29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Azt olvastam a Népszabadságban,
hogy a MAtek tételeket itt tette közzé valaki . DD
Igaz ez ?
ki volt az ? -
De azért finom volt az a disznyólábszárpörkött mi? :D -
tenksz! -
na ez igaz!! holnap minket megizzasztanak, kóser polgártársaink pedig kapnak pitiáner feladatsort! :DD na hát igen! erről szol a demokrácia, és az esélyegyenlőség, ugye bálint bácsi?
-
OPM #8055 thx!
-
Sok szerencsét minden HOLNAP érettségizőnek! -
Jó lenne tudni, hogy melyik az egyszerűbb :D Ha vasárnapi lesz az, akkor legfeljebb majd szorgalmasan shalomozok :D -
zOraCk #8052 valami info? hogy is lesz ez? -
zOraCk #8051 öö...hogy is lesz ez? Valaki szombaton írja meg, valaki meg vasárnap? Feltehetően nem egyforma feladatlapokat írnak a szombatiak és vasárnapiak, de akkor hol az a hangoztatott egyenlőség? Ha meg igen, akkor a szombatiak sz*pnak (én is), és ugyanott vagyunk... :SS -
Az is olyan marhaság,mint a szombat! -
közép számtech szóbeli mikor lesz? -
OPM #8048
ennyire ne legyünk már lusták, 7 commentet kell visszaolvasni...
-
Pontius #8047 Holnap mikor kezdődik a matek? :) 10-kor? -
Emmegki #8046 Akinek nem tetszik mehet vasárnap is! -
:DDDDDDDDDd
vajon ki... -
Má a f*szom kivan az egésszel, rég túllennék már rajta, de nem, mennyek be szombaton és irjam meg, ha azt akarom, hogy felvegyenek vhova, az a balf*sz meg aki miatt szenvedünk vígan élvezi a nyarat, kapja be a faszomat!!! Az is biztos, hogy nem öltözök ki rohadjanakmeg!!! -
Vicc ez a szombati vizsga.Ki az a pihentelméjű,aki ezt kitalálta,mondjuk van rá egy jelöltem... -
ejbazz.. részvétem.. az a legszarabb, ha vki pont nyári hőségben van megfászva! :(( -
így egyszerűbb... ez a topic lett az én kis tudakozóm. mindent meg lehet tudni. Magyar Bálint családi életéről szóló pletykák, édesanyja rövid jellemzését (egyjelzős), a várható kérdéseket, a politikai szálakat, időpontokat, határozatokat, jogviták, minden!...
szal reggel 10. kösz! ha valamit nem tudok elég ebbe a topicba jönnöm! -
Reggel 10-kor. Fönt van az OM honlapján. -
akkor mikor is kezdődik a matek pontosan?
[biztos akar lenni a dolgában
]
-
#8029 az ilyen luzer ***** miatt kell újra írni a matekot
-
Vlala #8037 ja. Hogy írják újra a sírfeliratukat... -
OPM #8036 ráadásul pont most megfáztam valahol, így holnap 100as zsepivel mehetek... remélem a lázam addigra lemegy talán... -
ja, a kurva anyjukat...
Remélem ugyanolyen könnyű lesz a holnapi is, mint a multkori volt... -
Braveheart #8034 Holnap én is írhatom újra a matek érettségit. Remek. Ahelyett hogy sokkal értelmesebb dolgot csinálok, mint pl elmegyek a haverokkal vagy a bnőmmel szórakozni, strandolni (igen jó idő lett). Á nem, ehelyett beülhetek és izgulhatok megint fél napot. Köszönöm szépen minden illettékesnek! Remélem egyszer ők is megtapasztalnak vmi hasonlót. -
Vlala #8033 a másik chates meg azt mondta, hogy "Vérkulás szépjóreggelt". Ezt is komolyan vetted?
A Fókuasz leleplező riportja után én már nem bíznék ezekben a helyedben. A RÉGI tételeket kínálták smsweb alapon ÚJként feltüntetve. Tanulj, mielőtt átvernek.
A bannert nem kell figyelni, az csak díszítősor. -
úgy látszik, te nem tudsz olvasni... -
Soha nem is volt, nincs is, nem is lesz! Várd meg az Official Release-t! -
OPM #8030
-
abonyitomz #8029 tud valaki valamit az uj matek érettségi feladatairól ? egyik chates azt monda hogy valahol fentvan -
azta.. lehidalok. már semmit sem értek. mi ez az ország b***szameg?!?!?! -
OPM #8027 aha :) -
mármint ugy gondolom, hogy a #8009 egy full komoly, hivatalos információ? :|| -
május 28, matek ujrairás = szombat. nem? :) -
OPM #8024 "vagy lemardtam vmiről?"
hát ja... picit :D -
nem 30ezer ember, és szombaton? vagy lemardtam vmiről? :$ -
Esélyegyenlőséget Magyarországon! :D -
30 ember fog vasárnap érettségizni 

ez az abszolut idiotizmus. külön feleadatsor országosan, 30 geci miatt -
Jah ez a melegitős dolog érdekes lenne, ha összejönne, menjetek csak abban :D