29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• villar
    hezi 4 nap, na....
  • villar
    estisek vagyunk, épp alább írtam a szerelmi vallomásnál)))
    nékünk oszt'még nem kötelező...
    amúgy több nappalis lejött közénk hogy elkerülje a nyelvet, meg mivel könnyebb azért estin,bár így is napi 3nap és a feladatok is ugyanazok voltak.
  • I.C.ram
    na már csak egy matek van hátra... A múltkori matek 91%os lett... Úgyhogy örülök neki, hogy újraírjuk.. nagyon...
  • I.C.ram
    angol helyett??? azt meg hogy??? egy nyelvet kötelező választani.
  • I.C.ram
    Holnap reggel, nyolctól.
  • Sadist
    Emelt info feladatlapokat mikor rakják ki OM honlapjára? Kíváncsi volnék a programozós feladatokra.
  • villar
    angol helyett föci+infó
    a föci 65 pontos lett, az infó nem tudom de még most is remeg a lábam....
    vicces hogy a weboldalszerkesztés jobban ment a szövegszerkesztésnél...
    hála a sok sexbanneres oldalamnak))))))
  • I.C.ram
    én nem is néztem a fokírást (hülye voltam)... láttam, hogy sok csapadék, és viszonylag alacsony hőmérséklet (max 22-24 fok, ami mediterránnál egy őszt jelent kb. :D)
  • I.C.ram
    te írtál infóból és földrajzból is???
  • villar
    a könyvben van egy pont ilyen ábra))))
    ja és tényleg oda volt írva hogy északi szélesség 41fok, így csak róma magassága lehet, óceáni nem....de nálunk is csak én írtam, a többiek nem vették észre a fok kiírást((((
  • villar
    na néztem lehetett volna külön, normális tabulátorral és beillesztés, formázás maradt, fenébe, az a baj hogy pánikba estünk!
  • I.C.ram
    igazad volt! Mediterrán éghajlat volt! :( Bár nem értem miért. Tök alacosny hőmérséklet, baromi sok csapadék, ez óceánira igaz főleg... mindegy így is lett abból a feladatból 6 pontom a 12-ből, hála az IGAZ-HAMIS-nak. :(

Összeszámoltam, és 83 pontos lett a 100-ből. A vulkános dolog elbasztam nagyon a végén :D Egyébként az eredeti földrajz sokkal könnyeb lett volna... Mi érettségi elött megírtuk próba szinten az eredetit, és sokkal könnyebb dolgok voltak benne, alig volt benne természetföldrajz.
  • Bandee1987
    Első feladat weblapkészítés volt, az könnyen ment. Utána excel, amivel elakadtam, így inkább access-el folytattam, az is könnyedén ment. Visszatértem excelhez, végülis kisebb szarakodás után sikerült befejezni. Maradt még másfél órám a programozásra. Vmi lottós program volt, text fájlban volt tárolva az adatok. 9 feladat volt benne, ebből 4-et, 5-öt sikerült megcsinálni, több időm már nem is volt...
  • villar
    azt úgy nem lehetett volna hogy külön megcsinálni,formázni a szöveget és aztán beilleszteni? vagy elveszti a formázást?

viszont volt egy nagyon szép pitvarosi lány is, kár hogy mi estisek vagyunk, így jóval idősebbek, mert ismerős érzéseket kelltett bennem)))) ájlávjúúúú ismeretlen pitvarosi lányka!!!
  • Bandee1987
    sztem tök könnyű volt az info emelt. 4 feladat volt. Első 3 szinte hibátlan lett, a programozásnak pedig kb. az 1/3-át, felét sikerült megcsinálni.
  • gabi243
    Nem tudja valaki, hogy hol találnám meg az eredeti bioszt???
    Megoldanám gyakorlásnak.
  • Alien
    Én nagyon elrontottam a szövegszerkesztést. Az ECDL ezerszer könnyebb volt, meg amiket órán gyakoroltunk azok is. Táblázatkezelés ment végül is, prezentáció okés volt, adatbáziskezelést nagyjából megcsináltam, weblapot is, mi Frontpage-t használtunk.
    Szóval az öt feladat közül a szövegszerkesztés sikerül a elgrosszabbul :(Nem tudom, hogy mi a francért kellett táblázat ahoz a plakáthoz.....
  • villar
    hát gáz volt, a szövegszerkesztéses részt könnyebbre véltem..
    sehogy nem tudtam tabulátort üzemelésre bírni a táblázatban, vagyishogy egyikünk se, így pötyögtettünk...
    weboldalszerkesztésre nvu-t használtunk, az ment, bár csak én csináltam, senki más(((
    prezentáció mindenkinek hellyel-közel....
    gáz hogy volt aki még betölteni, menteni fájlt sem tudott...
    A magyar oktatás csődje???
  • Tubbs
    Szép a kiírás!
    Rövid és tömör!
    Így kell ezt csinálni!
  • bertino
    Mindenkinek sikert holnapra sztechre!

• villar
    há lehet
  • I.C.ram
    nem néztél el valamit?
  • villar
    de északi szélesség 41fok volt feltüntetve a diagram felett, csak azért mert ténleg mások is óceánit írtak.
  • I.C.ram
    Mediterrán tuti nem volt, mert a legnagyobb hőmérséklet is csak 20 fok körül mozgott. Sok csapadék volt, ami szintén nem jellemző a mediterránra. Tuti, hogy óceáni volt.
  • I.C.ram
    óceáni.
  • villar
    hi, földrajznál a diagram mediterrán éghajlat volt ?
    mert amit írtak 41fok az albánia
  • kiskenus
    szerintem
  • kiskenus
    igen könnyű volt a fizika
  • Bandee1987
    a közép meg könnyű lesz, mivel nincs benne programozás, csak az office-al kell bohóckodni, meg vmelyik weblapszerkesztővel...
  • Bandee1987
    én emeltet írok, és nem félek tőle, sztem könnyű lesz. (A többi érettségi tapasztalatából merítve, de amúgyis könnyű, sokat gyakoroltunk rá anno)
  • Vanek
    az inforól mit tudtok? nehéz lesz a közép?
  • Nh Shevits
    lol az egész ami ittvan, de főleg " please" nevű egyedünk...
  • Bandee1987
    szép az alcím :)
  • OPM
    bannolja már légyszi ki valaki... thx
  • I.C.ram
    2
  • Bandee1987
    Nincs.
  • Aranylo
    A mostani foldrajz erettsegi 2 vagy 3 oras?!
  • PLEASE
    A RÉGI KÖZÉP BIOSZT, VAGY HA MEGVAN AZ ÚJAT KÜLDJE MÁR EL VALAKI LÉGYSZIVES NEKEM AZ [email protected]! KÖSZI
  • Alien
    9-kor van. (Mellesleg csak az OM honlapját kéne megnézni ;))
  • Rash87
    Hánykor van az info érettésgi holnap??Valaki jelezzen már egy időpontot pls :)