29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• OPM
    nálam 132 ill. 134, de az első helyemre 7en jelentkeztünk és 7et vesznek fel, szal valahogy nem parázom :D
  • The Garrett
    tudom azt megneztem, de idei érettségit/ponthatárokat nem hasonlitom inkább a tavalyiakhoz, kb ég és föld.
  • lee86
    hát sasold meg a statisztikákat, mekkora tuljelentkezés volt idén, hány ponttal lehetett bekerülni tavaly, és ezekből vond le a következtetéseket. :)
  • The Garrett
    115 az egyik helyre a masikra 123 az jeszoke vagy nem ? ://///:/:/:=/://
  • lee86
    jaja, a pontok nálam se rosszak egyáltalán, de lehet, hogy mégsem lesz elég. mert ahogy látom, mindenki azzal jön, hogy milyen klafa lett ez, meg az, szal vonalhuzásnál nemtom mennyivel lehet majd bekerülni teszemazt az ELTÉre. főleg hogy itt vannak ezek a pluszpontok is emelt szintből fakadóan, szal azér mégse olyan tré a helyzet...
  • OPM
    nekem már most is müxik
  • The Garrett
    mmmm majd megnezem hajnalban, akkor már csak alszik a nagytöbbség...csak birjam ki addig :D
  • lee86
    kellett nekik sms-eket küldözgetniük..
  • OPM
    :DDD én néztem még az sms előtt is délelőtt, nálam nem volt problem a pontokkal
  • The Garrett
    na targytalan... felvi.hu "kicsit" le van terhelve épp.
  • lee86
    émmá tul vagyok rajta. mos még annyira nem para, majd 26-án ugrik a majom a vizbe. :)
  • The Garrett
    SMS: beerkezett felveteli pontszamainak feltolteset megkezdtuk, ezeket megtekintheti és ellenorizheti a www.felvi.hu honlapon. OFI

megmerjem nezni/ne?
    [para]
  • katze
    Mármint, h végülis mi lesz...
  • katze
    Ejjejj. A durva, hogy nem érdekel. [tudja, h xarul döntött]
  • The Garrett
    jul26
  • katze
    tényleg, mikorra is kapjuk meg, hogy felvettek, v nem?
  • OPM
    én sem olvastam végig :) csak gondoltam talán vkit érdekel
  • The Garrett
    :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    azthiszem az elköv 6-8 napban idegösszeroppanást fogok kapni....

a vége az lesz, hogy kitalaljak, hogy a tavaly érettségizetteknek, amennyiben iden urjaerettsegiztek, az idei eredmény számít, és akkor végképp megszopom a faszt (ami a magyart illeti) :P

• katze
    elkezdtem olvasni, de nincs lelkivilágom, csak felk*rom magam rajta... vége van,az a lényeg, majd ha jön, h felvettek, vagy nem, átkozódok...
  • OPM
    http://www.origo.hu/itthon/20050715pechje.html
  • CaviaR
    Én pont így csináltam. :)
    Fogtam egy bazi pószteremet megfordítottam, és az volt a fehér háttér. Felvettem egy inget, h legyen igényes, egy kevés zselé ha gondolod, két lámpa + vaku. Kész a kép. Photoshopban kicsit kontraszt/világosítás, és kész.

Ha ki akarod nyomtatni, csak simán 1200dpi-ben nyomjad, aztán széles celluxal ragaszd le ügyelve h ne legyen buborék, és olyan mintha legdrágább nyomtatópapírra nyomtad volna lézernyomtatóval. Komolyan mondom jobb minőségű lesz mint gondolnád.
  • Sadist
    Mert most le kell másznom a fényképészhez, csináltatni normális igazolványképet, beszkennelni (ha mákom van, akkor eleve tud digit géppel is csinálni), méretezgetni, feltölteni.
    Vagy az is elég, ha itthoni digit géppel csinálok egy fényképet magamról, aztán photoshoppal lecserélem a hátteret?
  • CaviaR
    Direkt megvárod az utolsó pillanatot, hátha túlterheltség miatt nem tudod majd feltölteni? Töltsd fel most minek szarozol.
  • OPM
    végre megcsinálták felvi.hun normálisan a pontjaim! vagy legalábbis az első helyemen, de a többi úgysem érdekel...
  • Kánya
    csak 3hónapig maracc erkölcsös..
  • Sadist
    Erkölcsi bizonyítvány? o_O Aki ilyet kap, az hivatalosan is erkölcsös ember lesz? :D

Akik neten keresztül igényeltek diákigazolványt, azoknak a digitális fényképet és aláírást meddig kell föltölteniük? Mert már rohadt rég kaptam egy e-mailt, hogy xy felhasználó névvel jelszóval feltölthetem az igazolványképem és az aláírásom, de határidőt sehol nem írtak.
  • OPM
    htx
  • Kánya
    nekemis mostjöttmegaz erkölcsi és ma du. vittem be (zmne) nemvolt semmi gondvele.. fizikain monták h hét közepéig belehetvinni.. 15-e a határidő..
  • OPM
    nemzetvédelmi az egyik, nemtom hova adta még be
  • Dzsini
    és február óta most kérte csak ki? - hát, meg lehet próbálkozni vele személyesen de nem fogják a keblükre ölelni...
    rendőrtiszti?
  • OPM
    és ugyebár neki azt is kérik az oskolák...
  • OPM
    idézek haveromtól: "hallod ezt bebuktam de nagyon, mert holnap jön csak meg az erkölcsi bizonyítványom"
  • Dzsini
    "Ezeknek legkésőbb július 11-ig kell megérkezniük (azaz ez a dátum nem postára adási, hanem beérkezési határidő)!"

szerintem személyesen se illik később leadni. pár hete mindenki megkapta, aki nem küldte tovább ez idő alatt az meg is érdemli...
  • OPM
    igen, ez a postai beküldés határideje
    de engem a személyes leadás érdekel
  • Dzsini
    11-e volt.

"Miután július 11-én lejár a sorrendmódosítások, csatolt dokumentumok beküldésének határideje, már csak az egyes felsőoktatási intézmények küldenek adatokat az OFI-nál működő központi jelentkezési adatbázisba, és elindulhat az az előkészítő munka, amely lehetővé teszi, hogy július 26-án megszülethessenek a végleges ponthatárok."

felvi.hu
  • Braveheart
    Asszem az a határidő, engem is most hívtak az előbb hogy vigyem már be őket.
  • OPM
    FIGY MINDENKI! NAGYON FONTOS LENNE:

ugye ezeket a fénymásolatokat le lehet adni személyesen is, és annak júli 15 a határideje?? erősítsetek meg, mert ha nem így van, egyik haverom nagy xarban lesz... :(
  • Bandee1987
    jaja :)
  • abonyitomz
    na mostmár lehet szekálni a következő érittségiző diákokat
  • Zrasf
    Ez az intézménytől függ, nekem pl bmf már 2 napra rá kirakta az adatokat, bme meg még a feb. 15-én leadott dolgokat sem tudta feldolgozni... :]