29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
nem vettek fel. Pedig ha oda jelentkezem, ahova pár barátom, akkor simán felveszek. (Dunaujvárosi főiskola, mérnök infó bsc képzés)
Lehet, hogy jövőre oda jelentkezem. -
Téged se nem vettek fel?...
Igazából én is úgy vagyok vele, h három év szakma a suliban, majd 1-2 évet ráhúzva állítólag diploma is lehet... -
az én helyzetem talán nem olyan rossz, hisz én még 2 évet maradok a sulimban szakmázni, tehát még 2* van lehetőségem. -
Met mint átlagos emberke mit tudok ellene tenni? Igen, rohadtul kicsesztek velünk (környezetemben egy ember van akit oda vettek fel ahova akart menni, a többit nem, vagy vhova abszolút máshova), de most mit tehetek? Semmit. Csak tudod mikoris napjában háromszor legalább kérdik, na mi volt, felvételi, erre mondom nem, nem vettek fel, rögtön jön a hijnye+szörnyülködés és most mi lesz, és mikor elfogadnám végre, újból, meg újból kiakadok. Tudod mit? Lehet megfutamodás, de kész, nem érdekel. Jobb az nekem is, mintha egész nap a sebeim nyalogatnám... -
Most komolyan jobb az, hogy naponta 20X kurvaanyázik? -
Fasza. Most akinek nem jött össze mind mondja ezt? Szuper hozzáállás, áh, most épp nem jött össze, nem sikerült időben átérni a zebrán, mert a gazdasági & közlekedési miniszter szerint elég ha a zöld fél perccel rövidebb ideig világít .. -
de akkor is ez van.
inkább rakja be 20x naponta, mint hogy elfogadjuk hogy jól kibabráljanak velünk ... -
Kész, vége, idén nem jött össze. Nekem se. Nyugi... Ha ilyeneket csinálsz, csak magadat kúrod fel :) -
1 uncsi
2 gagyi -
OPM #9659
-
-
elte-tátk nagyon ráérősre veszi a dolgot. az 5-ből ők az egyedüliek, akik nem kültek semmit.. -
Nekem is megérkezett. Ez is elég vaskos. :) -
Most jött meg a levél, hogy felvettek. Szóval most már megy mindenkihez (valószínüleg).
Jó sok mindent küldtek vele. -
Kötelezővé tennék az emelt szintű érettségit -
Ja...aham -
Szeretlek -
Tudtátok, hogy az egyik csaj öngyilkos lett, mert nem vették fel sehova...persze enyhén stréber csajról van szó...szegény... -
jó de hogy fogják legyártani ha nincs meg a fényképem/aláírásom nekik ? ha már nem lehet belépni akkor hogy kéne feltölteni ? -
szakiranyoktol fugg:muszaki-gazdasagi info,szamitastechnika van Szekesfehervaron.
Igaz ez a Kandos resznel volt leirva -
Hali. :) Nem tudod véletlenül, hogy mitől függ h melyik szakra mehetek? (Bp vagy Székesfehérvár) -
akkor udv neked is csoporttars.
Mar 3 embert ismerek -
Nekem sem küldtek levelet onnan ahová felvettek, minden máshonnan igen. Ha nem lenne netem máig nem lenne egyértelmű hova vesznek fel??
Viszont megnéztem és kezd világos lenni ez a diáki ügy.
1.) Diákot felveszik
2.) Diák befizeti a csekket
3.) Legyártják a diákidat és elküldik a "Felsőoktatási Intézménynek" (nemtom h ez a suli-e, vagy az OFI)
4.) A Felsőoktatási Intézmény ellenőrzi a jogosultságot, és átadja neked. -
Én nem kaptam időben semmiféle mailt az felvi.hu-tól, pedig a levélben jól volt a cím visszaigazolva. Tegnap elött kaptam meg egyet amiben volt egy jelszó, beléptem vele, de azt írják h már nem lehet semmin változtatni mert elmúlt júl22 vagy mittomén. Szal azzal nemsokra mész sztem. :P -
Én oda megyek. -
nope -
Te is BMF-re jossz? -
akkor biztos befizettem csak nememlekszem, thx :)
(csak mert itt a most kiküldött tájékoztatóban az van hogy a sikeres felvételi esetén az ofi küld 1 csekket...
ez zavart meg. -
öhm bigyó, ezt még áprilisban külték el. ilyen felvi.hu-s design-u borítékban volt benne, az A-lapod adataival. Ehhez mellékeltek még egy diákhiteles levelelet, meg ezt a diákigazolványos csekklevelet. -
passz gondolom nem lesz diakod... D: nekem is azert para mert csütörtökön megyunk 1 hétre haverokkal elll, és itthon meg nemmerem senkire bízni :D -
Húha. Én kaptam, de nem is leszek itthon, szal nem tudom befizetni, ilyenkor mi van? -
btw az ofi tol kaptatok mar diakig. csekket?
énmégnem :P es aug 5ig bekéne fizetni :O -
lol de durva :D -
hogy vegre kimozduljanak a szabad levegore! :D -
Takezó #9633 jah, kb.. és mit is akartok elérni? :Ð -
én lusta vok csinálni petíciót, csináljon vki, és aláirom -
"A Népszava információi szerint ismeretlenek SMS-ben toboroznak tüntetőket egy szerdai demonstrációra"
Szavazzuk meg,hogy napirendre keruljon 1 peticio megszavazasa, melyben eldontjuk hogy, hogy valaki csinaljon valamit! :))))))
(brian elete rlz) -
Tüntetni készülnek a felvételizők -
nekem igy nez ki a golyatabori jelentkezolap utolso sora:
Az akadályversenyekre nemárt, ha hozol magaddal "játszósruhát"!
-
Rákerestem google-n Bódvarákó-ra. elég érdekes képek :P