29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
O.o -
Megteszem. Bár tudom hogy csak fel fogom baxni magam. -
Én is csak értelemezni nem tudtam. De lehet hogy nem is jót néztem? -
OPM #8176 én a függvénytáblában megtaláltam mindkettőhöz a képletet, de már fejből nem tudom :D
lapozz utána! -
De a megoldókulcsban az nincs amit én szeretnék megtudni :/ -
Ez az a+b koordinátái?...
Mert kettőt kérdeztek:
a, a hossza
b, a+b kooordinátái
bocs h értetlenkedek -
a május 28-i matek megoldókulcsa. -
hát igen.. elég rossz hatással volt az SG forumára a 2005-ös érettségi --> plusz egy ok, h utáljuk az OM-et és mb-t!! :DD -
Vektor felezőpontjának koordinátái a vektor két végpontjának megfelelő koordinátáinak a számtani közepe.
A(x1;y1) B(x2;y2)
F((x1+x2)/2;(y1+y2)/2) -
Huhh, valaki leírná nekem hogy kellett megcsinálni a vektoros feladatot? (első részben utolsó) -
mekkora egy balfasz újreg vagy te.......
legszívesebben az összes rohadt májusi reget törölném...
még a kurva válasz gombot sem tudja használni, de pofázik.... -
Hagyjad, biztos direkt azért regelt, hogy kötözködjön. -
basszus 2 darab hsz-od van (jójó, én is 1000 alatt vok :$) és nincs jobb dolgod, minthogy leoltsál... ki vagy Te jóember? :) -
OPM #8166 mik derülnek itt ki... :D -
huhh.. ezt mire kaptam? ez nem az érettségi topik? :D -
ppkoscl #8164 Nagyon gáz, hogy van aki még a zenei stílusnál van leragadva, a trensz legalább akkora fos, mint a rokk.....gyerekek, vissza az oviba.érettségi , ugyan már!!!
-
Sikeres vizsgát a maiaknak! -
egyértelmű.. ez még mindig alap. :D -
lol nálunk az osztálytársam hozott discman-t és elfelejtette kikapcsolni és a táskájában volt és vagy 1 órán át hallgattuk a szaros rockot, először mindenki azt hitte kintről jön (bezárt táska, érdekes hangzás, nem volt tiszta), aztán tanárnak furcsa volt hogy mi ez a muzsika aztán mondta hogy akié kapcsolja ki! engem kurvára idegesített,(de nem akartam megszólalni, még a végén valami faszságot a nyakambaakasztanak) legalább ha valami jó kis trance/house ment volna de nem... -
Nos, számomra nehezebbnek tűnt ez a mostani, de csak a feladattípusok szempontjából. Amúgy egész jó lett, sajnos a halmazost elbasztam vmiért, talán a fáradtságtól. A többi feladat egész jó lett, remélem 5-ös lesz. -
buda #8159 de azért aMB-nek a kuva annyát
-
No, akkor elég hasonló az osztályaink átlaga :) -
De nemis. A feladat egy-egy láda almára vonatkozott. Szóval tök mindegy összesen hány kiló volt. -
Pontius #8156 Nálunk 8/30 :) -
hogy irtad fel?540 kg alma volt osszesen,ebbol jon. azt hiszem 120.
kedvezo/osszes? -
ZoliJ #8154 én az almásat hagytam ki, koordináta-geometriás feladat c) részével szenvedtem rendesen, de végül csak sikerült:) -
ZoliJ #8153 nálunk 20/27 volt az újraírás -
Hm. Kissé elegánsabb lett volna :) -
én úgy gondoltam, hogy jonatánból 25%kal több van, és...
szóval: jonatán: 125%
másik: 100%
====> így kaptam egy 5-4-es arányt, összes lehetőség 4+5=9, kedvező: 5 => 5/9 az arány, remélem érthető mit akartam leírni, csak kissé nem matematikusan :)
[ugye a jonatán volt a kissebb?] -
Fellehetett írni x-es törttel, amiből, kis csinosítás után kiesett az x-es tag, és így kijött az 5/9-ed. -
5/9 -
es mi volt a valoszinusege annak hogy jon. alma esett ki? -
tok~tök -
Már rájöttem. Pedig mien jót mosolyogtam, nini, beugratós feladat... Áhh, akkora hülye vagyok néha pont az ien tok általános dolgokon csúszok el. -
Bevételt kérdezte! Nem pedig a profitot. -
Annyi. -
Oh :)
Suli szintű arány meg 28/ 3 osztály...
-
100 pontos volt a doga?Nem tudom -
Mármint a zöldségeses? Hát a bevételesen kívül a többi része sikerült :) Oda meg lazán odaírtam, hogy nem tudjuk kiszámolni mert nem tudjuk mennyiért vette az almák kilóját. A kördiagramomat meg olyan csodálatosan kiszineztem, legalább azért adjanak pluszpontot :D
A köröset nem csináltam meg, amikor megláttam hogy az utsó feladat halmazos, na mondom, skodálatos, azt szeretem, jó móka kilogikázni...
Csak ott se lett volna a valószínűségszámítás! :/ -
OPM #8140 én meglepődtem hogy milyen sokan írják újra
nálunk 20/34 kb