29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• magus
    Én is ugy tudtam hogy mar nem lehet leadni, de mindenki nagyon nyomja nalunk a nyelvvizsgakat, szal sztem meg meg lehet csinalni, majd utanaerdeklodom szeptemberben.

matektol nem felek, (4.2-re nem kaptam 5st fakton, de 3.8ra kozepen es meg fakton is volt olyan aki megkapta az 5-st...), arra tanulok, csak azt nem tudtam meg mindig eldonteni h muszaki iranyba vagy kereskedelem/kozgaz irany, de lehet utobbi lesz belole. Tori emeltrol meg hallottam ilyet is olyat is...
  • franco
    sztem mostmár felesleges, már nem váltja ki az éreccségit
    bár lehet h tévedek, elvégre szeptemberben van pótérettségi, ott még lehet h elfogadják
  • franco
    értem amit mondazs

ne izgulj, éld az életed, annyira nem veszélyes dolog ez
    matekemelt pl lófasz volt
  • magus
    nemetbol mondjatok vmi helyet ahol konnyu lerakni, mint a pitman kb, az is iszonyat gyenge angol nyelvvizsga.
  • magus
    marmint a nyelvvizsga kozepet.
  • magus
    hat, en megkaptam mar a papirt h megvan az erettsegim angolbol, mert leraktam az angol kozepet, szal sztem kivaltja...
  • magus
    En meg azt se tudom pontosan mit szeretnek tovabbtanulni, az elozo rendszerben nem lett volna gaz, de most kb 10. tol mar specifikusan tanulni kell az emeltre. es ez elenyeszo hatranya csak...
  • Sadist
    .
  • franco
    szaracén ha mondom :@
  • cyrus #9415
    ja, omajjád ! :d
  • franco
    upsz

hát vagyigen vagynem
    vagy határontúli:O
  • Sadist
    Nagyon nem :D
  • franco
    Te nem pesti vagy?
  • Sadist
    Szegedre, TTK - progtervmat
  • franco
    egyébként hova is sodort a sors?
  • franco
    szarnak ők erre sztem
  • Sadist
    Figyi, születési év rajta van, az érettségi vizsga tételének ideje rajta van. Innen már a hülye is ki tudja számolni, hogy előrehozott vizsgát tett-e :) De szerintem azt még külön rá is írják.
  • franco
    nemtom, ezért nem keltem fel

a saját éreccségim se tom holvanmár, de nem emléxem h abba benne lett volna ez a dátum amiről beszélsz
  • Sadist
    És arra nem vágnak rá valami pecsétet, hogy előrehozott érettségit tett?
  • franco
    hallottál már előrehozott érettségi vizsgáról?
    fater ighelyettes gimiben, egy kilencedikes srác idén lenyomta az angol éreccségit
  • Sadist
    Bezony így lesz. Idén csak a bölcsész és nyelv szakokon nem váltotta ki a nyelvvizsga az érettségit. Jövőre meg már sehol. Viszont az érettségid dátumából megmondják, hogy nyelvvizsgára kaptad-e :)
  • franco
    egyébként én tudom rosszul, hogy jövőre a nyelvvizsga már nem váltja ki a nyelvi érettségit?
    mer én ezt hallottam

ennek ellenére közszereplők bíztatják a gyerekeket h jövőre legyen nyelvvizsgájuk

és itt jön a rencer következő igazságtalansága: az én érettségimben ez áll: angol emelt 100%

jövőre már senki nem mondja meg h ez nyelvvizsga volt-e
  • grizzly21
    jaja
    de legalább jó drága, asszem 30 rongy (BME 10, de ott tudnod is kell)
    én is mérges vagyok erre, épp ezért akarok felsőt, hogy nehogymá ugyanolyan nyvizsgám legyen mint ennek a sok szarnak.
  • franco
    németből is van???
    ha letettem volna, 140 pontom lenne
  • Sadist
    Mindenhol ott van és vírus módjára terjed, főleg a gyurmás angolosok körében...
  • Trade
    hol van ez a TELC nyelvvizyga?
    Szolhattatok volna rola 1,5 honapja
  • I.C.ram
    Ezekre a szakokra alig jelentkeznek, mivel elég nehezek, és nem is olyan divatosak.
  • grizzly21
    jaja irtozatos különbség van a TELC és a BME között..
    én BME-n voltam de nem volt problémám mert szeretem az angolt,
    de ismerek olyat aki meg se tud szolalni és nyvizsgája van(telces)...
  • Kolbasz
    BME vagy Rigó pölö.
  • Punker
    na de bazzee 90 pont :)
  • Dichter
    szvsz mindenhol rekordot döntött. Kivéve a fizetősök 1-2 részén.
  • Dichter
    Én sem annyira bánom már. Idegenforgalom+szálloda egy fokkal bulizósabb, mint az RTF. Gólyatábor, meg ilyenek. Aztán jövőre megint megpróbálom, de nem csak a bűnügyi szakon.
  • Punker
    © systeel ma 20:42 | Privát | Válasz | #11742

ELTE fizikuson 7 éves rekordot döntött meg a ponthatár: 90 !!!! Juhééé!

• I.C.ram
    Én mára kihevertem a dologot, és örülök, hogy egyáltalán felvettek, méghozzá nem is akárhová, hanem az ELTE-re. :) 6-7 év múlva már DOKTOR leszek bazze! :D
  • I.C.ram
    Ez jó :D
  • Dichter
    hánypontodvanhovajelentkeztél??
  • Sné Zsuzsa
    Hmm.....kurva jó....engem nem vettek fel sehova.....40 pontot tettek a tavalyira....kapjátok be új rendszer kitalálói
  • Dichter
    Akkor neked mi a nagy meló?
  • Kolbasz
    Hát a Goethe se egy nagy meló. Annál csak az Osztrák Intézeté a rosszabb.
  • Dichter
    Pontosabban felvettek, csak nem oda, ahová akartam...