mint mások. Kész, a Ferrarinak is van rossz időszaka. Csak ilyen utoljára 6 éve volt nekik... -
CyberGyerek #7532 Magyar Bálinttól ? :D
szart ! kérjen ő.. ;] -
Kérjél bocsánatot! :D -
overdose #7530 Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mit jelent a logo-d?
Ferrari kiüti a Mclarent? -
Nám... én a tiltakozást csak oly módon csináltam, h már csakazértis vmi kényelmes skárpéba mentem, abszolutelegántos csíkos zokniban. (Narancs-fekete meg ien szép kombinácókban :) )
A következő a tele van a tököm felíratú lesz. :)) -
mitcs #7528 
A melegitő pulcsi alá valami fegyver arzenált?!? 
-
aha, jöhet. De nem lehetne vmi gépfegyveres változatot is kifejleszteni? :) -
mitcs #7526 Ti is kaptatok, olyan e-mail-t, hogy gyere május 28-án szabadidő naciban???Tiltakozva a rendszer ellen. -
CyberGyerek #7525 Sziasztok!
Látom megkaptátok az oldalam linkjét :) ..
Hát igen, én csináltam a Bálintbácsit paradicsommal dobálósat, és én toltam fel netre :))
Örülök h teccik, majd még fejlesztgetem..
- Szeretnétek GyurcsiBácsit is megdobálni ? :) - -
Akos18 #7524
<- tisztára mintabalint
-
Annyira nem nagy gond, csak ne az legyen, mint humoros aranyosban amikor valaki belinkel egy játékot, és a következő két oldal csak arról szól, hogy kinek hány pontja lett. -
Akos18 #7522 Nézd.. első kétszintű érettségi volt. Várható volt a pofáraesés. A média mégjobban felfújta. Abban egyetértek hogy azok tiltakoznak akiknek meg volt a tétel, bár én is tiltakozhatnék mert 94%os matekot kár elvesziteni. Bár amilyen nehézségű volt bármikor máskor írok ugyanilyet. :) -
stanby #7521 irígyelni tudlak így látatlanban annyit tudok mondani hogy neked szerintem nem voltak meg a kérdések.... ugyanis igazából azok tiltakoznak a legjobban akik csalni próbáltak nekem nem okozott nagy törést inkább csak szomorúságot és csalódottságot...
-
Akos18 #7520 Hát én nem érzem ekkora súlyát a dolognak. Elbaszták , na és. Sokmindent szivtunk már a politikusok miatt a történelem során. De a választópolgárok mi vagyunk, elvileg demokrácia van. Én nem tartom akkor nagy dolognak az egészet. Inkább az iskolák számára blamázs. -
stanby #7519 Igen szerintem varázsa van illetve lett volna mert ha majd egyszer felnőssz és talán lesz gyereked és ő is téged fog bálványozni és neki is eljön az az idő amikor le kell ülnije és meg kell irnija azt a vizsgát ami meghatározza az egész életét ami eldönti a továbbtanulását és amugy is egy mérföldkő..... akkor megkérdezi tőde : APA , ANYA milyen volt amikor te érettségiztél? és akkor mit fogsz neki mondani hogy egy f@szfej politikus miatt nagy gyűlölködés volt?.....
Ezen érdemes elgondolkodni
-
Akos18 #7518 Na ilyen véleményt sem hallottam még... az érettséginek varázsa van :DD
Hát nekünk így tök poénra ment az egész mert már a törit is végigröhögtük.
Siralmas a helyzet de ezen akkor is csak röhögni lehet. Tragikomédia... -
overdose #7517 Nem használtam semmit, csak jó annak akinek az osztálytársa az oldalkészítő!!!!!
Egyébként akit érdekel, tovább lesz fejlesztve az oldal, és mégjobban meg lehet adni Bábinak!!!
(Sadist:Sorry a képért!!) -
stanby #7516 Emberek egyszer mindenki éretségizik aki nem hülye hozzá (és természetesen ezzel nem akarok megsérteni senkit) és minden ember örömmel gondol az érettségire a parára meg minden tőletek , tőlünk ezt elvették... az egésznek a varázsa odalett ezt most ki fogja megfizetni ugyanis pénzben nem lehet....
-
Hát igen, van aki használja az eszét és a PhotoShop-al megszerkeszti, ahelyett hogy játszana :D -
stanby #7514 Én nem Magyar Bálintot hibáztatnám ti is tudjátok hogy nem egy ember tehet erről... de poénnak nagyon jó
:)
-
1. Fake
2. Uncsi. Főleg ha majd mindenki elkezdi belinkelgetni a saját eredményét. -
stanby #7512 Kedves Diákok és fórumozók
Tegnap sajnos nem tudtam írni de ma leírom a véleményemet... szerintem egy politika ökörködés ellenzéki fikázás miatt nem érdemes ennyi ezer ember életében a legfontosabb legmeghatározóbb pillanatot igy elb@szni már bocsánat mindenkitől hogy csúnyán írok de ezek a politikusok nem érdemelnek többet sajnálom a diáktársaimat...
De gondoljatok arra hogy mi választottuk őket... :)
Várom véleményeteket szivesen írok én is
Stanby
-
Akos18 #7511 £oooooooooooooooooooo£ az igen :DDDDDD -
overdose #7510 -
Akos18 #7509 Neke úgy könnyű de nekem nem , mert nekem a matek felvételi tantárgy :)
Meg amugy se mennék sokra a 2es évvégimmel =) -
Peetyka #7508 Ez így király! Év végi jegy oszt csőő! 
-
stanby #7507 szia mindenki
-
erettsegi #7506 http://www.peticio.hu/index.php3?module=6&pdid=H94571272561& -
nah éltek még ?:)) -
tudod erre való a felsőoktatás! -
vadaszg #7503 info :) -
Hát igen... De abból remélhetőleg nem lesznek már ekkora botrányok...
Nektek mi a választott tárgyatok? -
én is, bár az érettségi nem volt nehéz...majd a szóbelik lesznek azok... -
sokba fog ez kerülni az om-nek :) -
az jó :), akkor perelünk :) -
Voltálám a tévében :) Gondolom láttad/tudod... csak... na. Mindegy. Kifáradtam ebben a 4 napban. :) -
Mármint? Ja, ha nem vesznek fel *figyeliám*
Akkoris kérem szépen a becsületesen megszerzett négyesem.
Jah, a főoldalon található cikket olvasva... NAGYON, NAGYON IGAZ.