29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Valaki itt kurvára vicces akar lenni
-
Vlala #8018 mongyon le :-)
Tényleg, működni fog a susimelegítős érettségi? -
Szted ez nem volt eddig is egyértelmű? -
MB annyira azért nem bolond, hogy ilyet csinálna. Az a hülyegyerek meg aki "beöltözött", az ne poénkodjon... -
Darkboy #8015 AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.
NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.
-
Darkboy #8014 mit keresel itt? :D -
lődd már fejbe magad embeer! -
Te mit csinálsz most szombaton?... -
Magyar Bálint #8011 Nos? -
Vanhát. -
Igaz mert vannak embertársaink akik szombaton nem csinálhatnak semmit. Biztos nagyon áttudja érezni ezen emberkék helyzetét oktatási miniszterünk.
Mellesleg nagy fasságnak tartom a dolgot, és kíváncsi vagyok hogy mien feladatokat kapnak. -
shalom,shalom..lalalala... -
Ez ez most komoly???
-
OPM #8006 a kis fogalmazási hibákon kívül, PONTOSAN :) -
az tényleg igaz hogy vasárnap is akarnak pót érettségit tartanak, mert vallási okokból szombaton nem lehet mindenkivel megiratni? láál -
woooooooooooohooOoo!OOO44 -
Biztos a botrány után elkezdett önmaga nyomozni az sg-n :) -
OPM #8002 :D
Regisztráció időpontja: 2005. 05. 10. -
Magyar Bálint #8001 Ha valakinek valami gondja van, csak szóljon bátran... -
a bios-osok amiatt panaszkodnak, hogy teljesen hiányoztak a szakirányú kérdések, szal aki orvosira/állatorvosira akar menni az egyértelmű hogy nem a növényekre koncentrál maximálisan. -
hm. értem. csak itt a sok panaszkodó ember, hogy jaj de nehéz volt, meg szivatás, meg hasonlók... bár az egyértelmű, hogy most azok vannak előnyben, akik újra érettségiztek, illetve akiknek nyelvvizsgája van. amúgy mint már említettem volt, a felsőoktatásba nem bejutni nehéz, hanem bennt maradni(ez persze a gyurma, büfé szakokra nem igaz!) -
Parizer - Minden tantárgyból ez volt a követelmény idén.
Sokszor tudás se kellett volna...csak józan ész.
Tehát rohadt könnyű volt,tényleg. A bajnuk azzal van,hogy mindenkinek jó lett,
és így óriási verseny lesz a felsőoktatásba kerülés(ez a felvételi is),pláne
aki tudta előre a magyart(akkor 95-100%...),annak újra se kell írnia.
Szóval hiába könnyű, azt veszik fel akinek több pontja van...
-
nekem egyik volt osztálytársam újraérettségizett emelt biológiából, és Ő azt mondta, nem volt túl nehéz. alkalmazni kellett a megszerzett tudásodat, nem elég ha csak beseggelted, mert gondolkodtató kérdéseket adtak fel. nem értem, mi ezzel a bajotok? -
Oké, első a suli, köszönöm :) -
Szerintem a suliban érdeklődj, ahol írtad, én csak az emelt szinű vizsgákról tudok nyilatkozni, azok állítólag június 6-án derülnek ki.Végő megoldásként az OKÉV regionális igazgatóságát tudom 'ajánlani'! 
http://www.om.hu/ -
Középszint (informatika) eredményekért mikortól lehet édeklődni és hol? Lehet, hülye kérdés, bocsánat :) -
amugy mar irtam az omnek ezzel kapcs hogy miert volt ez majd kivancsi leszek milyen kodosito valaszt kapok, ha kapok egyatalan
-
owen20 #7992 valaki nem tud nekem technikus vizsga feladatokat 2005-öst? -
a tudnivaloknal annyi volt hogy segedeszkozt nem hasznalhatok es ennyi
semmi mas nem volt
-
ha tényleg nincs leírva a tudnivalóknál a mínuszpont, akkor fellebbezhetsz -
owen20 #7989 valaki nem tud nekem technikus vizsga feladatokat 2005-öst?
-
Teljesen jogos... Az egész egy halom szívás volt, nem egyértelmű kérdések stb... Pl.:... felsoroltak közül egy hibás, húzza alá a helyes választ. Már értem mit akartak ezzel mondani, de ott abban a szituban 3 percbe tellett... -
az info alapismeretek is eleg szopokas volt:( -
Nah most van ki a t*kom az egesz ******* om-mel!!!
Informatikai alapismereteknel a tesztelos reszben a fontos tudnivaloknal annyi allt hogy nem hazsnalhatsz semmi segedeszkozt!
Odahivtam az igazgatohelyettest es megkerdeztem van-e minsuzpont es kirohogott majd aztmondta ha nincs leirva a fontos tudnivaloknal akkor biztos nincs.
Erre ma nezem a javitokulcsot es ott irjak hogy ha egy feladatnal 2t tudok 2 rosszul akkor az 0 pont. Es ezzel meg vesztettem egy vagon pontot. Mas tantargyaknal se volt ez a minuszpontozgatas valamint mas tantargyaknal tobb oldalon irtak le a GYPs hulye szovegeket hogy micsinaljon meg mit ne az ember.
Eddig nem voltam OMellenes de msotmar elmehetnek a ***** ***** -ba es

Ennyit arrol hogy a diakok erdekeit szolgaljak.
Tetves banda -
Sziasztok! Hát én is megirtam a bioszt!Én az egész embertant átvettem,megtanultam mindent erre kapok egy kőművesméhet,ahogy kihányja a nektárt a mézgyomrából:DDDDDD hát nevetséges.... szóbelim egy hónap múlva lesz! Minden kedves szóbeliző érettségizőnek,jó pihit kívánok a nyárra,és sok sikert a szóbelikhez!:) majd benézegetek még,ha kell valakinek valamilyen tétel..az irjon nekem:)nekem például töriből nagyon kéne a Nácizmus.. ha valakinek megvan ,akkor dobja már át a [email protected]! köszi szépen! -
chatteim #7984 Sziasztok! :-)
Ha jó társaságra vágysz, jó bulikra, igaz barátokra, akkor gyere chatelj velünk!
www.a-chat.hu
Hívd barátaidat is! :-)
(Elnézést azoktól akiket esetleg zavart volna ez a hírdetés)
-
OPM #7983 Elkéne kezdeni a felkészülést szóbelire, ami nekem 80 db tételt jelent + a német vizsgát :(
nektek ki vannak dolgozva? ha egyenként próbálnám saját magam összeállítani őket akkor szeptemberig se végeznék, úghogy remélem neten találok majd 1-2 segédanyagot :) -
mondjuk anno tesómat is megszivatták biosz felvételin szóbelin, esőerdők pusztulását kérdezték tőle, annak is sok köze van az orvosihoz. -
gyakorlatialg akkor a felvételiben semmi olyan nem volt ami a szakodhoz tartozna, frankó rendszer tényleg :( -