29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
jelentkezned kell asszem a régi sulidnál h érettségiznél újra azt egy emeltet teszel v nem így müxik? nemvágom ^^ -
Ilyen szintemelő cucc lesz jövőre is? -
Pótfelvételit csak az tehet, akit nem vettek fel sehova, magyarul én még arról is lecsúsztam :( -
Na ez a durva... Ezt tartom én bazinagy geciségnek. -
cyrus #9340 most egy darabig biztos nem :D -
Nemtudjátok h a felvi fóruma mikor lesz újra üzemképes? -
cyrus #9338 voáv, well htx :D
valahol meg kell keresnem gólyatáboros papírt, mert elkeveredett :( -
vannak jó nők dögivel ? :DDDD -
akinek esze volt tett egy szintemelot, amin ha elért 33%-ot és tavaly 5ös volt gyakorlatilag volt egy 100%os emeltje + általában +1 nyelvvizsgát még letettek az 1 év alatt a tavaly érettségizők -
Kolbasz #9335 Köszöntelek Főiskolánkon! Odabaszós gólyatábort csinálunk nektek!
-
Én is így vagyok vele. 2 éve érettségiztem, de már bánom, hogy nem tettem le újból... -
amugy ki kell abranditsak mindenkit aki azthiszi hogy a korabban erettsegizettek töltik be a "slagerszakokat"(ahogy ezt a cikkben vastagon kiemelik). Aki tavaly/tavalyelott erettsegiztett, annak is csak középfokú érettségije van, igy nincs eleg többletpontja...
(ha mergnezitek sokan panaszkodnak hogy 100% közepszintu+nyelvvizsgaval sem jutottak be v.hova.) -
Példátlanul magasak lettek a felvételi ponthatárok. Grat. az Oktatási Minisztériumnak, és különösen Magyar Bálintnak. -
valszeg jóval kevesebben jelentkeztek oda. -
Azért érdekes, hogy pl. villamosmérnökire a bmf-en alacsonyabb volt a ponthatár, mint a műszaki menedzserrre... -
én id oda akartam, csakhát nyelvvizsga nélkül nem megy , ugyhogy azt leteszem :( -
bocs nyelvvizsga
-
Rohadt ** * ******** * * annyukat 100%os törivel volt 120 pontom és egy szóval nem mondták h a felvételihez érettségi meg emelt szint kell????
Megyek és a haverokkal blokád alá vesszük az oktatási minisztériumot
-
247 új üzenet? ehh :) -
BCE-ÁFK-ra jelentkeztem levelező szakra, 100 pontom volt pontduplázással, 101 a ponthatár... kösz... -
Igen, te is olvass vissza... azt első kommentembe írtam a MB-s történetet, utána általában beszéltem, de ne foglalkozz vele, köss belém :x peace -
[Walaki]D`Lair #9322 Magyar bálintot szidtam olvass már vissza... -
berbrig87 #9321 Ilyenkor már könnyű okosnak lenni mindenkinek... -
áhh.. felvettek elte nemzetközi tan-ra, viszont ha nem lettem volna oktv helyezés, akkor én is most szopnám, mint a TÖBBSÉG IDÉN érettségizett tanuló.
mert abban biztos vagyok, hogy a sok 100%-os tavalyi, -előtti felvételizők nagyobb arányban kerültek be. Ne etessen már minket ez a szarcsomag MB!!
szal srácok részvétem.
-
jo lehet én elvből nem néztem bele:D -
Akkor hazudok :DD Amugy sulinet.hu-n, és felvi.hu-n is volt róla szó. A Fórumokban is. Én is ezek alapján döntöttem ahogy döntöttem. Ajánlom a nyitott szemmel való járkálást, és az érdeklődést. -
om füzetbe ilyen nem volt -
Volt egy kis OM füzetecske. Abba le volt írva h aki tovább akar tanulni az adott tantárgyból mindenképpen ajánlott az emeltszintű érettségi.... a közép az a biztos érettségihez vezet. Persze nem így volt megfogalmazva.... de a lényeg h ezt lehetett tudni, nem a kisujjamból szoptam ki.
Még a kedves ofőm is minden órán ezt szajkozta... Hogy aki teheti menjen emeltre mert később meg fogja bánni... -
Ott is elég nagy a szűrés. Az érettségi az semmi a bentmaradáshoz képest. 1 vizsgára annyit kell tanulni mint az 5 tantárgyből összesen. és nem 1 vizsga lesz...
Amugy megnövelték a kereklétszámot "a köcsög érettségi rendszer" miatt... ez persze nem mindenhol sikerült. Viszont ez azzal jár h több szivatás lesz az egyetemen. -
JAH, HÜLYE VAGYOK...és még én kaptam 137 pontot... -
Inkább erre költsenek, mint szar új rendszerek kidolgozására. -
Ja utólag ezt könnyű már mondani, hogy könyítették meg, hogy felannyian buktak ki. Utólag mindenki okos. -
És neked mennyid lett, hogy nem vettek fel? Adok kölcsön 2 pontot.... :) -
mert a rakas ember utan is 1 felevig nagyonsok tamogatas kell az ellamtol...
aztan felevkor hoppon marad csomo ember, mert a letszambol faragni kell, lekesik a felveteli jelentkezest ( mert vizsgaidoszaknak kesobb van vege) és masfel evig nemtudnak micsinalni. -
nem igy kéne szűrni az embereket hanem az egyetemen -
nekem semmi bajom, FELVETTEK :) 110 korul amugy -
Jah, tényleg eccerű volt... -
De miért nem lehet azt csinálni, hogy felvesznek egy rakás embert, aztán úgyis kipotyognak útközben a nem annyira jók. Most így felvettek egy rakás olyan embert, akinek sok pontja van, de csak azért jelölte be, mert divatszak, de kb analfabéta hozzá :( -
Ahova szerettél volna menni? -
Ezt mindig is lehetett tudni h aki be akar kerülni annak emeltet kell tennie, nincs itt átbaszás. A közpszint annak van aki "csak" le akar érettségizni.... ezt könyítették meg.... pl. fele annyian buktak meg mint tavaly