29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Bandee1987
    nem vettek fel. Pedig ha oda jelentkezem, ahova pár barátom, akkor simán felveszek. (Dunaujvárosi főiskola, mérnök infó bsc képzés)
    Lehet, hogy jövőre oda jelentkezem.
  • katze
    Téged se nem vettek fel?...
    Igazából én is úgy vagyok vele, h három év szakma a suliban, majd 1-2 évet ráhúzva állítólag diploma is lehet...
  • Bandee1987
    az én helyzetem talán nem olyan rossz, hisz én még 2 évet maradok a sulimban szakmázni, tehát még 2* van lehetőségem.
  • katze
    Met mint átlagos emberke mit tudok ellene tenni? Igen, rohadtul kicsesztek velünk (környezetemben egy ember van akit oda vettek fel ahova akart menni, a többit nem, vagy vhova abszolút máshova), de most mit tehetek? Semmit. Csak tudod mikoris napjában háromszor legalább kérdik, na mi volt, felvételi, erre mondom nem, nem vettek fel, rögtön jön a hijnye+szörnyülködés és most mi lesz, és mikor elfogadnám végre, újból, meg újból kiakadok. Tudod mit? Lehet megfutamodás, de kész, nem érdekel. Jobb az nekem is, mintha egész nap a sebeim nyalogatnám...
  • Sadist
    Most komolyan jobb az, hogy naponta 20X kurvaanyázik?
  • [HUN]PAStheLoD
    Fasza. Most akinek nem jött össze mind mondja ezt? Szuper hozzáállás, áh, most épp nem jött össze, nem sikerült időben átérni a zebrán, mert a gazdasági & közlekedési miniszter szerint elég ha a zöld fél perccel rövidebb ideig világít ..
  • [HUN]PAStheLoD
    de akkor is ez van.
    inkább rakja be 20x naponta, mint hogy elfogadjuk hogy jól kibabráljanak velünk ...
  • katze
    Kész, vége, idén nem jött össze. Nekem se. Nyugi... Ha ilyeneket csinálsz, csak magadat kúrod fel :)
  • Sadist
    1 uncsi
    2 gagyi
  • OPM
  • Gorvik #9658
  • lee86
    elte-tátk nagyon ráérősre veszi a dolgot. az 5-ből ők az egyedüliek, akik nem kültek semmit..
  • CaviaR
    Nekem is megérkezett. Ez is elég vaskos. :)
  • Scape
    Most jött meg a levél, hogy felvettek. Szóval most már megy mindenkihez (valószínüleg).
    Jó sok mindent küldtek vele.
  • Punkerwork
    Kötelezővé tennék az emelt szintű érettségit
  • Sné Zsuzsa
    Ja...aham
  • Sné Zsuzsa
    Szeretlek
  • Sné Zsuzsa
    Tudtátok, hogy az egyik csaj öngyilkos lett, mert nem vették fel sehova...persze enyhén stréber csajról van szó...szegény...
  • DarkDemon
    jó de hogy fogják legyártani ha nincs meg a fényképem/aláírásom nekik ? ha már nem lehet belépni akkor hogy kéne feltölteni ?
  • Trade
    szakiranyoktol fugg:muszaki-gazdasagi info,szamitastechnika van Szekesfehervaron.
    Igaz ez a Kandos resznel volt leirva
  • CaviaR
    Hali. :) Nem tudod véletlenül, hogy mitől függ h melyik szakra mehetek? (Bp vagy Székesfehérvár)
  • Trade
    akkor udv neked is csoporttars.
    Mar 3 embert ismerek
  • CaviaR
    Nekem sem küldtek levelet onnan ahová felvettek, minden máshonnan igen. Ha nem lenne netem máig nem lenne egyértelmű hova vesznek fel??

Viszont megnéztem és kezd világos lenni ez a diáki ügy.

1.) Diákot felveszik
    2.) Diák befizeti a csekket
    3.) Legyártják a diákidat és elküldik a "Felsőoktatási Intézménynek" (nemtom h ez a suli-e, vagy az OFI)
    4.) A Felsőoktatási Intézmény ellenőrzi a jogosultságot, és átadja neked.
  • CaviaR
    Én nem kaptam időben semmiféle mailt az felvi.hu-tól, pedig a levélben jól volt a cím visszaigazolva. Tegnap elött kaptam meg egyet amiben volt egy jelszó, beléptem vele, de azt írják h már nem lehet semmin változtatni mert elmúlt júl22 vagy mittomén. Szal azzal nemsokra mész sztem. :P
  • CaviaR
    Én oda megyek.
  • The Garrett
    nope
  • Trade
    Te is BMF-re jossz?
  • The Garrett
    akkor biztos befizettem csak nememlekszem, thx :)

(csak mert itt a most kiküldött tájékoztatóban az van hogy a sikeres felvételi esetén az ofi küld 1 csekket...

ez zavart meg.
  • lee86
    öhm bigyó, ezt még áprilisban külték el. ilyen felvi.hu-s design-u borítékban volt benne, az A-lapod adataival. Ehhez mellékeltek még egy diákhiteles levelelet, meg ezt a diákigazolványos csekklevelet.
  • The Garrett
    passz gondolom nem lesz diakod... D: nekem is azert para mert csütörtökön megyunk 1 hétre haverokkal elll, és itthon meg nemmerem senkire bízni :D
  • I.C.ram
    Húha. Én kaptam, de nem is leszek itthon, szal nem tudom befizetni, ilyenkor mi van?
  • The Garrett
    btw az ofi tol kaptatok mar diakig. csekket?

énmégnem :P es aug 5ig bekéne fizetni :O
  • I.C.ram
    lol de durva :D
  • The Garrett
    hogy vegre kimozduljanak a szabad levegore! :D
  • Takezó
    jah, kb.. és mit is akartok elérni? :Ð
  • Bandee1987
    én lusta vok csinálni petíciót, csináljon vki, és aláirom
  • The Garrett
    "A Népszava információi szerint ismeretlenek SMS-ben toboroznak tüntetőket egy szerdai demonstrációra"

Szavazzuk meg,hogy napirendre keruljon 1 peticio megszavazasa, melyben eldontjuk hogy, hogy valaki csinaljon valamit! :))))))
    (brian elete rlz)
  • Bandee1987
    Tüntetni készülnek a felvételizők
  • The Garrett
    nekem igy nez ki a golyatabori jelentkezolap utolso sora:

Az akadályversenyekre nemárt, ha hozol magaddal "játszósruhát"!
  • I.C.ram
    Rákerestem google-n Bódvarákó-ra. elég érdekes képek :P