29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• franco
    szerintem csak sima alkoholmérgezés ^^
  • cyrus #8702
    mindkettőt :D
  • I.C.ram
    Vagy az amerikai utat választja és nem sokára hallani fogunk a hírekben is róla, hogy egy gyerek végzett 5 tanárával, 30 diákkal, majd öngyilkos lett :P
  • Sadist
    Már vágja az ereit a fürdőszobában ^^
  • I.C.ram
    Én jelentkeztem az ELTE-re BME-re, Corvinusra, de eddig csak az ELTE-től kaptam értesítő levelet, hogy küldjem a maradék papirokat. Többi helyről valakinek jött már valami?
  • franco
    franco olvassa , csak téged nem lát msnen
  • Sadist
    Jaj, szegénykém, mindjárt depis lesz, hogy nem kapott oklevelet :P
  • I.C.ram
    Nálunk is.
  • Sadist
    Nálunk akinek 5-ös lett valamelyik szóbelije, annak adtak abból a tantárgyból oklevelet. Akinek meg mind 5-ös lett, az "Általános dícséretben" részesült.
  • cyrus #8694
    mondjuk ez is jellemző a sulimra, ha franco elolvassa száz hogy nem fog meglepődni.....

pedig tényletg semmibe nem tartott volna legépelni egy kibaszott oklevelet, csak igy szar tudni hogy más kap, én meg nem.:(

najó nem mintha hiányozna mert az eddigiek sincsenek meg :D
  • Bandee1987
    nemtom, nálunk bőkezűen osztogattak.
  • OPM
    hát mialatt én fölkészültem, 4 ember felelt le
    és ha átlagosan 15 perccel számolunk, akkor ugyebár 1 teljes órám volt kidolgozni a feleletem...
  • cyrus #8691
    érdekes, nekem a matek szóbeli 100%os lett, egy pontot se vontak le, mégis basztak oklevelet adni :o
  • abonyitomz
    HELP srácok! én holnap megyek szóbelire és olyan kérdésem lenne hogy ha bemegyek és kihúzom a tételt akkor menyi időm van átnézni , áttanulmányozni?????????????????????

légyszi irjtok már le tantárgyanként külön külön ( magyar , töri , idegennyelv , választott tantárgy nekem informatika)

köszi előre is
  • OPM
    és most az igazat! :DD [csakviccel]
  • Sadist
    Magyar nyelv és irodalom közép 87% jeles
    Matematika közép 100% jeles
    Történelem közép 92% jeles
    Angol nyelv emelt 100% jeles (nyelvvizsgáért kaptam, szal nem nagy érdem)
    Fizika közép 94% jeles

:)
  • Christiansen
    Pfff...
    Változtattam a sorrendemen, 1-SZER LEHET CSAK, SZÓVAL MÁR EZ MARAD.
  • sz4bolcs
    4 napig ittam sikeres vizsga után 8))) ez a 4.
  • praksi
    én is megkaptam:

magyar 62%
    töri 83%
    matek emelt 78%
    angol ny.v.
    fizika 87%

a bankettünk tök jó volt, bár 7 osztálytársunk nem jelent meg. (bár ismerve őket nem is baj...)
    fini votl a vacsi, meg a tanárokkal tök jót lehetett dumálni (kérdezték, h Pesten folytatom-e a zenélést :-) )
  • Bandee1987
    mi ma megyünk bankettre egy állitólag fasza helyre.
  • Christiansen
    Hmm nekünk is ilyen...Gyurcsány...te mindenre gondolsz.

Nekünk volt (banketten):
    -Libamáj,sonka,fürjtojás,tészta mártással,ráksaláta stb.
    -Hagymás sültburgonya,sült jércemell stb
    -Mézes-chilli-s sült oldalas, krumplipüré stb
    -5 fajta süti,dinnye stb

Végülis megérte a 4400, mert ilyeneket nem mindennap eszik az ember...
    Bár a piáért fizetni kellett.

Nálunk is hasonló szétszéledés lesz, szerencsére Bp-en belül.
    Még egy nyaralás (Ho.10 napra) talán kicsit jobban összetart minket (10 fő),
    így a nyáron is többet láthatjuk egymást.
  • franco
    azt a füzetet máig nem nyitottam ki
    de azért mert leszarok mindent
    érettségi bizonyítványom se nyitottam volna ki, de kíváncsi voltam hány pontom lesz
    sima bizimet meg azóta se néztem meg
  • lee86
    hát sokan kerülnek le pécsre (fehérváriak vagyunk), aztán egy másik rész bp felé veszi az irányt, szoval elég előrelátható, hogy nem lesz könnyű tartani a kapcsolatot.. bár azér 7végente lesznek "beülések", de tuti teljesen más lesz..bár most hogy igy belegondolok, addigra már az érés is teljesen végbemegy bennünk (bennem még erőteljesen dolgozik, főleg a tegnap esti bankett óta :DDD), meg meg is komolyodunk, és akkor a jó baráti társasággal, akikkel eddig csak hüjülni lehetett elkezdjük megváltani a világot!!
    viszont ez a nyár ez minden bizonnyal együtt fog telni (ugy kábé osztályszinten), aztán majd szeptembertől szétszéledünk balra-jobbra.. :(

