29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• BlackShadow
    jelentkezned kell asszem a régi sulidnál h érettségiznél újra azt egy emeltet teszel v nem így müxik? nemvágom ^^
  • I.C.ram
    Ilyen szintemelő cucc lesz jövőre is?
  • I.C.ram
    Pótfelvételit csak az tehet, akit nem vettek fel sehova, magyarul én még arról is lecsúsztam :(
  • I.C.ram
    Na ez a durva... Ezt tartom én bazinagy geciségnek.
  • cyrus #9340
    most egy darabig biztos nem :D
  • Zrasf
    Nemtudjátok h a felvi fóruma mikor lesz újra üzemképes?
  • cyrus #9338
    voáv, well htx :D

valahol meg kell keresnem gólyatáboros papírt, mert elkeveredett :(
  • franco
    vannak jó nők dögivel ? :DDDD
  • joebacsi
    akinek esze volt tett egy szintemelot, amin ha elért 33%-ot és tavaly 5ös volt gyakorlatilag volt egy 100%os emeltje + általában +1 nyelvvizsgát még letettek az 1 év alatt a tavaly érettségizők
  • Kolbasz
    Köszöntelek Főiskolánkon! Odabaszós gólyatábort csinálunk nektek!
  • Dichter
    Én is így vagyok vele. 2 éve érettségiztem, de már bánom, hogy nem tettem le újból...
  • The Garrett
    amugy ki kell abranditsak mindenkit aki azthiszi hogy a korabban erettsegizettek töltik be a "slagerszakokat"(ahogy ezt a cikkben vastagon kiemelik). Aki tavaly/tavalyelott erettsegiztett, annak is csak középfokú érettségije van, igy nincs eleg többletpontja...

(ha mergnezitek sokan panaszkodnak hogy 100% közepszintu+nyelvvizsgaval sem jutottak be v.hova.)
  • AnuluWork #9332
    Példátlanul magasak lettek a felvételi ponthatárok. Grat. az Oktatási Minisztériumnak, és különösen Magyar Bálintnak.
  • Punkerwork
    valszeg jóval kevesebben jelentkeztek oda.
  • Bandee1987
    Azért érdekes, hogy pl. villamosmérnökire a bmf-en alacsonyabb volt a ponthatár, mint a műszaki menedzserrre...
  • Bandee1987
    én id oda akartam, csakhát nyelvvizsga nélkül nem megy , ugyhogy azt leteszem :(
  • francois
    bocs nyelvvizsga
  • francois
    Rohadt ** * ******** * * annyukat 100%os törivel volt 120 pontom és egy szóval nem mondták h a felvételihez érettségi meg emelt szint kell????

Megyek és a haverokkal blokád alá vesszük az oktatási minisztériumot

• Bandee1987
    247 új üzenet? ehh :)
  • artschi
    BCE-ÁFK-ra jelentkeztem levelező szakra, 100 pontom volt pontduplázással, 101 a ponthatár... kösz...
  • Zrasf
    Igen, te is olvass vissza... azt első kommentembe írtam a MB-s történetet, utána általában beszéltem, de ne foglalkozz vele, köss belém :x peace
  • [Walaki]D`Lair
    Magyar bálintot szidtam olvass már vissza...
  • berbrig87
    Ilyenkor már könnyű okosnak lenni mindenkinek...
  • lee86
    áhh.. felvettek elte nemzetközi tan-ra, viszont ha nem lettem volna oktv helyezés, akkor én is most szopnám, mint a TÖBBSÉG IDÉN érettségizett tanuló.
    mert abban biztos vagyok, hogy a sok 100%-os tavalyi, -előtti felvételizők nagyobb arányban kerültek be. Ne etessen már minket ez a szarcsomag MB!!

szal srácok részvétem.
  • grizzly21
    jo lehet én elvből nem néztem bele:D
  • Zrasf
    Akkor hazudok :DD Amugy sulinet.hu-n, és felvi.hu-n is volt róla szó. A Fórumokban is. Én is ezek alapján döntöttem ahogy döntöttem. Ajánlom a nyitott szemmel való járkálást, és az érdeklődést.
  • grizzly21
    om füzetbe ilyen nem volt
  • Zrasf
    Volt egy kis OM füzetecske. Abba le volt írva h aki tovább akar tanulni az adott tantárgyból mindenképpen ajánlott az emeltszintű érettségi.... a közép az a biztos érettségihez vezet. Persze nem így volt megfogalmazva.... de a lényeg h ezt lehetett tudni, nem a kisujjamból szoptam ki.
    Még a kedves ofőm is minden órán ezt szajkozta... Hogy aki teheti menjen emeltre mert később meg fogja bánni...
  • Zrasf
    Ott is elég nagy a szűrés. Az érettségi az semmi a bentmaradáshoz képest. 1 vizsgára annyit kell tanulni mint az 5 tantárgyből összesen. és nem 1 vizsga lesz...

Amugy megnövelték a kereklétszámot "a köcsög érettségi rendszer" miatt... ez persze nem mindenhol sikerült. Viszont ez azzal jár h több szivatás lesz az egyetemen.
  • gameplusz
    JAH, HÜLYE VAGYOK...és még én kaptam 137 pontot...
  • I.C.ram
    Inkább erre költsenek, mint szar új rendszerek kidolgozására.
  • I.C.ram
    Ja utólag ezt könnyű már mondani, hogy könyítették meg, hogy felannyian buktak ki. Utólag mindenki okos.
  • gameplusz
    És neked mennyid lett, hogy nem vettek fel? Adok kölcsön 2 pontot.... :)
  • The Garrett
    mert a rakas ember utan is 1 felevig nagyonsok tamogatas kell az ellamtol...

aztan felevkor hoppon marad csomo ember, mert a letszambol faragni kell, lekesik a felveteli jelentkezest ( mert vizsgaidoszaknak kesobb van vege) és masfel evig nemtudnak micsinalni.
  • grizzly21
    nem igy kéne szűrni az embereket hanem az egyetemen
  • The Garrett
    nekem semmi bajom, FELVETTEK :) 110 korul amugy
  • gameplusz
    Jah, tényleg eccerű volt...
  • I.C.ram
    De miért nem lehet azt csinálni, hogy felvesznek egy rakás embert, aztán úgyis kipotyognak útközben a nem annyira jók. Most így felvettek egy rakás olyan embert, akinek sok pontja van, de csak azért jelölte be, mert divatszak, de kb analfabéta hozzá :(
  • gameplusz
    Ahova szerettél volna menni?
  • Zrasf
    Ezt mindig is lehetett tudni h aki be akar kerülni annak emeltet kell tennie, nincs itt átbaszás. A közpszint annak van aki "csak" le akar érettségizni.... ezt könyítették meg.... pl. fele annyian buktak meg mint tavaly