29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Christiansen
    60-64 között már 31 pontot kap.ű
    65-nél már 32!
  • Sadist
    60-65% között kapsz 30 pontot. 90%-nál már 37-et.
  • OPM
    azt hiszem, ha 5-ös az írásbeli+szóbeli együtt, akkor
    de ez nem tuti
  • CaviaR
    Középszinten hány százaléktól lehet megkapni az ECDL bizit? Ha lehet egyáltalán..
  • I.C.ram
    írta, hogy 30 pontos :D
  • Christiansen
    Jó, én 90% felett értettem.
  • Sadist
    Az már 60%-tól megvan.
  • Christiansen
    Hát aki emelten 30 pontos 5öst írt annak tényleg taps, azt nagyon nehéz.
  • peet69
    boldogok a lelkiszegények...
  • Shogun
    talan te tavaj erettsegiztel?
    mert akkor tuti az irigyseg beszel beloled
  • Shogun
    hát most jonagy huyleseget mondtal de sztem ezt te is tudod...
  • KeKKSZike
    Gratulálok!

Bár sztem nem olyan nagy érdem így leérettségizni! Minden második hülyének ilyen a bizije...
  • Anna #8290
    Kint vannak valahol az Informatika közép szóbeli tételek kidolgozva? Köszi
  • Christiansen
    Grat, téged innentől felvettek...
    További sok sikert!
  • cs31
    matek 90%
    töri 94%
    magyar 92%
    földrajc %91
    +angol középf. nyelvvizsga
  • Bandee1987
    nekem az emelt inf 69% lett, hát jobbra számitottam, mivel access., excel, és a weblap nagyon jól sikerült, csak a proggal rontottam le. Még szóbelit meg kell csinálnom, de az ötös megvan sztem.
    A magyarom 78%lett, szal örülök neki, remélem szóbeli jól sikerül, mert akkor még 5-ös is lehet.

A többit csütörtökön tudom meg.
  • katze
    Az lesz, nekem pont azt nézik vagy az egészségügyi ismereteket, de abból már esélyem sincs az ötösre... Mert ha még maximálisra is csinálnám a szóbelit, az 50 pont... nekem meg pont 51 pont kéne :DD
    Angol szóbelin azt hiszem 33 pontot lehet elérni.
  • Christiansen
    Mindegy már, szerintem koncentrálj rá a törire, ha 90 felett maradsz
    30 pont!!!
    Az angolod is jó,bár az már nem lehet 90 feletti, mivel a szóbeli csak 30 pont asszem.
  • katze
    Mellesleg, még nem is az esszémbe írtam, hanem abba, mikor egy fórumon kellett válaszüzenetet írni... Szóval szerintem az "irodalmiasságába" se köthet(ne) bele.
  • katze
    Ja, ezt én is számolgattam... És ha még tényleg rá is hajtanék meg ilyenek... De bármiért levonhat plusz egy pontot... És ez gáz. :/
    Na mindegy. Azért gondoltam hogy megkérdezem hogy ti helyesnek tartjátok vagy nem, mert én se értettem mért kellett aláhúzni és ofő mikor látta az enyhén értetlenkedő fejemet, akkor megmutattam neki, erre úgy nézett rám mintha az anyámat öltem volna meg, hogy ilyen nincs, ez értelmetlen, ezt nem is érti, szerinte én se értem, hogy mit írtam... Na mondom ez hülye...
  • joebacsi
    ha csak 2 pontot fogsz veszíteni a szóbelin, akkor megvan az ötös, de látva, hogy milyen a viszonyotok a magyar tanárral, ez sztem elég lehetetlen, de azért gl :)
  • Aquir
    k:)
  • Aquir
    71esre válaszoltál, nézd meg, tévedsz :))
  • Christiansen
    Értem, Ok, csak ITT ÍRTA EL.
    Bocsi.
  • Christiansen
    Ööö...mi?? Ez komoly?
    MagunkBAN a jó?!
    Hát ez nem Magyarország...
  • Aquir
    csak azt montam hogy a jót javítottad ki ugyanarra 8)
  • Christiansen
    Áhá mégse jót írtál.
    Amúgy 50-ből 48 pontost kéne szóbelizned az ötösért.
  • Christiansen
    Akkor holnap fel kell hogy lebbezzen, számít minden egyes pont, a
    szóbelik miatt!!!
  • katze
    Már kijavítottam mert itt meg belebakiztam. De akkor mégis értelmes...
    150 pont.. hmm... na az jó... Csak akkor már csak a terv szerint kéne teljesíteni...
  • Aquir
    ő is ezt írta :)
  • Christiansen
    Nem értelmes, mert így lenne helyes:
    "Nem engedhetjük meg magunkNAK azt a luxust"
    Igen amúgy 150 pont, ha hozod a felét a szóbelidnek, még mindig négyes.
    Ötöst viszont nehéz!
    Sok sikert!
  • katze
    Javítanék! "nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust"?
  • katze
    Szépjóestét :)

