29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Trade
    Balint bacsi azert ott paradezott az M1-ben.
    Meg van pofaja..........
  • I.C.ram
    és felvettek?
  • I.C.ram
    Ja de csak az orvosin van ilyen elmebeteg tarifa. Többi helyen 100-200k /félév.
  • [Walaki]D`Lair
    Hát nekem tavaly a BMF-re csak ilyen komolytalan beszélgetésféle volt...
  • Trade
  • grizzly21
    sztem a magyar oktatás amugy is elmarad a külföditől, ott nem nagy szám bejutni, de ha bejutsz tényleg sokat tanulsz megtanítanak a szakmádra. Amit a SZADESZ akar az leutánozni a külföldit, dehát én se járok énekkarba mert fahangom van, ők miért politizálnak???
    A kulcs egyébként a nyelvvizsga meg el kell menni előkészítőre előtte sztem, de nemtom mit akarok...ha a szívemre hallgatok: Manchester, England, England...
  • BADE
    1 évre nem fizetek ki 1,2millát csakhogy oda(SZIE állato.) járhassak,utána sem biztos,hogy átvesznek
  • I.C.ram
    Pótfelvételin mi a francból kell majd vizsgázni?
  • [Walaki]D`Lair
    Értelmes szakra igen...
  • CAD
    Kozgaz, mernok legalabb olyan nepszeru mint az altalad elozoleg lofasznak emlitett szakok...
  • BADE
    ha nekem sms értesítést küldenek erről a szarról,kivágom a telót az ablakon!
  • Trade
    sajnos a bme-rol lemaradtam.Megyek a bmf-re
  • BADE
    pótfelvételivel csak fizetősre vesznek fel?
  • Nh Shevits
    nabasszus! nc
  • cyrus #9129
    ugy gondoltam túlságosan nagyképű dolog lenne ezt állítani, de énis egyre jobban látom hogy szerintem ebben nem csak az én kezem van benne :(
  • [Walaki]D`Lair
    Én elmegyek pótfelvételin egy hasonló szakra, levizsgázok amiből tudok és átjelentkezek jövőre...
  • magus
    aztaku....

nah, ennyit errol, nem hiszem el h ilyen magasak a ponthatarok a legalapabb szakokra. mert oke h a nmezetkozi anyamkinyakra ekkora, mert az divatos (bar lofaszt sem er), de hogy a kozgazra, a mernokire, amivel kezdhetsz vmit akar, meg arra is droidnak kell lenni azert az mar tulzas. pff
  • Lord AnonymouS

• I.C.ram
    Nem tudom, mi lesz most :( Lehet be sem iratkozom geofizre. Inkább elmegyek, lerakok megegy nyelvvizsgát, esetleg felnyomom angol felsőfokra, és megpróbálom jövőre.
  • [Walaki]D`Lair
    utolsó mondattal abszolúte egyetértek...
  • BADE
    EKF - biológ.lab.operátor
    lehet el sem megyek,főleg úgy,hogy már ugyanitt egy másik szakpáron vagyok
  • cyrus #9122
    forditva...

mindenesetre érdekes belegondolni hogy nekem közgázra kellett volna KÉT EMELT SZINT, MINDKETTŐ 90% FÖLÉ, VALAMINT LEGALÁBB EGY NYELVVIZSGA ahhoz hogy bekerüljek....

magyarul elvárták a TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT.....

hát nemtudom....

énugy voltam vele hogy két emeltszintű ötössel meg egy nyelvvizsgával megyek neki, ha nem vesznek fel nem bennem van a hiba hanem a rendszerben :D
  • I.C.ram
    Nem lehet valahogy olyat csinálni, hogy átvesznek költségtérítősre, mert oda sima felvettek volna, csak elbasztam a sorrendet :/
  • [Walaki]D`Lair
    Milyen dolog ez, hogy pofáznak, hogy a vidékinek is van esélye jó helyre bekerülni, azt két nyelvvizsgával meg max pontal se lehet...utálat...
  • I.C.ram
    hova?
  • I.C.ram
    MB-t meglátom valahol, odamegyek, és jól pofánköpöm paraszt módjára.
  • BADE
    nálam 74...
  • [Walaki]D`Lair
    Hát én meg ha tavaly tudom hogy ide akarok jelentkezni, akkor mér elvégeztem volna az első évet...:(
  • [Walaki]D`Lair
    Ezzel így vagyok én is...
  • I.C.ram
    Szóval nekem már "csak" ELTE geofizika jutott :( KIBASZOTT MEGALÁZÓ, HOGY 73 a ponthatár oda.
  • I.C.ram
    Nekem kitűnő lett idén az érettségim, törin csak helyesírási hibám volt + van nyelvvizsga, és ennyire elég... Baromi szomorú vagyok :( Biztos jó a geofiz is, de engem a gazdaság érdekel, foglalkoztat a legjobban :(
  • BADE
    én meg,ha nem a kurva orvosikat választom,hanem pl. debrecenben jogot már felvettek volna,de most már szarok bele,elmegyek kukásnak...
  • [Walaki]D`Lair
    szdsz? liberális geciség meg egyebek? menjenek a picsába...

eddig...EDDIG nem volt bajom velük...
  • Sadist
    Csak azt nem értem, hogy miért kezd el mindenki zsidózni?
  • [Walaki]D`Lair
    bassza meg a büdös kurva isten...ha elmegyek idén emelt szintű törire, akkor felvesznek....:(((((((
  • katze
    No, növexik a blankoltpöcsűek rajongótábora.
  • Dichter
    jahogy az emeltszintes +7 pont oda tartozik. Akkor értem már.
  • bigfoot
    basszák meg!!!
    nem vettek fel sehovavhova 1 pont kellett volna
  • OPM
    2 nyelvvizsga + 1 emeltszint? vagy fordítva?
  • Dichter
    mitől van 21 többletpontod?