29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
VÉGEZETÜL:

-
Én meg szeretnék egy szakmát ötödéven, mert ha bebukom - mert elméletikleg ebben az évben nagy szórások lesznek - akkor legyen valamit felmutatni... 
-
Tehát nem kell elutazom Pestre? -
faxolsz a sulinak hogy evet szeretnel halasztani.
Nekem meg indoklast sem kertek -
vagy ahogy blackshadow kollega: anyukad felhivja az egyetemet es erdeklodik :D -
felhivod a sulit és érdeklődsz :) -
mi?
nekem valami farok azt mondta hogy aug-ig lehet! -
hogyan tudok évet halasztani??? -
Jah, 3 év alatt egész jó kis szókincsem lett... :D -
különangol 1 évig és szimpla game :) -
Fenébe, akkor csak beképzeltem magamnak, hogy létezik valami velős darab is :) -
végigmentél a szótáron?:) -
Jah, MÉG EGY KÉRDÉS: hogyan tudok évet halasztani??? Valaki mondja meg plz, mennem kéne... -
Én meg attól, hogy minden nap tanultam 3 új szót a szótárból... :D -
csak azok vannak :D -
:O enis vallom hogy jatekokbol tanultam meg angolul :DD: -
A nagy filmet hol szedhetem le? Eddig csak a mini képregényeket láttam :) -
Persze ezt mondom :) Engem a játékok tanítottak meg angolul :) Olyan durva szókincset szedtem össze angolból is, hogy még a tanár is ámúlt az idióta szavaimtól :) Egyszerre tudtam az ango lés amcsi megfelelőjét is egy szónak :) -
ugyanigy vettek fel tavaly engem is -
Jah, tényleg, álmos vagyok már egy kicsit... :D -
Jah, MÉG EGY KÉRDÉS: hogyan tudok évet halasztani??? -
jajaja vizsgan is elovettem a wlof giev epix szokincset :D:DD
(amugy elhiszed hogy sokat szamit hogy nap mint nap kulfoldiekkel beszelgetek/üzletelek/stb jatekon belul? )< mar a nyelverzeknek. -
3-asra kell min a +7-hez. -
Nekem minden ötös lett, kivéve a matekot, ez húzta le nagyon.... -
naja :/ erre nem gondoltam hirtelen :D -
WoW megedzi az embert :) -
Aki készül éretttségire, vagy most választ: inkább menj emeltszintűre, mint középszintűre, mert ha 2-esre írod meg, akkor is van 7 pontod, de a középszintem 5-ös, akkor buktál 2 pontot... -
én nmem irok jövöre attol senki ne féljen:D -
enis emelt angolon voltam, eleg hulye temat is huztam, de 5ös lett ugy hogy 2 eve nem foglalkoztam angollal. -
Ez egy ördögi kör... Mert ha többen írtak volna emeltet, akkor még magasabbak lennének a ponthatárok... -
ah nekem irodalom 2 -es lett szóbelin újat kellett húznom.. nem mondom h gyűlölöm de nem szeretem azt a tantárgyat és qrva jol esik h nem lesz több közöm hozzá már :D -
dontsd el mi a fontosabb OO -
Tenyleg ennyi volt a baj amugy. Ha nem ugy allitjak be az "emelt" szintu erettsegit, mint valami elerhetetlen valami, akkor nem lesz ez a panikhangulat, es tobben irjak az emeltet. igy meg sokan amiatt maradnak le az egyetemrol, mert +1-2-3 pont kellett volna, amit emelt szinten lazan elernek.
Az eredmeny (szerintem) az lett hogy rengeteg kozep 4-5 erettsegi lett, és muszaly volt addig emelni a ponthatart, hogy ne legyen eleg a kozep 5 + nyelvvizsga.
[spanyolviasz] -
Engem meg az irodalomtanár akar mindenképpen emeltre küldeni, pedig közöltem vele, h nem igazán a kedvenc tantárgyam, és nem is akarok vele tovább foglalakozni érettségi után. -
VÁLASZOLJATOK PLZ, mert játékot kéne fordítanom! -
engem nem vettek fel a neumannba de nem is akartam oda menni csak azért jelöltem meg mert kellett egy 3. suli ha már 3 lapot vettem ^^ -
Ja engem is lebeszélt a töri tanárom, aztán én írtam a legjobb az egész osztályban... :P -
oszt társaim szerint az angol emelt szóbeli durva volt.. oyan tételek vannak amiről magyarul is alig beszélgetsz el :)