29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• The Garrett
    hova?
  • I.C.ram
    akkor még mindig lehetett volna pótfelvételiket hírdetni, valahogyan tuti meglehetett volna oldani.
  • Zrasf
    Egyébként tavaly is volt ilyen h csak pluszpontokkal tudott bejutni az ember. Ezért mondtam h az ilyenre fel kell készülni. Ha tudod h oda akarsz menni, és azt is tudod mi az elvárás akkor mindent meg kell tenni...

Amugy tényleg sajnálom mert aki 140 pont felett teljesitett az megérdemli h bárhová bekerüljön. De valahogy szűrni kell az embereket... de anyázásnak nincs értelme sztem
  • gameplusz
    Mennyi volt a ponthatár?
  • grizzly21
    pontosan
  • I.C.ram
    Inkább megírtam volna a hülye központi felvételit, és akkor tudom, hogy mégis mi a követelmény.
  • The Garrett
    tenyleg ez lett volna a legjobb, de gondolom az egyetemek is feltek, hogy nehez lesz a emelt, es nem lesz eleg jelentkezo ha kotelezove teszik az emeltszintu vizsgat...
  • I.C.ram
    Nem erről van szó, nem érted? Hanem arról, hogy átbasztak egy rakás embert ezzel a zegésszel. Akkor tették volna kötelezővé az emeltet, és akkor tudja az ember, hogy mit kell nyújtania.
  • bigfoot
    nem ezt mondja!!
    nem igaz hogy nem tudod felfogni!!
  • I.C.ram
    Legalább jó szakra.

Geofizzel úgy voltam, mikor bejelöltem, hogy érdekel, de mára minden kedvem elment tőle, meg nme is nagyon látom a jövőjét enne ka szaknak magyarorszgáon.
  • The Garrett
    gondolom ugy allapitottak meg oda is a ponthatart, hogy legyen akit felvesznek. Nagyon sokan azert jelentkeztek bkf re mert 2 nyelvvizsgaval felvesznek ( az igeretek szerint), de igy tul sok lett volna az ember ezért emelték.

• gameplusz
    Mennyi volt a ponthatár?
  • Zrasf
    Igen ezekszerint vannak akik nálad többet nyujtottak, azok bekerültek... Most akkor az ő kurva annyukat mert h jobban csinálták nálad ?
  • cyrus #9290
    egyetemre nem.

BKFre igen.
  • I.C.ram
    sehova?
  • [Walaki]D`Lair
    nemzetközi kommunikációra? ZSENIK? ugyanmár...orvosira, meg építészmérnökire igen...de ilyen ótvar szakokra...áááh...
  • gameplusz
    Az attól függ, hogy hova, mert valahova zsenik kellenek. Én nem vagyok az, nem is leszek soha, de ha több pontom lenne, akkor se mennék ilyen szakra, mert kibuknék...
  • gameplusz
    Szerintem az. Amgy tavaly csak 99 pont volt a határ, ahhoz képest ez a 135 nagyon-nagyon sok...
  • cyrus #9285
    2 emetlszintet és egy nyelvvizsgát tettem, nem kerültem be.

akkor most ?
  • [Walaki]D`Lair
    Ne a rendszert hibáztassaaaaaam???? Akkor mégis mit?

Maximum pontszámmal és kettő (2) nyelvvizsgával nem vesznek fel?? Akkor ki a hülye én vagy a rendszer???
  • grizzly21
    "Ne a rendszert hibáztasd mert nem vettek fel hanem magadat.."<-értelmes
  • Trade
    kozgazon pedzegettek mar jo nehany hete hogy 140 pont lesz
  • gameplusz
    Bár igazából olyan 125 pontos határra gondoltam, ez engem is egy kicsit meglepett...
  • Trade
    irtam neheny honapja hogy nyelvvizsga kellene juli 11-ig.
    mondtatok tanacsot de akkor mar annyira keves volt az ido meg a tokom tele
    volt mar akkor a tanulassal.De mondjuk addig ki sem javitottak volna
  • gameplusz
    Akkor én megérdemeltem... :)
  • Zrasf
    Igazából nem értem a rinya tárgyát, akik megérdemelték azok bekerültek. Ha te is 2 emeltszintüt és 1 nyelvvizsgát tettél volna, akkor te is bekerültél volna.
    Azért lehetett tudni mik az elvárások.... lehetet számítani ilyen ponthatárokra... én pl. direkt így készültem fel.

Ne a rendszert hibáztasd mert nem vettek fel hanem magadat...
    És lehet szidni a másik k anyját nyugodtan, de ezért nem hiszem h plussz pontot kapnál...

Amugy egyetértek. Magyar Bálintnak rég le kellett volna mondani. De a kétszintű érettségi sztem nem rossz dolog. A tavaly érettségizőket máshogy kellett volna elbírálni, de... két rendszer átmenete között mindig is lesznek ilyenek akik előnybe kerülnek. Ezzel számolni kell...
  • I.C.ram
    jövő héten utazom egy jó kis bulis külföldi útra, de így... reméltem hogy boldogan fogok menni :(
  • BADE
    én már másodjára próbálkozok mindhiába
  • gameplusz
    Mert? Mi a probléma?
  • I.C.ram
    baromira el vagyok keseredve :( nem tom mi lesz.
  • BADE
    lépek aludni,remélem nem vele álmodok:)
  • gameplusz
    Mit vállaljak be? Én homofób vagyok, kérem szépen...
  • [Walaki]D`Lair
    Miért nem vállalod be?

• Trade
    de hogy kell.Szerintem meg masnak is el tudtam volna intezni a halsztasat
  • gameplusz
    Mást akartam oda rajzoln, de az biztos ment volna a híradóba...
  • gameplusz
  • grizzly21
    hát egyvalamire megtanítanak ezek: 3 dolog kell az életben hogy érvénysülj:
    1.legyél éber
    2.legyél stréber
    3.legyél héber
  • I.C.ram
    olyan az orra mint egy segg.
  • cyrus #9265
    lál, ha ez nem megy híradóba akkor semmi ::D:D:ASD:AS:d:ASD
  • BlackShadow
    valahogy úgy is el lehet intézni.. mire jó egy anyuka a háznál ^^ hátradölve kortyolod a sört és ő csak dolgozik.. :D