29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Szívemből szóltál. -
mert ha egy valami teljesen biztos, az az, hogy nem diak tette. Ki az ahulye diak aki ellopja a teteleket aztan kirakja netre, hogy a sok tusko paraszt aki nem tnault ugyanolyan jol irja meg az erettsegit mint o, aki 12 evig tanult. Nevezzetek onzo mocsoknak, en biztos hogy nem aldoznam fel 12 ev munkajat. Es nincs olyan idiota aki megtenne. -
sztem igen!mert a fidesznek könnyen lehet hogy benn van a keze ebben.csak azért hogy megbuktassa a kormáynt nem érdekelte a 120,000 érettségiző... -
DVDMester #7573 Rákosi volt a tétel?
Körzőt lehetett használni? -
tuti nem -
peet69 #7571 az ienért innen is simán lehetne bannolni vagy legalább 4 bünti pont... -
jaj ne gyere má megint a fidesszel!
egyebként ha a következőben a fidesz lesz hatalmon (az országérdekében remélem nem) akkor az első érettséginél tuti kinnt lesznek ugyanígy a tételek :) -
peet69 #7569 MERT SZÁÁÁÁÁÁÁÁNALLLLLLLLLLLMAAAAAAAAAAAAAS !!!!!!!!!!!! -
Vazze, ha nem politikai ügy, akkor miért csinálnak belőle mégis azt?!
Nem politikai ügy, hogy az elvonások miatt sokezer fiatal szenved??? -
LtSaska #7567 Na megvannak már az új tételek?
-
Audrey #7566 Vazze, ha nem politikai ügy, akkor miért csinálnak belőle mégis azt?! -
bár a 20. századi történelmet imádom, szal azt tudom igazán, ezért rákosit dolgoztam ki hosszan... -
és amit beletesznek pénzt, azt is csak ilyen kibaszott átalakításra fordítják aminek semmi értelme.
persze, mert minden kormánynak meg kell mutatnia ( egyes pozícióba kerülő embereknek meg mégjobban ), hogy milyen "jó"újat tudnak csinálni. -
megnéztem a törit...egész jól sikerült, az első feladatrészben kb. 6 pontot vesztettem...a 45 pontból, szal ez egész jó, remélhetőleg az esszéim jó sikerültek...így 4-es 5-ös az irásbeli rész...gút...pedig 4 évig lófaszt sem tanultam töriből :) -
szégyen vagy. -
jujdehülyevagyédesfijam
-
sztem még nem. Holnap reggel 10-től megtekintheted őket az om.hu-n -
Speedyy #7559 Hali! Nem tudja valaki a mai angol vizsgának a megoldásai felkerültek már valahova??
-
ok azért kössz de én nem árulom csak kérdezem ezért nyugi semmi bántódásom nemeshet:)azért kössz mégegyszer legjobbakat hello! -
egy olyan fórumon próbálkozol, ami: - teljesen nyilvános
- a figyelem középpontjában van az elmúlt napok eseményei miatt (om, rendőrség folyamatosan figyeli)
ja, és még vmi: mivel a németet ujranyomták ezért nem hiszem, hogy most meglenne a tételsor bárkinek is. Ám ha megvan, akkor sem a jelenlévőknek. Mi tételsorok árulásával, cseréjével NEM foglalkozunk. Próbálkozz máshol (fájlcserélő hálózatok, irc, stb. , ott több szerencséd lesz)
bár már dc-ről is simán kibasznak az ilyen kérdés miatt... -
miért?
-
pontosan -
itt ezzel ne is próbálkozz -
sziasztok nemtudja vki a holnapi német érettségit ?mond egy árat és megegyezünk
-
Itt speciális csomagolásról van szó, nem szatyorról, bazzeg.
Azt spórolták le, és emiatt van a botrány. -
Nem kell vákumcsomagolás. Elég olyan csomagolás, amilyen az emelt színtűnél volt. A nylon biztos visszapótolható. -
Egy kurva vastag nylon zacskóban voltak, amiket a szemünk láttára az igazgató alig bírt felszaggatni! Szerinted mit kéne még? Egyesével vákuumcsomagolásban szállítani őket? -
Tényleg undorító, ha elvonnak pénzt az oktatástól.
