29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• [Walaki]D`Lair
    ott bizony nézd csak meg az ajánlott tantárgyak között...:PPP
  • cyrus #9747
    üzleti komm-on ? mirőlbeszélsz ? :D
  • [Walaki]D`Lair
    HÁÁ...tanulsz majd politológiát...:DDDDDDDDDDDDD
  • cyrus #9745
    azóta is a 260 oldalas tanrendre flesselek np :D
  • [Walaki]D`Lair
    Ja neem...nem fogtunk kezet is ma a suliban...ááá...
  • Bandee1987
    sztem idén már nem lesz olyan könnyű az érettségi, mivel nekünk túl könnyű volt (hát igen, ezért legalább jó volt, hogy újfajtát irtunk).
  • cyrus #9742
    walakyt felvettek pótérettségivel azért ? :C
  • [Walaki]D`Lair
    háhá!
  • I.C.ram
    Mindenhol megmondták :) Az fix mindig, nem év közben derül ki.
  • Scape
    Nálunk az első tan.nap megmondták hogy a matek érettségi mikor lesz napra pontosan.(persze azt nem hogy kétszer kell majd megírni)
    Na mondtak már valamit? Mire számíthatnak ebben a tanévben érettségizők?
  • cyrus #9738
    arohattak :@
  • Jano
    Nahát, most volt az érettségi botrány, oszt má megin új év kezdődik a zarozsaknak. :|
  • I.C.ram
    remélem annyi késés még belefér.
  • franco
    7-10 nap
  • I.C.ram
    Mennyi idő alatt csinálnak meg egy ilyet?
  • I.C.ram
    Hát remélem.
  • franco
    reménykedhetsz hogy rugalmasan kezelik mert a sokaknak nem lesz sztem

nekem is káccol, holnap hólyatáborba menek szal nemtok érte menni...(már igényeltem)
  • I.C.ram
    gáz van!!

Most vettem csak észre, hogy beiratkozáshoz kell adószám kártya. Hétfőn megyek beiratkozni, de nem nagyon van ilyen kártyám... Remélem azért egednek beiratkozni. Vagy ilyenkor mi van?
  • 2XP
    Ezt most vettem észre, jövőre a pontszámítás is változik, csak h ne legyen olyan "könnyű" a dolog. Bár ha ezek a változtatások életbe llépnek, kétlem, h jövőre is 139 lesz a ponthatár a bce-en.

http://hvg.hu/hvgfriss/2005.34/200534HVGFrissa206.aspx

Elég vicces dolog ez a könyvtömeg korlátozás is. Az persze nem érdekel senkit, h gimiben a gyerek 15 kilós táskával megy, amiből a könyvek fele nem is kell, de ha egyszer a hülye tanárnak eszébe jut, akkor írja az 1-est. Nálunk ráadásul a polgármesteri hivatal vmelyik okos embere kitalálta, h az osztáéyteremben lévő szekrényben tárlolni a ritkán használt könyveket tűzveszélyes, így ha a takarítónő nem üresen találja, akkor ki kell belőle dobnia mindent. Nem is említeném hány embernek tűntek el a nem éppen olcsó könyve (kidobálták őket a tanári előtti folyosóra, ahol mindenki visszaszerezhette a sajátját - ha tudta, majd a második alkalommal már a szemetesbe ment). Még a dolgozatokhoz szükséges papírt is kivágták.
  • rezsofiz
    Jah. Én is most tettem le nyáron nagy sietve az angol középfokút, de ezekszerint felesleges volt sietni. Most ezután megcsinálom a német középfokút, utána jött volna az angol felsőfok, dehát annak már semmi értelme nem lenne, szal kihagyom :\
  • 2XP
    Igen, pontosan. Csak tudnám, h ezt miért nem tudták hamarabb kitalálni, akkor nem töröm magam hiába az angol nyelvvizsgával. Már kezdtem örülni, h viszonylag könnnyű érettségim lesz :/
  • Bandee1987
    pontosan. Én szinte 0 tudással 75%-ra írtam meg az írásbelit. A rövid feladatos rész tök könnyű volt, szinte mindent megoldottam. Az esszéknél meg olyat választottam, amit tudtam, pl. rákosi korszak az egész egyszerű, rizsa tétel(meg aztán szeretem a II. vh, hidegháborús korszakot :)), aztán jó lett volna a trianonos tétel, de mivel együtt a 2-t nem lehetett, ezért még választottam a reformkor kulturális életét, az is könnyű volt.
  • Bandee1987
    bizony, nem kibújni az égés alól :)
  • I.C.ram
    Ugyanmár :) Iszonyat könnyű volt ez is.
  • franco
    az eredeti tételsor tényleg pite lett volna, de az amit kaptunk középen sztem sokkal nehezebb volt
  • franco
    ezek szerint
  • magus
    haaaat torirol sok felet hallottam? naaagyon seggelos, vagy olyan mint a kozep h nulla tudassal is meg lehet oldani a forrasok miatt
  • rezsofiz
    Ez azt jelenti hogyha csinálok egy felsőfokú angolt akkor mellé már hiába csinálok németet, nem adnak rá pontot? Jól értem?
  • Aquir
    az osztályban nálunk semmi tánc nem volt, kiparodizáltuk a tanárokat:)

