29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• lee86
    hát az fasza lenne egy ilyen pancserség miatt lemaradni egy intézményről...
  • Bandee1987
    nekem sem frissítik azt rendesen...
  • lee86
    bazz már egy hete beküldtem a papírokat, de BKF a www.felvi.hu-n még mindig nem tekinti beérkezettnek a bizonyítványmásolatokat. most ilyenkor mi van? küldjem be őket ujra?
  • HRaVeN1
    Ok, csak írásbelin 61 pontot kell elérni, hogy egyáltalán mehessek gyakorlatra meg szóbelire.
  • Sadist
    Összesben. 3 része volt, írásbeli, gyakorlat és szóbeli. Írásbeli az egy 100 pontos tesztlap, benne minden féle kérdés, kezdve a számgép alkatrészeitől kezdve kettes számrendszerben átváltás, formázási műveletek felismerése ésatöbbi. Gyakorlaton volt oprendszer használat (mappa létrehozás, másolás), szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció és adatbázis kezelés. Mindegyiknél le volt írva, hogy mit kell csinálni és az alapján kellett megoldani a feladatot. Szóbelinél pedig tételhúzás. Beszélned kell pl. az adatbázis kezelésről, mire használják, alapvető SQL parancsok, milyen funkciói vannak. De volt, hogy pl. beszélj a HTML-ről vagy az FTP-ről.
  • HRaVeN1
    "valamit tud szövegszerkesztésben vagy adatbázis kezelésben, annak már megvan a kettes."
    Ez az írásbeli r észére vonatkozik?
  • Sadist
    Áhh, aki kicsit is ért a géphez (be tudja kapcsolni, tud fájlokat másolni) és valamit tud szövegszerkesztésben vagy adatbázis kezelésben, annak már megvan a kettes. A szóbeli része se volt nehezebb, bár inkább amiatt paráztunk. Visszagondolva fölösleges volt.
  • OPM
    ti már föladtátok a bizi fénymásolatát?
    csak a suliknak kell vagy a központba is?
    és ogyanolyan nagy alakú borítékban, mint az A+B lapokat, vagy elég kicsiben is?

ha közben sikerült egy nyelvvizsgám, akkor a fénymásolata mellé írjak még vmi szöveget, hogy vegyék figyelembe, vagy fölösleges?

thx
  • HRaVeN1
    Amúgy milyen volt a szoftverüzemeltetői? Nehéz?
  • Pontius #8774
    ma szóbeliztem
    minden 4-es lett
    németből 5% kelett volna
    számtechből meg 3% kelett volna az 5-öshöz
    Tsá garrett
  • The Garrett
    na ma kaptam az ertesitot, ötös lett az emelt angolom :) jeszoké

[meg a vegen felveszik debrecenbe]
  • maozedong
    aláírásod
  • peet69
    ugyan...

lófaszt sem tanultam sazlé még jól is jártam a föci vizsga vicces volt mert a természet földrajz részét elmondam zsírra a gazdasági részét meg LOL makogta..:D
  • OPM
    +1 sor az önéletrajzban
  • Zrasf
    Van értelme 5500ft-ot fizetni egy ecdl vizsgáért ? nem megy vele az ember semmire...
  • Dzsini
    nekünk még 8000 volt az "ingyenes" ecdl... ez a regisztrációs díj, hogy beírják az adatbázisba a nevedet meg elkészítik a vizsgapapírt.
  • CaviaR
    Köszönöm!
    Igaz, azt mondták ingyenes... :P
  • lee86
    akkor viszont részvétem. a helyedben a föci-töri-magyar tanárom verdájába karcolnám a nevemet, vagy csak szimplán egy shotgunnal levadásznám őket...
  • OPM
    5500 HUF...

LINK
  • CaviaR
    Valaki ha ért hozzá, mondja el legyen szives, hogyan kaphatom meg az ECDL-t. 87% lett az infom és azért elvileg adnak egy ilyen bizit is, és ha már ingyen van naná h szeretném kézhez kapni.

Nem tudok róla semmit hogyan lehet hozzájutni. :(
  • peet69
    az írásbelim 1 pont hijján 5 ös volt...:(
  • lee86
    najam vagy belemagyarázták szegény diák fejébe, hogy
    "nembaj, Te ettől még mindig hüje maradsz!" :)
    hát betekintés után kb ezek miatt döntöttem ugy, hogy inkább nem foglalkozok a dologgal..
  • OPM
    nálunk csomóan fellebbeztek és mindegyiküknek lepontozták az amúgy is xar dogáigat :D
  • lee86
    szeméccség! gondolom az írásbeli huzta le Nálad is.. én a magyarrala voltam igy: getzi tanár levonta az összes pontot, amit a helyesírásért le lehetett vonni, plusz ha nem tetszett neki a kifejtő szöveg (mer nem értett vele egyet stb) akkor simán alulpontozott..
  • Bandee1987
    én szurkolok neked, nagy kalappal!

(amugy meg mentem Balcsira :P)
  • abonyitomz
    érettségire indulok , szurkoljatok! este 8ra érek haza
  • I.C.ram
    akkor biztos hazudunk.
  • peet69
    a matekot nem irtam újra évvgim 2 es magyar töri föci 3as angol 4es...amit nem értem mert az angolom tök jó let...
  • lee86
    és meg is tudhatjuk esetleg? :)
  • Rage47
    hát igen én sem birom az ilyet.az egyik padtársam pont ilyen pfuu
  • Sadist
  • peet69
    aham
  • lee86
    #8749: gudlák!
    #8750: grat! eredmények vannak már?
  • peet69
    túl éltem :D

0 tanulással ^^
  • abonyitomz
    holnap érettségim lesz :( __ hétfőröl tolták át nekem ... drukkoljatok _ thx
  • Braveheart
    Bírom az ilyeneket... csomóan mondják hogy szart sem tanultak, mégis jó jegyet szereztek, mintha zseni lenne az illető... na ez a lóf@sz!
  • lee86
    mekkora lazza sulid van. "diák diktál, tanár hallgat!". vov. :)
  • Bandee1987
    Én már rég tulvagyok az éreccségin, holnap megyek osztálytársakkal Balcsira 5 napra :)
  • cyrus #8745
    ja bár mondjuk ez már a középszintes 10% alatti zóna volt.... pffff....
  • cyrus #8744
    mer puskáztam, de ki nem...

el vagy tévedve :D