Az csak káoszhoz vezethet.
Én már hónapok óta mondom ezt.
És lám, igazam lett. -
na egy kis mantra:
http://invitel.hu/galenius/002.jpg
legalább lenyuxanak a kedélyek -
ez undorító
minden -
Szerinted ezen múlt, hogy nem voltak rendesen becsomagolva a feladatlapok?
Igen.
Hol élsz te ember?
Itt élek Magyarországon.
És tudom, hogy ha következmények nélkül fel lehet nyitni valamit, akkor felnyitják.
Azt is tudom, hogy ha ez meglátszik a borítékon, akkor nem bontotta volna fel senki. -
Nem a politika miatt, hanem emiatt másoltam be:
A középszintű érettségi tételek nem kapták meg a megfelelő csomagolást. Sió László szerint az érettségi eredetileg tervezett 2,2 milliárd forintos költségvetéséből 1,8 milliárd maradt a megszorítások után. A középszintű érettségi tételek speciális csomagolása a becslések szerint csupán 50 millió forintba került volna. -
Szerinted ezen múlt, hogy nem voltak rendesen becsomagolva a feladatlapok? Hol élsz te ember? -
szerintem miért ne idézhetne egy pártvezető véleményét?
csak az a baj hogy még emlékszem hogy fidesz alatt megfenyegetett a fönököm
hogy ha nem viktatúrára szavazok akkor kirugnak...
azért ilyen most nincs, így akár lerombolják is az országot viktorra nem szavazok akkor meg ki marad? -
NEM a politikán a lényeg, te nagyon értelmetlen!!!
Hanem azon, hogy amiatt van a botrány
hogy nem csomagolták be a feladatlapokat
mert elvonta onnan a pénzt a kormány...
Tehát A VALÓDI OKOKRÓL van szó, NEM a politikáról!!! -
Akkor most a minisztérium trehánysága miatt szívunk?
Pontosan.
És ezt még maga Magyar Bálint is bevallotta. A Fidesz sajtótájékoztatóján bejátszottak egy riportot, ahol elismeri, hogy a pénzügyminiszter megvonásai miatt nincs pénz normálisan becsomagolni a középszintű érettségit. -
Eltakarodnál végre a rohadt politikával? Köszi! -
overdose #7539 Akkor most a minisztérium trehánysága miatt szívunk?
Nem kellene annyit sikkasztani, azt lenne pénz a normális csomagolásra! -
-
A Fidesz szerint a kormányzati megszorítások áldozata lett az érettségi, mert a középszintű érettségi tételek nem kapták meg a megfelelő csomagolást. Sió László szerint az érettségi eredetileg tervezett 2,2 milliárd forintos költségvetéséből 1,8 milliárd maradt a megszorítások után. A középszintű érettségi tételek speciális csomagolása a becslések szerint csupán 50 millió forintba került volna.
"Itt az ideje, hogy Magyar Bálint megkövesse a diákokat és a pedagógusokat, mert az elmúlt napokban felvetette a tanárok, az igazgatók és a gyerekek felelősségét is, holott a minisztérium "hibát hibára halmozva" bonyolítja az érettségit. A matematikaérettségire vonatkozó miniszteri döntést a Fidesz szakmai, méltányossági szempontból elfogadhatónak tartja, azonban álláspontjuk szerint törvénymódosításra lenne szükség, hogy a jogszerűséget se lehessen megkérdőjelezni.
"Támogatni fogjuk, akár azt, hogy már a keddi napon sürgősséggel, házszabálytól való eltéréssel (...) bekerülhessen a közoktatási törvény módosítása a parlament elé, és rendezze erre az egyedi alkalomra ezt a kérdést" - mondta Sió László. Jelezte, a Fidesz akár rendkívüli ülésnapon is részt venne az ügy megoldása érdekében.
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint Magyarország ma olyan ország, ahol nem tudnak megszervezni és lebonyolítani egy tisztességes érettségi vizsgát. Orbán szerint nem pártkérdésről van szó, a minisztériumnak az a feladata, hogy megszervezze az érettségit.