29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
OPM #8863 igen? ezt így lehet tudni, hogy 22.00-kor? :o -
hát még két és fél óra aszt csá! lehull a lepel! :) -
Innentől 1 perc= 1 órával...
Iszonyat lassan telik az idő. -
Elérkezett hát, a várva várt nap.....
[fullpara] -
inkább legyetek bekapcsolva, majd csörögk mert nem tom meddig melózok stb. -
Off:
ok,6-tól megyek focizni max 9-ig(8 fél 9 lesz belőle),majd írd meg mikortól megyünk.Lehet Tomi is jön. -
en inkabb aktivan pihizek, gep elott csak ez jarna az eszemben :D
goto biciKilizni -
akkor is iszunk :) -
engem már annyira felidegesítettek,hogy már szarok bele,de azért a gép repülni fog az ablakon az tuti! -
.jó akkor most estig mehet a para :( -
este meg azt mondják,hogy majd holnap reggel:) -
este? én azt hittem már most kint vannak, este piálni akarok Bade-val :) -
mit mi lenne? ma este derülnek ki, hogy felvettek -e. -
na mi van? mondjátok már! -
jó lesz ez jövőre ;) -
OPM #8848 most végre felvették, aztmondja a nő tök unott hangon, hogy minimum 2-3 nap, az adatok átfutási ideje... :S -
OPM #8847 tegnap hívtam őket, aztmondták utána néznek, de azóta se történt semmi, most pedig folyamatosan foglaltat jelez a telefonjuk és elvileg ma lezárják a pontokat :(( ilyenkor mit lehet csinálni?? -
OPM #8846 :o -
abonyitomz #8845 AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.
NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.
már nem aktuális szöveg lehet módosítani -
OPM #8844 regisztréjsön -
egen, eddig vágtam, de hol?... -
OPM #8842 mindenkinek
felvi.hu -
Ööö.. izé... a pontokat akkor hol találhatjuk meg?... és ehhez regisztrálni kell? Vagy ez csak azoknak él, akik adtak e-milcímet?... [nemvágja] -
Ok mostmár helyreállt a BME. Többeknek volt egyébként h ezzel az "indokkal" nem adtak pontot. Várj te is 1-2 napot mert helyreállhat addig. Ha nem, hívd fel őket! -
nekem is 110 van bme villamosmernokire mennek -
ok, gondolom, csak olyan jo erzes most ezt latni :) -
ezek ki lesznek idővel javítva, vagy ha nem, akkor lehet, hogy kellemetlenebb körülmények között derül fény az igazságra. Nekem is el volt írva, de mára már javítottak. -
OPM #8836 szólj, ha sikerült megoldanod, mert nálam is a 2. helyemnél csak 14 pontot írnak ugyanezzel az indokkal, és ha nem indulna az első helyen megjelölt szakpárom, nem akarok emiatt szívni :S -
OPM #8835 :D nekem is elírták
a félévi matek 3masom helyett 5 van...
-
hmm...felvi.hu-n 134 pontom van mindenhol, pedig csak 132-nek kéne lennie...szerintetek reklamáljak? :) -
Hívd föl a kar információs telefonszámát és kérdezd meg, hogy mi lehet a bibi. Jobbat nem tudok javasolni. -
Srácok segítsetek plíz vmit nem értek.
Első helyre bejelöltem a BME-t, és választottnak bejelöltem a matekot és az informatikát, pont úgy mint a Közgázra, a Neumannra és a GDF-re. Utóbbi helyekre ki is írták a pontszámomat azzal minden rendben, de a BME azt írja h 0 pontom van. :(
Oda is van írva:
"Pontszámítás módja: Túl kevés elfogadható választott érettségi vizsga"
Itt a követelmény ugyanúgy matek és info lenne mint máshol, be is van írva a szerzett pontokhoz ezek pontszáma, de mégis ezt írja.
Mit csináljak?? -
OPM #8831 htx :D -
grat hozzá! -
OPM #8829 ELTE info-német -
tavaly megnyaltam volna mind a 20 ujjamat, ha 110 pontom lett volna :D -
127
[feszít] -
nekem 110 pontom van, ami nem túl sok, de reménykedem.. -
pfff... azt a mákost! hova mész akkor? -
:DDDD:D