az osztályok saját műsorai előtt meg voltak előadások meg a végén egy iskolai tánccsapat :)
  • franco
    muszájlesz
  • 2XP
    Ehh, ettől féltem. Én táncolni nem igazán akarok :/ De úgy tűnik, mindenhol ez megy...
  • 2XP
    Hmm, nálunk földrajz 9-10, kémia 9-11, fizika 9-12, biológia pedig 10-12 :) A legjobb, h elvileg matekos lennék, erre az angolosoknak, akik járnak matek fakra annyi matekórájuk van, mint nekem :) Mondjuk legalább kevesebb órám van, azzal az angolórákkal, amiket nálunk tartanak úgysem mennék semmire.
  • Bandee1987
    nálunk is tanitották. Csak mi nem pazaroltuk ilyesmire a szakközépben az időt, hanem infóztunk inkább :)
    Elég volt 9.ben az a kémia és a föci. A többi is elég volt 1-2 évig.
  • I.C.ram
    Te igen... normális helyeken gimiben is tanítják :P
  • I.C.ram
    Kurvára nem lehet annak venni. :D Ugyanaz, mintha a biológiát veszed annak. Nemtom te mit tanultál...
  • Bandee1987
    nos, volt sok érdekes meg érdektelen műsor is. Az kurva nagy volt, amikor a 2 12.-es évfolyamtárs, akik rokkerek, beálltam zenélni, mivel alapitottak egy együttest. Hát igen, érdekes látvány volt, amikor a szülők, nagyszülők, az öltönyös emberek, és a sok ember elképedve hallgatta ahogy ezek nyomták a keményrokkot teljes hangerővel :)))
    mi az osztállyal egy mixre táncoltunk, amiben volt bee gees-staying alive, és még ilyen 80-as évekbeli diszkószámok, fasza volt.
    Másik osztályban elkeződött az előadás, vmi jazzt adtak elő, hirtelen a zene átváltott a hattyúk tavára, és az a 2 lökött rokker meg az egyik mackós termetű osztálytársuk rózsaszín balettruhában ott balettozott, mindenki fetrengett a röhögéstől :)))
  • 2XP
    Nálatok mi volt a műsor? Csak, h tudjak vmit javasolni is :)
  • franco
    a mi sulink kibérelt egy helyet és a sulirádiós arc nyomta...

ergo oda nem mentem el :D
  • Bandee1987
    nálunk jó volt :)
    De a szalagavató után (vagy közben :), haver már ott lenyomott egy üveg jégert a pecsában, ahol volt a szalagavató :))) menjetek vmi jó helyre, mi a rádayba mentünk, épp nosztalgia disco ment, szal jó volt :)
  • 2XP
    Köszi :D

A szalagavatótól már előre félek, van egy intézkedős csaj (melyik osztályban ne lenne :)), aki szereti, ha leégetjük magunkat. Elsőben is volt vmi beavatós műsor, ahol nekem vmi hülye zsenigyerket kellett volna játszani, montam neki, h véletlenül pont akkora esik egy allergiavizsgálat, úgyhogy kihagyhat :)