29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Hát jó:
Életmód a XIX-XX fordulóján ,és azon belül Bp fejlődése.
Bp térkép,grafikon(népesség),korabeli szöveg(1896), képek(pl.Vásárcsarnok).
Kb. 16-18 percet beszéltem, utána kettőt kérdeztek, és kész lettem,
segítőkészek voltak végig,és abba kérdeztek bele, ami bennevolt a javítókulcsban, és nem mondtam addig, tehát rendesek voltak.
Mindenkinek sok sikert!!
-
mondjadmáááááááááááár:D:D:D:D:D:D:D::D -
Most értem haza emelt töriről, ha valakit érdekelnek részletek írjon.
Amúgy rosszabbat vártam,egész jól ment. -
Köszi!:)
következő állomás 27-én kémia -
hajrá :) -
Az első rész elég jól sikerült,a másik fogósabb volt,összességében jól sikerült,eredmény később -
Ma volt emelt biosz szóbelin,A téltelben a váz- és izomrendszer,csont,csontszövet,B tétel a biológiai tartósítás -
Nekem az A szimpibb lett volna, de tulajdonképpen nekem mind1! :D Ha valkinek van B-je kidolgozva szóljon pls! -
cyrus #8334 Örülnék ha valaki tudna segíteni hogy hol találom meg az írásbeli+szóbeli pontozásait, mert volt egy linkem, de azt leszedték :( -
Sziasztok!
Állítólag hnap a B tételsor lesz info szóbelin, ma az A volt. Írjatok tapasztalatoat ha vki már végzett ma! (és ha van kidolgozott B tételdorotok dobjatok meg vele! pls!) -
Így jár az, aki humán tantárgyból felvételizik
Mateknál fizikánál ilyenbe nem lehet belekötni.
-
Aha, nekünk is kell középszintet is...
SZÓVAL JÓ NEKTEK!!! -
De jó nektek. Nekünk csak jún 27-28-án lesz szóbeli, pedig középszinten megyek. Még alig kezdtem el tanulni, itt meg sokan már túl is vannak rajta. :P -
"Sok diák nyújtott be fellebbezést az írásbeli érettségi dolgozatok értékelése ellen. A tanárok szerit a diákok így küzdenek minden egyes felvételi pontért. Problémák főleg az esszékérdések szubjektív értékelése miatt akadtak - írja a Népszabadság.
Számos érettségiző diák élt a fellebbezés lehetőségével. A Városmajori Gimnáziumban például az emelt szinten vizsgázók 60-70 százaléka nyújtott be panaszt - írja a Népszabadság. Az iskolaigazgató szerint ennek oka, hogy az értékelési útmutató helyenként szubjektív pontozásra adott lehetőséget. Volt olyan, hogy történelemből két diák hasonló megoldását két különböző tanár 5-10 ponttal eltérően értékelte. Az igazgató szerint ráadásul a diákok "küzdenek" minden egyes felvételi pontjukért A lap szerint korábban a felvételivel kapcsolatos panaszok aránya tízszázalékos volt.
Kopcsik István, a Történelem Tanárok Egyletének alelnöke szerint több helyen is jeleztek problémát az értékeléssel kapcsolatban. Történelemből ugyanis több szubjektíven értékelhető esszé jellegű kérdés is volt. Az oktatási tárcánál egyelőre nem tudják, hány panasz érkezett országosan - derül ki a Népszabadság írásából"
-
Sziasztok, aki ma délelőtt érettségizett kb. már hazaért, kérem számoljon be milyen volt a szóbeli!!!
Én du. megyek töri emeltre, este megírom milyen volt(már ha érdekel valakit...)
Sok sikert!
-
I are Baboon -
na holnap angol emeltszint szobeli 
-
OPM #8325 me2 -
detto -
én pénteken fogok -
Senki nem szóbelizett ma??
Na neee!! Vagy nem éltétek túl?!
-
hát vmilyen formában megvan, de nem túlzottan jó, azért felrakom -
thx,b1-t is pls :] -
üdv, már fel van töltve az összes a tétel -
De legalább te okos vagy. -
"sztem gimiben a javítás is sokkal szigorúbban megy míg másoknál"
Te miről beszélsz? Javítókulcs? Ellenőr? -
na volt ma valaki szóbelin? -
aham, nekem ezek vannak meg : http://zrasf.atw.hu/infotetelek dobj meg egy mailal hogy neked melyik kell...
-
kell a17-es, a18-as tétel? még van b1-esem is... -
gondolom sokat jártál utána... jó vagy nem ?
-
abonyitomz #8312 mindjárt itt a szóbeli érettségi , én még egy eredményemet sem tudom :( ez jó avgy nem ? -
Ha vki holnap érettségizik infoból (nem tudom van-e ilyen, lehet csak 9től kezdődik az info...) annak elösször is sok sikert másrészt pls dobjon meg egy mailal a tapasztalatok végett :D
Ha vki megtudna dobni az a17es, v a18as, esetleg b1es tételel azt is meghálálnám :]
nekem emelt matek: 92% emelt info: 95% többit nem tudom, de tök8... -
rinya rinya rinya
Nézd meg a javítási útmutatót. Szájbarágósan le van írva, hogy mire lehet pontot adni, a tanárnak csak droid módjára kell pontozni. Ha meg szerinted rosszul javította, akkor szabad reklamálni. -
kicsilany99 #8309 Sztem akkoris nagy szívás ez az egész:(
Nagyon igazságtalanok másokkal szemben...
Na mind1 ráadásul sztem gimiben a javítás is sokkal szigorúbban megy míg másoknál....ez a véleményem -
nekem a következőképp alakult:
weblap 30/30(nagyon könnyű volt)
excel 10/15 (1-2 dolgot elrontottam)
access 30/30 (ez is nagyon könnyű volt)
prog 13/45 (na ezaz, ami nem sikerült, mert már nem volt több időm rá, és az excellel eltököltem picit, ha kapok még 20 percet, több pontot összegyűjtök)
Én személyszerint jobbat reméltem, de ez van, még felelek egyet pénteken, az ötös sztem már megvan, csak még a szóbeliből kéne vmi normális, könnyű tételt kapni -
Emmegki #8307 Nekem is 69% lett az emelt infó és rosszabbra számítottam. Web: 25/30 (nemtom mi bajuk volt vele) Excel 1/15 (a szakértelem) Access 12/30 (pedig ezt se tudom) Prog 45/45 (könnyű volt) -
Nyiláv nem számotla bele a +7 pontot. -
Megkérek minden töri/német/magyar emelt szóbelizőt, hogy írják meg tapasztalataikat!!! Sok sikert a holnap szóbelizőknek!!! -
Sry, akkor elcsúsztam egyel. Akkor még könnyebb emelt szinten a 30 pontot összeszedni :P -
ű nélkül kap.