29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• gameplusz
    VÉGEZETÜL:

• gameplusz
    Én meg szeretnék egy szakmát ötödéven, mert ha bebukom - mert elméletikleg ebben az évben nagy szórások lesznek - akkor legyen valamit felmutatni...
  • gameplusz
    Tehát nem kell elutazom Pestre?
  • Trade
    faxolsz a sulinak hogy evet szeretnel halasztani.
    Nekem meg indoklast sem kertek
  • The Garrett
    vagy ahogy blackshadow kollega: anyukad felhivja az egyetemet es erdeklodik :D
  • BlackShadow
    felhivod a sulit és érdeklődsz :)
  • grizzly21
    mi?
    nekem valami farok azt mondta hogy aug-ig lehet!
  • gameplusz
    hogyan tudok évet halasztani???
  • gameplusz
  • gameplusz
  • gameplusz
    Jah, 3 év alatt egész jó kis szókincsem lett... :D
  • BlackShadow
    különangol 1 évig és szimpla game :)
  • I.C.ram
    Fenébe, akkor csak beképzeltem magamnak, hogy létezik valami velős darab is :)
  • Rage47
    végigmentél a szótáron?:)
  • gameplusz
    Jah, MÉG EGY KÉRDÉS: hogyan tudok évet halasztani??? Valaki mondja meg plz, mennem kéne...
  • gameplusz
    Én meg attól, hogy minden nap tanultam 3 új szót a szótárból... :D
  • The Garrett
    csak azok vannak :D
  • The Garrett
    :O enis vallom hogy jatekokbol tanultam meg angolul :DD:
  • I.C.ram
    A nagy filmet hol szedhetem le? Eddig csak a mini képregényeket láttam :)
  • I.C.ram
    Persze ezt mondom :) Engem a játékok tanítottak meg angolul :) Olyan durva szókincset szedtem össze angolból is, hogy még a tanár is ámúlt az idióta szavaimtól :) Egyszerre tudtam az ango lés amcsi megfelelőjét is egy szónak :)
  • Trade
    ugyanigy vettek fel tavaly engem is
  • gameplusz
    Jah, tényleg, álmos vagyok már egy kicsit... :D
  • gameplusz
    Jah, MÉG EGY KÉRDÉS: hogyan tudok évet halasztani???
  • The Garrett
    jajaja vizsgan is elovettem a wlof giev epix szokincset :D:DD

(amugy elhiszed hogy sokat szamit hogy nap mint nap kulfoldiekkel beszelgetek/üzletelek/stb jatekon belul? )< mar a nyelverzeknek.
  • I.C.ram
    3-asra kell min a +7-hez.
  • gameplusz
    Nekem minden ötös lett, kivéve a matekot, ez húzta le nagyon....
  • The Garrett
    naja :/ erre nem gondoltam hirtelen :D
  • I.C.ram
    WoW megedzi az embert :)
  • gameplusz
    Aki készül éretttségire, vagy most választ: inkább menj emeltszintűre, mint középszintűre, mert ha 2-esre írod meg, akkor is van 7 pontod, de a középszintem 5-ös, akkor buktál 2 pontot...
  • grizzly21
    én nmem irok jövöre attol senki ne féljen:D
  • The Garrett
    enis emelt angolon voltam, eleg hulye temat is huztam, de 5ös lett ugy hogy 2 eve nem foglalkoztam angollal.
  • I.C.ram
    Ez egy ördögi kör... Mert ha többen írtak volna emeltet, akkor még magasabbak lennének a ponthatárok...
  • BlackShadow
    ah nekem irodalom 2 -es lett szóbelin újat kellett húznom.. nem mondom h gyűlölöm de nem szeretem azt a tantárgyat és qrva jol esik h nem lesz több közöm hozzá már :D
  • The Garrett
    dontsd el mi a fontosabb OO
  • The Garrett
    Tenyleg ennyi volt a baj amugy. Ha nem ugy allitjak be az "emelt" szintu erettsegit, mint valami elerhetetlen valami, akkor nem lesz ez a panikhangulat, es tobben irjak az emeltet. igy meg sokan amiatt maradnak le az egyetemrol, mert +1-2-3 pont kellett volna, amit emelt szinten lazan elernek.

Az eredmeny (szerintem) az lett hogy rengeteg kozep 4-5 erettsegi lett, és muszaly volt addig emelni a ponthatart, hogy ne legyen eleg a kozep 5 + nyelvvizsga.

[spanyolviasz]
  • 2XP
    Engem meg az irodalomtanár akar mindenképpen emeltre küldeni, pedig közöltem vele, h nem igazán a kedvenc tantárgyam, és nem is akarok vele tovább foglalakozni érettségi után.
  • gameplusz
    VÁLASZOLJATOK PLZ, mert játékot kéne fordítanom!
  • BlackShadow
    engem nem vettek fel a neumannba de nem is akartam oda menni csak azért jelöltem meg mert kellett egy 3. suli ha már 3 lapot vettem ^^
  • I.C.ram
    Ja engem is lebeszélt a töri tanárom, aztán én írtam a legjobb az egész osztályban... :P
  • BlackShadow
    oszt társaim szerint az angol emelt szóbeli durva volt.. oyan tételek vannak amiről magyarul is alig beszélgetsz el :)