29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
hova? -
akkor még mindig lehetett volna pótfelvételiket hírdetni, valahogyan tuti meglehetett volna oldani. -
Egyébként tavaly is volt ilyen h csak pluszpontokkal tudott bejutni az ember. Ezért mondtam h az ilyenre fel kell készülni. Ha tudod h oda akarsz menni, és azt is tudod mi az elvárás akkor mindent meg kell tenni...
Amugy tényleg sajnálom mert aki 140 pont felett teljesitett az megérdemli h bárhová bekerüljön. De valahogy szűrni kell az embereket... de anyázásnak nincs értelme sztem -
Mennyi volt a ponthatár? -
pontosan -
Inkább megírtam volna a hülye központi felvételit, és akkor tudom, hogy mégis mi a követelmény. -
tenyleg ez lett volna a legjobb, de gondolom az egyetemek is feltek, hogy nehez lesz a emelt, es nem lesz eleg jelentkezo ha kotelezove teszik az emeltszintu vizsgat... -
Nem erről van szó, nem érted? Hanem arról, hogy átbasztak egy rakás embert ezzel a zegésszel. Akkor tették volna kötelezővé az emeltet, és akkor tudja az ember, hogy mit kell nyújtania. -
nem ezt mondja!!
nem igaz hogy nem tudod felfogni!! -
Legalább jó szakra.
Geofizzel úgy voltam, mikor bejelöltem, hogy érdekel, de mára minden kedvem elment tőle, meg nme is nagyon látom a jövőjét enne ka szaknak magyarorszgáon. -
gondolom ugy allapitottak meg oda is a ponthatart, hogy legyen akit felvesznek. Nagyon sokan azert jelentkeztek bkf re mert 2 nyelvvizsgaval felvesznek ( az igeretek szerint), de igy tul sok lett volna az ember ezért emelték.
-
Mennyi volt a ponthatár? -
Igen ezekszerint vannak akik nálad többet nyujtottak, azok bekerültek... Most akkor az ő kurva annyukat mert h jobban csinálták nálad ? -
cyrus #9290 egyetemre nem.
BKFre igen. -
sehova? -
[Walaki]D`Lair #9288 nemzetközi kommunikációra? ZSENIK? ugyanmár...orvosira, meg építészmérnökire igen...de ilyen ótvar szakokra...áááh... -
Az attól függ, hogy hova, mert valahova zsenik kellenek. Én nem vagyok az, nem is leszek soha, de ha több pontom lenne, akkor se mennék ilyen szakra, mert kibuknék... -
Szerintem az. Amgy tavaly csak 99 pont volt a határ, ahhoz képest ez a 135 nagyon-nagyon sok... -
cyrus #9285 2 emetlszintet és egy nyelvvizsgát tettem, nem kerültem be.
akkor most ? -
[Walaki]D`Lair #9284 Ne a rendszert hibáztassaaaaaam???? Akkor mégis mit?
Maximum pontszámmal és kettő (2) nyelvvizsgával nem vesznek fel?? Akkor ki a hülye én vagy a rendszer??? -
"Ne a rendszert hibáztasd mert nem vettek fel hanem magadat.."<-értelmes -
kozgazon pedzegettek mar jo nehany hete hogy 140 pont lesz -
Bár igazából olyan 125 pontos határra gondoltam, ez engem is egy kicsit meglepett... -
irtam neheny honapja hogy nyelvvizsga kellene juli 11-ig.
mondtatok tanacsot de akkor mar annyira keves volt az ido meg a tokom tele
volt mar akkor a tanulassal.De mondjuk addig ki sem javitottak volna
-
Akkor én megérdemeltem... :) -
Igazából nem értem a rinya tárgyát, akik megérdemelték azok bekerültek. Ha te is 2 emeltszintüt és 1 nyelvvizsgát tettél volna, akkor te is bekerültél volna.
Azért lehetett tudni mik az elvárások.... lehetet számítani ilyen ponthatárokra... én pl. direkt így készültem fel.
Ne a rendszert hibáztasd mert nem vettek fel hanem magadat...
És lehet szidni a másik k anyját nyugodtan, de ezért nem hiszem h plussz pontot kapnál...
Amugy egyetértek. Magyar Bálintnak rég le kellett volna mondani. De a kétszintű érettségi sztem nem rossz dolog. A tavaly érettségizőket máshogy kellett volna elbírálni, de... két rendszer átmenete között mindig is lesznek ilyenek akik előnybe kerülnek. Ezzel számolni kell... -
jövő héten utazom egy jó kis bulis külföldi útra, de így... reméltem hogy boldogan fogok menni :( -
én már másodjára próbálkozok mindhiába -
Mert? Mi a probléma? -
baromira el vagyok keseredve :( nem tom mi lesz. -
lépek aludni,remélem nem vele álmodok:) -
Mit vállaljak be? Én homofób vagyok, kérem szépen... -
[Walaki]D`Lair #9271 Miért nem vállalod be?
-
de hogy kell.Szerintem meg masnak is el tudtam volna intezni a halsztasat
-
Mást akartam oda rajzoln, de az biztos ment volna a híradóba...
-
-
hát egyvalamire megtanítanak ezek: 3 dolog kell az életben hogy érvénysülj:
1.legyél éber
2.legyél stréber
3.legyél héber
-
olyan az orra mint egy segg. -
cyrus #9265 lál, ha ez nem megy híradóba akkor semmi ::D:D:ASD:AS:d:ASD -
valahogy úgy is el lehet intézni.. mire jó egy anyuka a háznál ^^ hátradölve kortyolod a sört és ő csak dolgozik.. :D