jajj télleg: Ti is kaptatok egy ilyen gagyi Mo alkotmánya könyvecskét? bazz, sulim nagyon fless, a borítón kinn van ugyebár a már szállóigévé hiresült szöveg ("Lendületben az ország!"), na arra rányomták a suli címerét, az első oldalt, amelyiken Gyurcsányi szövege, azt meg ugy ahogy van kitépték a füzetecskéből... Éljenek a pártatlan iskolák!!! :D

bocsi hogy sokat irok, de ha már lehet, akkor inkább ez kivánkozzon ki belőlem, mint a tennapi hortobágyi palacsinta.. ;)
  • Christiansen
    Igen tényleg fura...én most ébredtem a bankett utáni hajnalig piálásból,
    és két tanár hiányozni fog!!

Nálatok szét fog széledni a társaság?? Mennyire?
  • lee86
    akkor most én jövök:)
    Magyar: 62 (4-es, szóbelire mekkaptam a full pontszámot, de az irásbelit kegyetlenül elszurtam, szoval csak eddig tudtam magam föltornászni vele.. :(( )

Matek: 87 (5)
    Töri: 83 (5)
    Angol: 100 -nyelvvizsga
    Francia: 100 -nyelvvizsga/OKTV

basszus még nem 24 óra, hogy tul vagyunk mindenen, de már most tök fura az egész.. olyan üresség van bennem..bár cimbikkel tuti öszejárunk még, de mosmá nem röhöghetünk a matek meg a francia tanár hüjeségein!! :)))
  • OPM
    132 pont, csak elég lesz a felvételihez
  • magus
    jo ez mondjuk igaz...
  • OPM
    na, akkor már énis beírom

Magyar 44% 3-mas
    Töri 77% 4-es
    Matek 87% 5-ös
    Info 84% 5-ös
    Német emelt 96% 5-ös

• Bandee1987
    Ma volt biziosztás

A Végeredmények:
    Magyar I és Ny 82%, 5-ös (kaptam dicsérő oklevelet is róla, mert a szóbelim nagyon jó volt)
    Matek 75%, 4-es
    Angol 82%, 5-ös
    Emelt informatika 72%, 5-ös
    Történelem 65%, 4-es
  • I.C.ram
    Akkor nem kapom meg a 14-et, csak a 7-et? :( De szar :(
  • OPM
    az hogy felvételi tárgy még nem jenti hogy csak nyelvszak lehet...
  • franco
    igen?

érdekes

pedig mintha nem egy osztálytársam felvételi tantárgya nyelv lett volna, és nem érettségizett belőle....
  • I.C.ram
    Nem nyelvszakra megyek, de feltétel az angol és a történelem.
  • OPM
    ráadásul a nyelvszakok emeltszinű érettségit kérnek!
  • magus
    ha felveteli tarty, ergo nyelvszakra mesz akkor a nelyvvizsgad nem szamit, ugyanugy kell erettsegizned
  • franco
    az első kérdésedre a válasz:

szerinted??? most őszintén....

2. kérdés:

már rég megvolt a nyelvvizsgát, szal nem írsz lófaszt se!
    ergo ha írsz közepet, nincs nyelvvizsgát, tehát nincs +7pont
    1 nyelv meg kötelező

meg akartad mondani a tutit de nem jött be ^_^
  • I.C.ram
    Azt nem tudjátok, hogy hogy van az, mikor van nyelvvizsgám, és felvételi tárgy is az adott nyelv, akkor megkapom a +7-et az emeltért és a +7-et a nyelvvizsgáért is?

Mert ha, csak az egyiket kapom meg, akkor semmi értelme nincs annak ,hogy emeltszintet ér, mert ugyanott vagyok, mintha 90+-os közepet írtam volna...
  • Christiansen
    Hellóóó!
    Pöpeeeec:
    Sorstalanság; Összetett mondat
    -> Mat. kp. 96%
    Magy kp. 88%
    Töri em. 81%
    Német em.60%
    Angol ny.v.!!!
    Egyetemista leszeeeek!
  • lee86
    háttö... ásó-ügyben még egyeztessünk, bár azér remélem télleg nem szabtam el nagyon. tanárok bólogattak agyba-főbe, meg segítettek is, a problémám viszont csak az volt, hogy pont ezeket a töri-irodalom tételeket hanyagoltam el elég erőteljesen és igy most nemtom, hogy mennyi zagyvaságot kevertem a szövegembe...

ui: a 17. helyett 18. századot huztam... sry.
  • franco
    ha ez nem ötös adok egy ásót :D