29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
gabi243 #8099 Megszopaták rendesen a népet ezzel a mai matekkal.
Üzenem Magyar Bálintnak, hogy csak egyszer ez életbe kerüljön ilyen helyzetbe.
-
kicsilany99 #8098 De ez is attól függ,h kienk mi az erőssége matekból.. -
kicsilany99 #8097 Hááát nem is tom mit mondjak...mivel nem vaok egy ész matekból erre is azt mondom,h nem lett vmi jó..kis apróságok miatt gyűlnek a hibák..de majd meglátjuk..sztem azért nehezbb volt egy picivel..sőt nálunk sokan mondták ezt!! -
Nekem ez jobban tetszett! -
OPM #8095 Kísérleti nyúlnak érzik magukat az érettségizők -
az osztályom szerint is...
-
szinten:D
leglaabbis remelem hogy szinten:D -
jaja sztem is -
FFX #8091 Szerintem csak az első része volt könnyebb a második talán egy picivel nehezebb. -
Na ennek is vége. Elég primitív volt. Egyedül a koordinátageometria volt nehezebb, de aki kicsit is figyelt év közben órán és/vagy tudja használni a négyjegyűt, annak gyerekjáték. Ha ez a dogám nem lesz 100%, akkor semmi. -
OPM #8089 az én esetemben tuti a 2. :) mivel egyiket se tudtam előre -
xdanix #8088 egyértelműen könnyebb volt az előző -
Nekem is jobban tetszett, de nem tudom, hogy ez annak tudható-e be, hogy kiszívárogtak a feladatok ,vagy annak, hogy tényleg könnyebb volt. -
KB 90%-a azonos típusú volt. Kördiagrammos, Halmazos, Egyenletes, háromszög is volt benne, még az első részben. -
OPM #8085 jaja, nekem is jobban tetszett az előző...
azok a típusfeladatok inkább testhezállóak voltak -
xdanix #8084 Hát, azért ez jóval nehezebb volt!
Nem is volt benne 3szög pl (csak az a szar koordinátás).
Szinte semmi nem volt benne ami az előzőbe!
Rohadjanak meg a magyar bálinték. -
Braveheart #8083 Na én is megírtam. Kb ugyanolyan nehéz volt mint a múltkori, sztem ez is négyes lesz. Az első része elég egyszerű volt, a 2.ban már volt 1-2 elgondolkodtató rész. -
az votl a baj, hogy kurvanagy számok voltak. Nem nagyon egyszerűsítettem, csak beütöttem a számológépbe, remélem nem vonnak le pontot. -
Egy sima törttel fellehett írni.
Számlálóba az került, hogy 28 alatt az 5 * 32(?) alatt az 5. Nevezőbe pedig a két osztály összege, 32 alatt a 10. -
FFX #8080 ehh nekem az nem ment :( -
én meg csináltam. 26% jött ki, vagy valami ilyesmi. -
FFX #8078 juppíííí
Vége az írásbelinek !
-
OPM #8077 az 18-as feladat utolsó részét (A, B osztály, valószínűség) csinálta valaki? azt hogy kellett? -
OPM #8076 nekem se lett rossz, nem azt mondom
de a másik szerintem jobb lett volna... -
Blikk meg még olvasottabb, akkor biztos kurvára hiteles :D Röhögnöm kell ezen. Sok hülye meg azthiszi, hogy, amit egy köztudottan baloldali újság is az biztos nem részre hajló. Nemzetre is ugaz ugyanez. -
szerintem annyival nem. Tán egy nagyon kicsit. Nekem ez is jól sikerült, úgy érzem. Reményekedem a 90+ pontszámban. -
OPM #8073 nehezebb volt!!
-
Pontius #8072 negyed 12:16-kor végeztem a matekkal.
Hát ez nagyon ottvolt :)
Az első lapon vesztettem kb 2 pontot
A másodikon kb 10-et
-
ezt ne itt jó? menj máshova politizálni -
ja én a szabadföldet járattam sok éven át, aztán a választásoknál teli lett zsidózással,kommunistázással...le is mondtam...
azért fura hogy a fidesz teli van kommunistákkal, pozsgaí+szűcs és mégis nemzeti pártnak tartja magát..fura
meg mindakét világháborúba őúk ugrasztottak bele, trianmont is nekik köszönhetjük, mégis az ő szájuk jár leggjobban....
csak az a sz@r hogy nincs ténylegesen a munkások meg a fizetésből élők sgítését felvállaló normális baloldali párt,mert hogy a mszp nem az az fix, az is olyan mint a fidesz, egykutya, nem véletlenül riogatnak nagykoalicíóval. -
Innerfear #8069 Jól van I.C.ram "nagyon okos vagy". Biztos messze azért a legnagyobb a Népszabadság olvasottsága, mert rossz, mi? Arra nem gondoltál, hogy több, mint egymillióan olvassák? Bármibe lefogadom, hogy életedbe 5 oldalnál nem olvastál több újságot! Általában azoknak a primitíveknek jár így az arcuk. -
A Magyar Nemzet hiteltelen és gyűlöletkeltő cikkei végeérhetetlen hosszúak. Pedig nem volt ez mindig így. -
Pontius #8067 na lassan lehet indulni matek újraírásra :)
Reméllem nem szopatnak be egy nehezebb feladatlappal...
Sok sikert minden újraíró bátornak :) -
Oké menjél pihenni. Senki nem olvas a családban se Nemzetet se Népet, de te ezt is kurvára jól tudod. Viszont van online portálja mindkettőnek, és tudom, hogy hogy hazudik a Népszabadság mindenről.
Ha olyan fene hiteles újság lenne, akkor LittleL, amit beírt biztos, csak kitaláció lenne, mi?! Kurvára nem voltak itt matek tételek, de még csak link sem, semmilyen tételhez, egyetlen magyar érettségi oldal volt bemásolva ide, agyon cenzúrázva.
Megitn kurva okos voltál. Menj inkább tüntetni a fasizmus ellen, hogy kb. azt se tudod ki volt Szálasi... Új Generáció hajrá... bahh. -
Mindenkinek sok sikert kívánok a 2. matekérettségijén!
Tuti hogy mindenkinek jobban fog sikerülni, mert
1. nem lesz nehezebb, mint az előző
2. már tudjátok, hogy nem kell félni az érettségitől. -
Múltkor azt írtad, hogy egy napilapot sem olvasol. Akkor honnan a faszból veszed, hogy a Magyar Nemzet nem egy katasztrófa, a Népszabadság meg világégés? Ezt hallod a faterodtól mi? Mert saját gondolatok ennyi idős korban az nagy dolog lenne. /9 éves korom óta olvasok napilapokat./ -

-
Ez az egész el van b*szva.... f*ssz*pó OM ! :s :@ -
hát ha voltak is a fidesz rakta fel hogy ráverje a port mbálintra, nem mintha nem érdemelné meg -
1. Népszabadságot olvasni bűncselekmény.
2. Nagy kamu, ahogy minden híre a Népszabadságnak. Még csak linkek sem voltak a matekhoz.