29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• bardocz
    Amúgy ezeket az érettségire szánt időket nem tudom hogyan számolják.
    első résznél fél órán keresztül a falat néztem, mert kész voltam már, második résznél negyed óra kellett, a végén meg szintén megvoltam fél óra alatt. Eléggé elbaszott rendszer ez így. Ha a hallgatóssal lenne kezdve, és utána mindent, ahogy akarunk, akkor bőven 1 órával előbb el tudtam volna jönni.
  • Freddycom
    VörösBorosKóla.
  • bardocz
    Igazából érdekelnek annyira az autók, hogy megérjen ez nekem 8 évet, amíg elvégzem:D Persze csak ha nem vesznek fel VBK-ra.
  • North
    Persze. Még külön járműcsarnok is van.
    Igazából nagyon sokan (talán a legtöbben) úgy mennek a karra, hogy autógépészek lesznek majd, aztán sokan végül másképp döntenek közben.:)
  • Denisse91
    Hát az emelt angol nehéz volt szerintem, előző éviek könnyebbek voltak...
  • paly90
    Hát megvolt az angol emelt,annyira nem volt vészes habár sztem a szövegértést elb...m.:D
    Majd kiderül....am listening nagyon könnyűnek tűnt.
  • f4ember
    Mennyivel volt nehezebb az idei angol emelt, mint mondjuk egy középfokú nyelvvizsga?
  • Terminátor14
    Én féltem tőle, mert gyakorlatilag 2 éve nem volt angol órám és semmit sem készültem, de nagyon sima 5-ös lesz 80% fölött, úgyhogy szerintem nem volt nehéz :)

Persze még jön a szóbeli.
  • erdly
    Az emelt már csak ilyen. :)
  • doggy90
    emelt angolt írt valaki? szerintem nem volt annyira egyszerű, legalábbis eddig nem volt problémám a nyelvvel, de itt egy-két dolog megszívatott.
  • Lywya
    igen igen :D Lehet még piás is volt :) Elcsuklott a hangja párszor :d Végét csak találomra irtam be :d
  • Palesz2
    +kell keresni és pofánbaszni :D
  • Palesz2
    nálunk is.. am az a faszi kapjabeafaszomathogynemtudrendesen beszénli :D
  • mucsácsó
    Pedig nem volt az olyan szörnyű zene :D szerintem nyugtató hatása volt :D
    amúgy jha, nálunk is vigyorgott mindenki mikor a faszi magyarul megszólalt :D
  • Lywya
    Tény, hogy nem volt olyan nehéz :)

Viszont a listening utolsó feladata... Az a férfi szerintem fogyatékos volt :) Beszélni sem tudott :D Mikor megszólalt magyarul, pislogott mindenki aztán fél perces röhögés... :D

Annál a feltámasztós témánál meg a zenétől a hideg kirázott :S
  • mucsácsó
    A közép angol az bohóc volt, elvileg lett 2 vagy 3 hibám :D Egész kellemes volt a feladatsor, bár a szövegértés az tény hogy nehezebb volt a tavalyitól szerintem is... :) nade túl vagyunk rajta... szót nem készültem rá :)

2010 Angolérettségi megoldásai
  • attiGT
    emelt szinten irtatok ? mert en holnap emelt nemetezek, remelem az sem lesz nehez
  • gyuri00
    megoldások hol mikor???:D

hát tényleg nem ovlt annyira nehéz:)de a szövegértés könyebb volt tavaly szerintem:D
  • AntiHero
    easy mód volt az angol:D Talán a legkönnyebb idén.
  • MaRee
    Nem :D
  • RedDevilsza
    Amugy ugye nem csak én nevettem Dr. Raj-on? :D
  • Mor3llo
    Az 1 évvel ezelőtti angol közép nagyon könnyű volt:)
    Én majdnem a nyelvhelyességnél csúsztam ki az időből anno.
  • MaRee
    Sztem eddig ez volt a legnehezebb, bár érdekes hogy semmire nem tanultam eddig egy percet sem és mind jól sikerült, angolból meg dííííícséretes ötös vagyok és az első két feladatlappal megszenvedtem :S A másik kettő hibátlan.
  • borreg
    Jó sokáig írjátok az angolt.
  • Rundstedt17
    nem csak itt járt de egy elnökjelöltől ilyet ej
  • cumfu
    Német érettségire mit érdemes átnézni?
  • Cat 02 #27507
    Te úristen :D

