29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
tudtommal pénteken 9kor kezdődik -
amúgy nem tudjátok véletlenül, hogy mikor lesz a biológia érettségi? -
A fizika közép- és emeltszintű érettségi reggel 9-kor kezdődik.
Forrás: Hirado.hu
dehát már ők is tévedtek eleget, szal azért ezt ne vedd készpénznek.. én a helyedben körbetelefonálnám a fizikás ismerősöket, vagy uramisten vmelyik mindenttudó tanárt! :DD de azér remélem én is segítettem 1 picit.. :) -
californiastud #7856 külföldön tanulok, és picit le vagyok maradva.
a kémia, fizika, biosz, stb - tehát a még hátrelévő kérdéssorok kiszivárogtak vagy most már tényleg frankón odafigyel az om?:)
csak kíváncsiskodom, mekkora a botrány otthon... -
Hmhm. Köszönöm a választ! A kérdésem csak azért merült fel mert az om honlapon a táblázatba 8 órát írnak még, a közleményben csak később olvastam hogy 9. Látom rossz helyen kérdeztem, ígérem többet nemfogok ;) -
Jézus, egy állati durva, de végülis igazat azt adok neki... de ezt szóval is lehet, nem különösebben muszáj így véleményt nyilvánítani -
lollerbohóc! tán mész? -
Sziasztok. Holnapi fizika érettségi most akkor hánykor kezdődik?:P -
Tapasztalat... A winfos két dologtól tud lefagyni. Az egyik saját maga, a másik bármi más! -
peet69 #7850 :o -
Eccerűbb volt, mert futott egy két memzabáló prg és, volt már, mikor egy visszavonásba belefagyott a winfos! Ha meg restartolnom kellett volna, akkó cseszhetem a munkám... Bár ez lehet, hogy egyszeri alkalom volt, de nem kockáztattam. Egy mod vegye már ki. Mégegyszer sry! -
peet69 #7848 vip vagy....
visszavonás opció -
Bocs, ezt máshová akartam sry! -
Használ itt valaki Object Bart? Nekem régebben volt és most nem tudom, hogy azt hogy állítottam be, hogy a régi tálca is megmaradjon és az object bar legyen pluszba még egy tálcaként! -
ááááá te állat! -
Braveheart #7844 sztem ezért szívni fogsz -
:DDDD -
a k**** anyád megijedtem! -
Írjuk már ki az alcímbe, hogy: NINCSENNEK ÉRETTSÉGI TÉTELEK ÉS AKI KÉR, AZT FELNYOMJUK EGY JÓ KIS SPAM LISTÁRA? AMI KÜLD NAPI 500 EMILT!!! -
qaíwsy #7840 Kéne FIZIKA és KÉMIA feladatsor. Az is jó amit írtunk volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ok, csak kérdeztem, thx a választ -
Gondolom törölték,mivel nem használtam. -
Off
Bade, tegnapelőtt éjjel fel kellett vmit raknom a bade.atw.hu-ra. Mivel régebben adtál vmi miatt hozzá jelszót, és nem volt rajta semmi, gondoltam felrakok oda egy tömöritett fájlt, hogy haver letöltse. Ma már nem lehetett elérni a tárhelyet, mintha nem is lenne regisztrálva ez a reg. Nemtod mi történhetett vele? És sry, ha esetleg probléma volt az, hogy oda felraktam vmit, de a másik regelt tárhelyem már betelt, és sürgősen kellett egy.
On -
OPM #7836 AZONNAL TÖRÖLJE EGY MODERÁTOR! -
érik a ban... -
OPM #7833 "miért?? eztmondták a tévében is!! esgé.hú, neeem?"
-
szerintem rossz helyen kapirgálsz. -
Judyth #7831 Léccci fontos lenne
címem: [email protected],
számítok rátok:) -
Judyth #7830 sziasztok!!Van vkinek föci érettségi amit írtunk volna? -
OPM #7829 B.A.N. :) -
qaíwsy #7828 Ha a régit tudja valaki az is jó lesz csak kéne valami fizika!!!!!!!
De ha tudtok kémiát az is jó!!!!!
A régi fizikát és kémiát ki tudja!!!!!!!!! -
ügye hülyéskedsz? -
qaíwsy #7826 Hello! Hol lehet megtudni a holnapi fizika kérdéseit! Ha tudjátok írjatok!
Köszi -
bizonyára nem bulizik örömében -
mi lehet most partyarccal? -
majd az ip-d lesz elkuldve mindjart -
ezért reg-elni... 5 üzenet... és a név se semmi :) -
peet69 #7821 jaj de szánalmas emberek ne kezdjük előröl... -
OPM #7820 tessék...
-
PLEASE #7819 HA NEKED MEGVAN A HOLNAPI KÖZÉP FIZIKA, VAGY AKÁR A RÉGI, NAGYON SZÉPEN KÉRLEK KÜLDD MÁR EL NEKEM AZ [email protected]! NAGYON KÖSZÖNÖM!!!