29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
OPM #9384 lol :D -
Kolbasz #9383 A suli 70% nő, abból 5% rossz, a maradék jó, gecijó és hűbazmeg! -
LOOOL
Modnjuk én nem kenem a kormányra, hogy nem vettek fel, de anyám most mondott egy jó sms-t, ami a reggeli MB-vel készült interjú alatt érkezett:
"Lehet, hogy idén nem leszek főiskolás, de jövőre már szavazó leszek. Timi"
:D:D:D:D:D:D:D:D -
Najó, nem sajnálom tőlük, elvégre nekem már nem lesz jobb. -
Nem kell olimpián lenni. Csak Országos bajnokságon (vagy rangosabbon) OLIMPIAI SPORTÁGBAN. Mondjuk ok, hogy elvesz x évet az idejükből, de mi lenne, ha csak olyanoknak számolnák, akik használni is fogják a fizikai fölényt? PL: Rendőrtiszti, vagy Zrínyi, ahol tökéletesen megérteném. TF, ahol meg kell is a sport. De aki jogász akar lenni, könyörgöm, az miért kapja meg? -
Én sem értem, hogy a szellimi tanulás, hogy jön össze a sporttal, de azért aki olimpia 3-ban benne volt ,attól nem sajnálom, mert azért elég durva, százvalahány nemzetet magad mögé utasítani bármilyen sportban. -
Nem mindegy hol nyelvvizsgázol. Tök béna angolosok is simán lerakták a Telcet. Én meg nem fogok oda menni megalázkodni telc nyelvvizsgával. -
"Az OM szerint rendben zajlott le az idei felvételi, a rektorok és a diákok viszont meghökkentek a magas ponthatárok miatt."
Hat nekik meg biztos igazuk van ha az illetekeseknek nem -
akkor csoporttarsak leszunk -
goethe az már igen:)
egyébként +3 pontot nem sajnálok a sportolóktól -
Mert elég sok időt elvesz a hivatásos sportolás, +3 pontot meg megérdemelnek...a jövő olimpikonjai:] -
Joh, nem azt mondom, hogy kivételek nincsenek, de én igenis sokat tanultam azért, hogy nyelvvizsgám legyen. Goethe Institutos egyébként, ami azért igencsak nem mondható szarnak.
De még mindíg nem értem, hogy aki OB első 3-ban bennevolt, valamilyen olimpiai sportágban, az miért kerül be előttem??? -
egy régi otársam kilencedikbe letette az angolt, mellé 2es átlaga volt... -
Azért aki összeszedett 2 nyelvvizsgát, mutatja, hogy nem egy hülye gyerek, vagy képes tanulni. De hogy a sportért miért jár plusszpont????? :o -
Ráadásul olyan helyeken kaptak nyelvizsgát, mint a TELC, ami nevetsgesen primitív a többi nyelvizsgához képest. TELC angolt még a sík hülye is összetudja hozni. Én meg szoptam az EURO-val.
Telc franciát már be is tiltották mert olyan primitív volt, hogy sehol ne mfogadják el. De ott van még a német és az angol is. -
ja és mondom ezt úgy hogy felvettek corvinusra
még mielőtt valaki kötözködne -
én is régi rendszer párti vagyok
egy belső közgázos matekfelvételi nem lett volna ien könnyű
ez a matekemelt a fél fogamra se volt elég, ennél jóval komolyabb képzést kaptam, szenvedtem 6 évet
erre felveszik azokat, akik kiügyeskedtek 2 nyelvvizsgát....pf -
ELTE geofizikáról tud valaki valami, vagy magáról az ELTE-TTK-ról? -
Ebben a rendszerben nem volt a poén, hogy elvileg könnyebb lesz bejutni? Nem tudom ki találta ki ezt, de jó nagy gyökér volt, mert így nem kell külön vizsgát tenni. Ebből az következik, hogy olyanok is jelentkeztek valahova, akik amúgy nem írtak volna központi felvételit, mert féltek tőle, ugye azért mert érettségizni amúgyis kell, tehát egy csapásra megvna két dolog, és ezzel azt érték el ,hogy olyanok is jelentkeztek, akiket annyira nem érdekel a dolog, de ha már írnak "felvételit" akkor miért ne. És itt bukott el ez a rendszer, mert ezek a potyajelentkezők feltolták a ponthatárokat nagyon. Régi rendszert vissza... -
jah, a matek ott telleg kokemeny -
kb csak annyit h durván bennevannak a számítógép minden témájában :) programozástól elektronikáig -
beszélgettem pár emberrel, akik oda járnak. Asszongyák a matek rész iszonyat kemény. -
persze,hogy legyen aki fizet! -
hehh, ezt utólag kérdezed?? :DD
nemtom, nemismerem -
Engem a BMF-re vettek fel Neumann János karra, mérnök informatikus szakra. Ismeritek a sulit? Mit tudtok róla? -
ha lejjeb viszik a határokat ugyanúgy lesznek akik 1 ponttal maradnak le szal....
pl én gazdmatról, ami 2 ponton múlott nekem
de mindegy, a pénzt ne a fiainkra költsük, hanem a vietnámiaiakra... -
a maradek 300at a fellebbezők/ pótfelvételizők töltik majd be nem? -
"Az ELTE rektora szerint az idei magas felvételi ponthatárok miatt a középiskolákban az emelt szintű érettségi és a nyelvvizsgák felé tolódik majd az érdeklődés, mivel ezek pluszpontokat jelentenek. Klinghammer István az MTI-nek elmondta, hogy magasnak tartja a ponthatárokat, mert a slágerszakokra 110 százalékkal lehet csak bekerülni. Mint mondta, egy kitűnően érettségizett diák, ha nem szerzett pluszpontokat a slágerszakokra nem jutott be. A jogászok példáját említve elmondta, hogy 135 pont volt a követelmény, amely 112,5 százalékos teljesítményt igényelt. Mint mondta, "tízesével" vannak olyanok, akik egy ponttal maradtak le. Éppen ezért kérték korábban, hogy a minisztérium engedélyezze, az intézmények tehessenek javaslatot a keretszámok módosítására, és így ezeket a gyerekeket fel lehessen venni. Elmondása szerint az ELTE-n 4600 államilag finanszírozott helyet hirdettek meg, és 4300-at töltenek be, "tehát meg lett volna a mód" a változtatásra."
-
Nyah, újra müxik a felvi fórum, igaz kicsit akadozva :] -
"CSAK"
-
137 -
nesze neked esélyegyenlőség... -
Miért hány pontod van? -
engem csak ide vettek fel... -
amikor fent jártam nézegettem is,milyen fasza cuccok vannak:) -
itt van mellettünk a munkaruházati bolt, én meg unatkozok itt melóban szal benézhetnél :) -
veszek egy kukásmellényt:) -
akkor most mit csinálsz? -
akkor én is -
OM-nél kell jelentkezni.