29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• grizzly21
    még jó!
  • grizzly21
    ezt meg se probálom megérteni:D
  • cyrus #9181
    hátigen, ne menjünk át polba, de a fidesz ezt tuti hogy jól ki is fogja használni a választásokon.... ekkora öngólt lőni....
  • [Walaki]D`Lair
    jaja én is láttam...
  • [Walaki]D`Lair
    Hát az mostmár kurva isten hogy a fideszre fogok szavazni, mindet utálom mint a szart, de bármi csak ez a liberális kormány ne!
  • Trade
    rohej de lattam egy szakot az elten ahol az koltsegteriteses szaknak magasabb
    a pontja mint az allaminak
  • magus
    hat, gratulalok annak akit felvettek, egyetlen eselyem h megcsinalom a masik kozepszintu nyelvvizsgamat, fel ev alatt kellene nemet kozepet, es matekbol emeltet tennek, es akkor esetleg lenne eselyem. de nyelvvizsga nelkul eselytelen
  • BlackShadow
    pontosan, de ha a felvételi tárgyak pontja magasabb a hozott pontnál akkor azokat a pontokat kétszerezik igy magasabb lesz a pontszámod
  • 2XP
    Az érettségi tárgyak 11. és 12. év végi jegyeit összeadod (nálad 2*5*4=40), ehhez jön az érettségi átlagának a kétszerese (nálad (5+5+4+5+4)/5*2=9 /természetesen kerekítve/), a két középfokú nyelvvizsga 2*7 pont, és még ehhez jön az 1, vagy 2 felvételi tantárgy pontja az érettségin elért százalék alapján.
  • Kánya
    jaja.. éscsak egyet max kettőt dupláznak meg nem az összeset..
  • I.C.ram
    Érdekel ez is, de gazdaságra vagyok kihegyezve, szal tuti lesz átjelentkezés. ha egyáltalán beiratkozom.
  • BlackShadow
    érettségi pontjaid nem jegy-elvűek hanem százalékosak, minden százalékhoz adott pontszám tartozik
  • The Garrett
    :((( elsoev utan atjelentkezes?

faszé írtad be? :)
  • grizzly21
    nanebasszkivelem
    2 nyelvvizsga az +2*7
    és ha duplázom az érettségit, ami 5+5+5+4+4 = 23*2= 46 *2 = 92
    92+14 =106
    hogy lehet ennél jobbat?? ha az a 2db 4es is 5 akkor se lesz sokkal több, gondolom emeltszint
  • BlackShadow
    az szép lehet, ennyire jol sikerült neked? :)
  • I.C.ram
    Nekem is ciki lesz majd ülnöm ELTE-n geofizikán a kb 5 másik szerencsétlennel...
  • BlackShadow
    ja de iyenkor általában a hozott pontszámot kétszerezik szal az évvégi jegyek nemszámítanak szal oyan 120 körül mozog nekem igy lett 123
  • The Garrett
    örülök enis.... pfff bazz ha iden se vettek volna fel nemtudom micsinalok magammal. Komolyan kezdett ciki lenni .D
  • I.C.ram
    Grat :)
  • I.C.ram
    Nem sok. Kb olyan 110.
  • grizzly21
    ha minden tantárgyból 4es vagyok 11.12 osztályban, és az érettségi közepeim mondjuk: 5,5,4,5,4 +2 nyelvvizsga akkor hány pontom van? ezt hogyan kell kiszámolni?
  • [Walaki]D`Lair
    Hááát igen...remek, átgondolt rendszer ez a mienk!
  • The Garrett
    miskolc sszoci :)

de felvi.hu utolag atbaszta a sorrendet, es hiaba kertem hogy valtoztassak meg, nemlehetett.(ugy tettek sorba hogy az adott intezmenyben megjelolt szakokat egymasutan tettek....es aztmondtak hogy csak igy lehet.) Amugy mehettem volna debrecenbe is angol infora.
  • Rage47
    jaj félrement;)#9156
  • Rage47
    thx!!
  • I.C.ram
    Garrett neked sikerült?
  • I.C.ram
    és ezt akkor is lehet, ha mondjuk a rangsorban hátrébb van a költségtérítős szak, mint amelyik államira felvettek?
  • BlackShadow
    nem, a + pontot csak 1x számolják bele
  • Nh Shevits
    ez erre ment: #9146
  • Nh Shevits
    de nem mindegy hogy hova... én most kurvaideg vagyok
  • Rage47
    lehet kicsit off lesz nemtom...:) ha németböl emelt szintüzök, akkor az +7pont. ha van még 1 középfoku nyelvvizsgám németböl az is még +7pont?
  • The Garrett
    potfelvi abbol all hogy feltoltik azokat a szakokat ahova még nincs elég ember. ilyen sok reménnyel kecsegtető szlovák-magyar szak pl... ill a Koltsegteriteses szakokat.
  • I.C.ram
    Ez érdekes. Majd csak holnap lehet bővebb infót olvasni erről a pótfelvételiről.
  • BADE
    na most jöttek az sms-ek,egymásután 5 is,repül a teló...
  • grizzly21
    mondjuk azért az sem semmi, hogy 120 a max pont elvben és valakit 117tel nem vesznek fel, de még csak nem is ponthatár hanem messze nem.
  • BlackShadow
    engem 3 ból 1 be vettek fel a másodikról 1 ponttal míg a harmadik helyemről 2 ponttal maradtam le :)
  • BADE
    szétnézek majd milyen lehetőségek vannak
  • [Walaki]D`Lair
    Persze...mindenkit felvettek...
  • BlackShadow
    BMF - KGK - Műszaki menedzser - Jövök!!

de csak 2 év mulva hehe ^^
  • [Walaki]D`Lair
    DE MIÉÉÉÉRT!!!! 1 KIBASZOTT PONT!!!!!!! VÁÁÁÁÁÁ!!!!!!