29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Eddig talán nem volt ez egyértelmű ?
-
Emberek! Szóbeli mikor lesz? Valaki legyen szíves fölvilágosítani, hogy tudjak nyugodtan aludni Köszi -
törit is legyártottak egy fél nap alatt.. nem hinném, hogy gondot okoz nekik.
Valaki légyszi a "régi" földrajz érettségit tegye fel, vagy jelezzen, legyenszíves priváton, hogy megvan neki. -
cyberchef #7815 Hála Istennek már vagy ezer éve leérettségiztem,mert ez a kavarás kiakasztó.Nyugi,az összes hátralevőt át fogják variálni,mert most szerintem nincs egy épkézláb tételük sem. -
nincsen meg valakinek az eredeti fölrajz érettségi, amit írtunk volna, de most ugye újra csinálták? Nagyon kéne. Érdekelne, hogy milyen típusú feladatok lesznek benne. Próbaérettségik nem jók, mert a törinél is tök más feladatok voltak, meg a mateknál is. -
gabi243 #7813 kicsilany99 Az a baj, hogy még nincs vége :-) -
OPM #7812 nekem még egy info, a buli meg már megvolt péntek-szombaton :) -
kicsilany99 #7811 Nemtom ti hogy vagytok vele,de engem nagyon megviselt ez a heti huza-vona ajánlom midnenkinek h menjetek bulizni megérdemlitek máár!Van még egy föcii wááá legyünk már túl! -
A legjobb az egészben az volt, hogy azt sem tudták, hogy miről beszéltek! Vagy szándékosan torzították! Szvsz mindkettő! Mikor bemondták, hogy: Tuggyák az IP címet! :ÐÐÐÐÐÐÐ
Vagy: Az éreccségi feladatok felkerültek a zinternetre! De a Magyar Bálint TEAM nem találta! Igen, mert ez a hardcore tím csak a www-t, meg az IE-t ismerik. P2P rúúlz! :D -
Azt hiszem a retekklubbos hiradóban volt, tegnap 8 körül. Nem riport volt ez, hanem egy hihetelenül igénytelen és teljesen felesleges animáció, közben meg alatt kommentálták, hogy a parasztja értse is, hogy mit csinál a képen az a nyomorék emberalak, amit primitivekből raktak össze. -
Ez a riport megtelálható valahol??? -
Tegnap láttam ám én is a hiradóban. Valami hihetetlen szinten vérgagyi animációval elmagyarázták a mi kis proli fejünknek, hogy itt ám kérem az volt, hogy valaki megszerezte, aztán közvetitette valakinek aki felrakta az INTERNETRE. Köszönjük.
Egyébként látom igencsak elszaporodtak errefel az újregek. Tiszta röhej mi van itt. -
:D Nem hát... -
Sith #7805 Ha valakinek megvan pls küldje el mailben a 2006-os magyar töri fizika és matek éretségi feladatokat
köszi
-
Taibi #7804 Állítólag fent volt a neten előre a magyar feladatsor?!
Ez igaz?? Tényleg??
-
de legalább nem politizálunk feleslegesen :) -
Ez reménytelen! Még mindig megy a "Aggyámáéreccségitételeket heee!"???
Most mondjam azt, hogy olvass vissza? :DDD -
Hát ez reménytelen! Még mindig megy a "Aggyámáéreccségitételeket he!!"??? -
OPM #7800 nem irigylem a moderátorokat, jó sok embert bannolhatnak mostanában :) -
devilmike #7799 

-
devilmike #7798 nekem s küldjetek tételeket:
[email protected] -
TomBond #7797 Na írtam egy vázlatot :-)
Ez kb úgy néz ki hogy sok-sok bevezetés, a tárgyalás szinte semmi, utána egy mondat a befejezés. Ez így tuti nem jó. Mi a francot írjak abba nyűves tárgyalási részbe hogy ne csak felsorolás szintű legyen az egész?? -
Ugyanúgy jövőre is ugorhat.. Szerintem csináld meg most. Ez jótanács. -
nem lehetne pannolni az ilyeneket?
-
PLEASE #7794 HA VALAKINEK MEGVANNAK A BIOSZ ÉS A FIZIKA FELADATOK, AKÁR AZ ÚJ, AKÁR AMIT ÍRTUNK VOLNA, KÜLDJE MÁR EL LÉGYSZIVES AZ [email protected]!!! KÖSSZIIIIIIIIIII -
Pircsi #7793 Szia Petikempi!
Úgy gondolom, ha egyszer megszerzed az érettségit, akkor azt már nem veszik el tőled...
Ha középszintet teszel le először, és jövőre mész az emeltszintre, akkor a két dolognak semmi köze egymáshoz...
Szerintem!
-
Petikempi #7792 szal ez azért fontos mert ha most matekbol tuti lenne a 3 asom jővőre meg minden gond nélkül ülhetnék le javítani akkor idén nem irnám újra!
Szerintem + fontolandó már ha nem ugrik az éretségi a javitáson esetleges 1 es eredmény megszerzésével!!! -
Petikempi #7791 Lenne egy fontos kérdésem a szintemelővel kapcsolatban!
Tegyük fel mindenből 2 es vagyok tehát van éretségim. 1év mulva töriböl szeretnék jobb jegyet de valami oknál fogva 1 esre sikerül.
Akkor ugrott az éretségim és elveszik tőlem vagy marad a korábbi jegy mintha mise történt volna??? -
na volt tüntetés? :D -
bfmefan #7789 Sziaszok
Tudomásom szerint az összes érettségi feladatsor felkerült az internetre és azz OM ezek után megváltoztatta az összes elkövetkezendő vizsgafeladatsort!
Szóval ha valakinek megvan az a feladatsor amit először akartak íratni franciából meg elméleti közgazdaságtanból akkor annak örülnék ha elküldené a köv e-mail címre: [email protected]
Ja középszintűre gondolok!
Előre is köszi! -
Takezó #7788 jaja, végre kuzsé van -
látom végre csillapodni látszik az érettségi körüli őrület
legalábbis itt -
vykac #7786 lol -
Elsőszámú gyanusított: magyar bálint Szerintem. -
cziry #7784 Éljen! -
Már három gyanúsítottja van az érettségibotránynak
Hűűűű... Oszt állítólag még az NBH (hűűű) is nyomozódik.
Kemény munkával elkapnak még néhány gimist, és boldogan élnek, míg meg nem halnak :D -
xamee #7782 Ja, és ez nem is lenne túl nagy gond, de erről sokan nem tudnak. -
xamee #7781 Nah, szép jó estét kicsit! Vagy reggelt... Még egy apróság. Tök édesek, hogy választhatunk az évvégi jegy és az újraírás között, de ha esetlegesen valaki nem írja újra és idén nem veszik fel felsőoktatási intézménybe és jövőre meg jelentkezik, akkor jövőre kell leérettségiznie, mert az évvégi jegyet akkor nem fogja senki elfogadni érettségi jegynek, tehát olyan, mintha matekból nem érettségizett volna. Ez csak egy apró kiegészítés... -
Téker! -
Audrey #7779 MééééR'???!!