No, ma mi is ám megtekintettük az eredményeinket :)
    Angol 84%, töri 90%, matek 86%, eüism 69%, magyar 72%... Gyökér magyartanár mindenkitől levonta a max 15 pontot a helyesírási hibák miatt... De ilyen a világon nincs! Most nem azért de ismerem magam milyen helyesíró vagyok, és... De meg az, hogy mindenkitől... *mérges* Tuti kicseszésből csinálta :/

Ja, szeretném megkérdezni, hogy (középszinten legalábbis) úgy van hogy az írásbelire meg a szóbelire együtt kapsz 150 pontot? Tudom alapkérdés, de most gondoltam bele, mert számolgattam hogy hanyast érek el mindenképp meg ha esetleg ráhajtok...

Még vmi... Szerintetek az értelmes, hogy: "nem engedhetjük meg magunkban azt a luxust"?
  • joebacsi
    ...pontom lesz, ha a szóbelin nem rontom le nagyon...
  • joebacsi
    grat, nekem csak 86%, a paraméteres végén elkavarodtam kicsit, erre kaptam 1 pontot a 13ból :/
    meg elhülyültem 2 pontot, de a többi fullos lett (bár nem is volt nehéz)
    mind1, így is 133 pontom lesz, a szóbelin nem rontom le nagyon :) (másik felvételi tárgyam angol, az ugye 67 pont nyelvvizsga miatt)

töri: 86% (egy büdös szót nem tanultam rá :))
    irodalom: 54% (eléggé szubjektíven lett javítva, de mivel nem számít be, így nemérdekel :))
    info: 79% (access-t nem volt kedvem megcsinálni, mert ez se számít sehova :))
  • I.C.ram
    Az szép! :D
  • Montanosz
    na ezt nem ide akartam, csak kissé belassúlt a gépem.
    ha kell infó valakinek szoljon.ezek kidolgozva:
    1. Határozza meg az információ és adat fogalmát, mutasson példát a kettő különbségére!
    2. Ismertesse a kommunikáció folyamatát, mutassa be néhány példán a folyamat elemeit!
    3. Határozza meg az információ fogalmát, tárolási lehetőségeit. Beszéljen az adatmennyiség méréséről, mértékegységeiről!
    4. Ismertesse a számítógép hálózatok kialakításának célját, előnyeit, hátrányait! Beszéljen a hálózatok főbb egységeiről, ezek feladatairól!
    5. Csoportosítsa a hálózatokat különböző szempontok alapján: kiterjedtség, átviteli közeg, topológia!
    6. Memóriák és háttértárak. (RAM, ROM, mágneses, optikai, elektronikai tárolók)
    7. Monitorok. Ismertesse a napjainkban használatos monitorok főbb típusait, jellemzőit.
    8. Processzor jellemzői, nyomtatók.
    9. A Neumann-elv. A személyi számítógép részei.
    10. Sorolja fel a számítógépes veszélyforrások fajtáit, ismertesse a védekezés lehetőségit és hardver, szoftver eszközeit! Keresse meg a megadott vírus ismérveit, a megtalált információkat küldje el egy levélben vizsgáztatójának!
    11. Határozza meg az archiválás fogalmát! Fejtse ki az állományok tömörítésének célját! Milyen tömörítő programok vannak, milyen típusú állományok hozhatók létre segítségükkel? Mutassa be a tömörítés és a kicsomagolás folyamatát egy ismert tömörítő program segítségével!
    12. Az operációs rendszerek fő feladatai, típusai. Egy grafikus operációs rendszer felhasználói felülete, fontosabb felhasználói beállításai.
    13. Egy operációs rendszer könyvtárszerkezete. Könyvtárak és állományok kezelése.
    14. Internet böngésző program kezelése, beállításai.
    15. Adatkeresés az interneten – tematikus és kulcsszavas keresés. (Gyakorlati példa.)
    16. Elektronikus levelezés. Mit tudnak a levelezőprogramok? (Gyakorlati példa.)
    17. Távoli online adatbázisok használata az interneten. (Gyakorlati példa.)
    18. Határozza meg az internet fogalmát, legfontosabb szolgáltatásait, beszéljen kialakulásának okairól, céljáról, fejlődéséről!
    19. Milyen lehetőség van az állományok interneten keresztül történő küldésére, fogadására? Az egyik lehetőségre mutasson példát is!
    20. A szoftverhasználat jogi vonatkozásai és a szerzői jog fogalma.
    21. Egészséges számítógép-használat, ergonómiai feltételek, és felhasználói szokások.
    22. A könyvtár fogalma, szerepe az információszerzés folyamatában: könyvtártípusok.

• OPM
    wobinich?
  • Montanosz
  • Christiansen
    Nekem magyar: 88%
    matek: 96
    töri em:70
    német em:54
    Leeesznek itt még szóbelik...