29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Talán a KÉP magáért beszél. -
Nincs leírva,azt tudom h holnap lesz,de mikor?:S -
Már volt! 16-án. -
Talán nézd meg az OM honlapját! -
Hi all.
Valaki nem tudja hogy holnap mikor kezdődik az Informatika írásbeli??? -
johogy! nem ugy volt, hogy 9-től irják? -
Judyth #7893 hehheee ez téleg jó!! nem tudjátok mi a faxomért van 3tól a föci??? -
Vlala #7892 tudjátok, mi a legnagyobb faxság ebben az érettségiben?
Ez:
Alulírott:
- név
- cím
- anyja neve
- személyi igsz.
kijelentem, hogy újra kívánom írni a matematika középszintű érettségi vizsgát.
Kérem nyilatkozatom szíves figyelembe vételét.
.........................................
olvasható aláírás
Most kikelek magamból, de menjen az anyjába hátulról az olyan szervezet, aki ezt megfogalmazta. A diákok kérvényezik, hogy légyszi hadd írhassák újra az éretségit... faxom nem kellene? -
a hagyományos érettségi vizsga azoknak szól, akik még a régi rendszer alapján teszik le az érettségit idén -
15:00-18:00-IG LESZ a földrajz!Éljen,éljen:( -
menj oda fél 8-ra, sok sikert :) -
Na most a holnapi kémia mikor kezdődik?
Csak,mert ez a kettő ellentmond egymásnak,mondjuk nem tudom mit takar a "hagyományos kémia".
9. A kémia középszintű írásbeli érettségi vizsgák és a kémia emelt szintű írásbeli érettségi vizsgák 2005. május 18-án szerdán 9 órakor kezdődnek.
13. A hagyományos kémia érettségi vizsga vizsgarendje nem változik, tehát az eredeti helyszínen és az eredeti időpontban - 8 órakor - kell a vizsgát lebonyolítani. -
de én is ajánlom mindenkinek az om.hu-n lévő feladatlapokat:) nem véletlenül vannak ott:)) -
holnap mindenki szúrkoljon nekem is!Mert földrjazból érettségizem!Bár nem tudom,hogy milyen lesz csak azt,hogy szívás,hiszen 3-tól kezdődik.. legyetek jóóók:) bioszt én is szeretettel hallgatomhogy mi lehet benne.) -
az csak az url :) -
Flatron123 #7884 Példa feladatsor van fenn az om.hu honlapon. Ez az osszes mintafeladat linkje: http://www.om.hu/main.php?folderID=408&articleID=2307&ctag=articlelist&iid=1 -
Judyth #7883 de h mi a kötelező?? -
tanulni kell -
hm, nem irták még ki felülre hogy ne kérjenek itt tételt? :) -
dandan007 #7880 nah? -
dandan007 #7879 -a
+e
-
dandan007 #7878 kémia ameltszint
-
dandan007 #7877 hmmmm?
VALAKI?
-
Judyth #7876 dandan mi kéne? -
dandan007 #7875 valaki lszi segitsen ki!(azaz a bátyámat)
nem tudja valaki h hol lehet megtalálni a kémia emeltszintüket?
tanul mint az álat de már nem tudja h mit csináljon m olyan a követelményszint h..... -
köszi!!! -
OPM #7873 tessék:
http://193.6.21.2/k_mat_fl.pdf
http://193.6.21.2/k_mat_ut.pdf -
nem nagoyn lelem itt:S lehet hogy vak vagyok? -
OPM #7871 www.om.hu
ha ez nem menne... -
OPM #7870 om.hu -
matek.rar -
A "régi" matek tételek még nincsennek meg? Matekból most azt csináljuk, oszt, feladott párat házinak a tanár, meg szeretnék is utána nézni, hogy jobban megértesk belőle dolgokat... 

de persze csak ha nem gáz, dc-n rákeresnék, csak hát milyen néven keressem?:S -
Kommunator #7867 adafor rendszer?
nem vagyok biztos, de nem az amikor a tételeket a sulikba érettségi előtt közvetlen viszik? Az igazgatónak szólnak, hogy mikor és hol veheti át őket. -
jah valahol olvastam erről a rendszerről de már elfelejtettem, de remélem nem kavar be nekem mert... akkor durci leszek. -
mi a rák ez az adafor rendszer?
első tájékoztató az informatikusoknak május 18-án 10.00 órakor
kemény 1 nappal korábban :) -
Az infoérettségi szervezése az ADAFOR rendszeren keresztül?
most akarnak itt beújítani és pont azon ami engem is érint? hajh
biztos majd vmit elcsesznek :) -
OPM #7863 thx, tehát az info 9től :) -
OM - Tájékoztató a következő heti érettségi vizsgák időpontjáról (május 17-20.) -
Szerintem jó, hogy kiderült, hogy sokaknak megvoltak az érettségi feladatsorok és nyílvánosságra került, mert így legalább típus feladatokat láthattunk...szeritnem jót tettek velünk, akik miatt láthattunk feladatokat...mármint példákat. -
május 20.