Ám nem hülyeség, és nem olyan mint a többi online game, de há ez érettségi topik
  • TDantes
    Se felszabadítani nem szeretek, se az online játékokat nem szeretem, e-Magyarországot meg különösen leszarom. Miért kell minden hová ezzel a hülyeséggel trollkodni?
  • Freddycom
    Tűnés!
  • Lywya
    Sok Sikert mkinek az angolhoz!
  • csulok88
    Sziasztok!
    Emagyar hazánk bajban van, román megszállás alá kerültünk, mindenkitől azt kérem, aki szereti az online játékokat, és részt szeretne venni emagyarország felszabadításában regisztráljon az alábbi linken a játékba. Minden emberre szükség van!!!

ITT TUDTOK REGISZTRÁLNI
  • bardocz
    De ugye foglalkozhatok ott autókkal, pl a motorral benne, meg ilyenek?
  • North
    Miért pont az építészt meg az építőt szúrtad ki? Ennyi erővel a gépész- meg a villanykarhoz is hasonlíthattad volna, de még máshoz is.:)
    Igazából elv a karon, hogy egy mérnöknek legyen rálátása szó szerint mindenre. Éppen ezért az alapozóképzés tényleg brutális, és biztos, hogy kell tanulnia olyat is az embernek, nem is keveset, ami egy cseppet sem fogja érdekelni, és igyekszik elfelejteni, amint letette a vizsgát. Viszont később a tanulmányokat eszméletlen sok irányba el lehet vinni, amik között ég és föld a különbség. Nagyon is jó, hogy külön karon van. Az igaz, hogy vannak irányok, amik megtalálhatók pl. az építőknél is, de ettől nem érzem a két szék közötti földre huppanást.
    Tény, hogy a legtöbben maguktól hagyják abba, mert rájönnek, hogy ez nem megy vagy csak nem nekik való, de ez az első két évben van, amikor még semmi rálátásuk a szakmai dolgokra.
  • borreg
    Az sem mindegy, hogy kb. 40 évesen már nyugdíjba mehetnek a rendőrök. Ami egy vicc. (miért nem adnak nekik például veszélytelen irodai munkát?)
  • Mr_no_NaMe
    Ja, és az hogy átmentél az alkalmasságin, az az alap. Az a felvételi eljárás 1, azaz egy százaléka. Kb minden az érettségiden múlik, tehát arra kell gyúrni. Mondjuk, ha nem mentél át az alkalmasságin, akkor már mind1 az érettségi mert köszönjük viszlát van, de gondolom alapfeltétel egy embertől, hogy aki ide jelentkezik, az nagyjából alkalmas legyen. A szopó itt az, hogy 90+90%os érettségik kellenek...ezért szopok most én is a rendőrtisztivel.
  • Mr_no_NaMe
    Érettségi pontok, vagy tanulmányi eredmény számít, egyértelműen az, amelyik jobban megéri neked. Ugyan úgy mint a rendőrtisztin, van fizikai, pszichológiai, és egészségügyi felmérés. Annyi a különbség asszem a rendőrtiszti alkalmasságija között, hogy ott 3000 métert kell futni, nem 2000 métert, és húzódzkodni is kell.
  • Lywya
    nővérem rendőr, nem hiszem hogy sok különbség lenne, az érettségit is nézik természetesen, de döntő úgyis a fizikai és pszichológiai tesztek lesznek
  • Risu Führer
    adta itt be valaki a zrínyi tiszti szakra a jelentkezését vagy valaki jár oda? ott hogyan van a fizikai alkalmassági pontok mert az érettségi pontok számítása vagyis milyen arányban nézik azt?
  • I.C.ram
    Ugyanaz maradt kb. Csak alibiből szétválasztották a két szakot, de ahhoz már lusták voltak, hogy a tantervet is módosítsák.
  • nearo
    Én mint viszonylag friss hús abban reménykedek, hogy szakirányválasztás után végre azzal foglalkozhatok, amivel akarok.