29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
neumann.csak engem mar a szamitogep nem erdekel.
A fo okosok meg hol vannak akiknek 140 koruli pontjuk van?
Egyebkent mostmar konnyu okosnak lenni.
A ketszintu erettsegi bevezetesekor elmondtak hogy csak bolcseszeknel van eloirva az emeltszintu.Hat jol eltalaltak azt is.Engem meg a tanarom beszelt le a ket emeltszinturol,mondvan azok a feladatok nagyon nehezek -
alaptantárgyakból tényleg nem(gondolok itt:magyar,töri,matek,nyelv) -
Az érettségi kiváltásáról már lecsúsztál, ahhoz még július elején kellett volna megcsinálnod, de a plusz pontok még ugyanúgy járnak érte. -
inkább mentem volna központi felvételit írni :( -
anynira nem voltak huzos az emeltszintu erettsegik idén. Szerintem try. -
én bevállattam volna,ha nem kémia a másik:(
Kémiából emelten kb. 4 számítási feladat van,ami marhára nem megy,ezért csak középre mentem -
atjelentkezeshez? passz errol raersz jövö felevkor erdeklodni :) utanna fogok enis jarni majd, bar kitudja lehet megszeretem a szociologiat :) -
aha.
én 10 évig tanultam németet, nem nagyon tetszett a végére már, aztán 1 évet tanultam angolt, és megcsináltam kiválóra a nyvizsgát. aztán h meglegyen megcsináltam a németet is, de angolon gondolkodom felsőn. csak asszem ahhoz aug ig be kell mutatni -
jah megvisszahozni az erettsegi elveszett tekintelyet.
Pedig csak most veszett el -
hat, igazabol nem tudom mire van nagyobb eselyem, egy angol felsore, vagy egy nemet kozepre, de inkabb tobbet erek most egy nemet kozeppel... csakhat nehez ugy tanulni h nem csak a nyelvet hanem a beszeloit is utalod. de 2 emelt erettsegit nem merek bevallalni:/ -
Nah mindegy, a pont megvan. 137 pont, ahogy most számoltam, nem 133, elnéztem... 
IRÁNY AZ ELTE 2006-ban!
Jah, még egy kérdés: ha az OKJ-t leteszem, akkor az még beleszámíthat? -
Mit kell hozzá csinálnom? Megírni egy 3. matek érettségit? :P -
melyik fősulit? -
[Walaki]D`Lair #9210 Mér attól a prohász Bálinttól kérded? Érettségije sincs... -
Mi?? Erről még nem hallottam, öcsém biztos nagyon örülni fog neki :/ -
én áltban tanultam 8 évig németül de oyan szinten megutáltatták velem h nemigen eséyes az h az legyen a második nyelvvizsgatárgy:) -
by-by Muegyetem.Azert sajnalom hogy en mar nem fogok oda jarni.
A nyelvvizsgaval maradtam le.De nekem mostmar meg kell kezdenem afosulit mert 1 evet mar halasztottam -
ugytudom igen. -
azt nezd meg amire jelentkeztel es capsoff plzhx. -
akkor még van időm:) -
Félévkor is átlehet jeletnkezni más szakokra, esetleg egyetemkre? -
Némettel szerencsém volt, elég jól tanították ált. suliban + elég sokáig nem volt nálunk kábel, műholdon meg csak német adók jöttek :) Úgyhogy 8. után meglett a közép, 10-ben meg a felső. Angolt csak most csináltam, de a némethez képest tényleg könnyebb nyelv. Nemzeti tankönyvkiadós nyelvtani összefogalaó is csak harmada a németéhez képest :) -
ITT NÉGYFÉLE JOGÁSZ VAN, EZEK MIT TAKARNAK? -
[Walaki]D`Lair #9200 4 -
hány évig lehet ua.-t az érettségit használni?3? -
emberközelibbé akarták tenni a felvételit.... hat asszem mindenki a szivébe zárta :D -

-
főleg h 2008 ban eltörlik ezt a rendszert .. -
itt nézd meg:
Felvi -
felvi.hu ott van egy nagy ponthatárok 2005 csík arra katt azt válogass -
Jah, minden kormányban csalódni kell... Nem is tudom kire fogok szavazni :( Amúgy, tudomásom szerint a kétszintű bevezetését a fidesz kezdte el, persze ez a végkifejleten nem sokat változtat. Nem igazán értem miért nem volt jó a régi rendszer, semmi kötelező előírás nincs erre az eu-ban... -
angolból lehet h elmegyek, 80%os közepem van (60 a határ) és azóta fejlődtem szal nem lenne gond, csak asszem aug -ig kell bemutatni h elfogadják....az meg késő
1felsőd van meg 1 közeped 11.es létedre?:O -
én még maradok sulimban 5. éven ha jólmegy szerzek OKJ-s végzettséget az +7 pont tanulok még mellette szak angolt igy megpróbálhatom azt felsőre tornázni szal lehet lesz még + pontom de egyelőre ez a műszaki menedzser nem rossz:) -
KONKRÉTAN? -
[Walaki]D`Lair #9189 Meglepetééééés:
-
jogira nagyon magas,informatikaira alacsony -
én meg,ha csinálok egy angol közepet,a németet feltornázom felsőfokra,akkor felvesznek ált. orvosira,ennek nem sok esélye van,főleg,hogy másfél éve tanultam utoljára nyelveket -
ELTE-RE MI A PONTHATÁR? JOGI ÉS INFORMATIKAI ÉRDEKELNE -
en azt hiszem felevkor atjelentkezek a Kandora -
Igen, ez kimaradt.
Nekem még van egy évem, úgy gondoltam a közgázra megyek (bce persze, ennek legalább van vmi értéke külföldön is, mert nem hiszem, h sokáig maradok ebben az országban), bár ezek a pontok kicsit idegesítőek: 139. Eddig van egy középfokú angolból meg egy felsőfokú németből, matekből is biztos emeltre megyek, így ha minden jól megy a plusz pontokkal nem lesz gond.
Aki esetleg mostanában menne nyelvvizsgára, szerintem mindenképpen fontolja meg az felső fokút (persze ha nem a 80%-ra hajt), mert egy kicsit több felkészüléssel nem olyan nehéz a középfokúhoz képest.